Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΕΥΓΕ του! Τόν ΕΣΧΙΣΕ τόν Άγγλο δημοσιογράφο ο Πρόεδρος της χώρας! Μέ τά ..."κρεμμυδάκια" τόν έκανε! ΕΥΓΕ του! / ΒΙΝΤΕΟ

Απολύτως  α π ο σ τ ο μ ω τ ι κ ή   απάντηση του προέδρου της Γουϊάνα σέ Άγγλο δημοσιογράφο!...


ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ "ΤΑΠΩΝΕΙ"
ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ 
ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΘΡΑΣΥ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΟΠΩΣ
ΕΚΑΝΕ
ΜΕ ΑΝΕΣΗ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΜΙΚΡΗΣ
ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ......


Ο Πρόεδρος της Γουϊάνα βάζει στην θέση του “αγρίως” έναν (σ.σ. θ ρ α σ ύ τ α τ ο!) Άγγλο δημοσιογράφο!

Χωρίς δάση δεν υπάρχει καμμιά πράσινη ανάπτυξη! 

Όποιος φυτεύει ....ανεμογεννήτριες αντί για δέντρα, δολοφονεί την φύση. 



Δείτε πως ο πρόεδρος της Γουϊάνα, εξευτελίζει αχυράνθρωπο δημοσιογράφο.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου μπορεί να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης άνω του 100% έως το 2028, τροφοδοτούμενη σε μεγάλο βαθμό από τα κέρδη από τον τομέα παραγωγής και εξαγωγής πετρελαίου της, σύμφωνα με μια ανάλυση.


Ο λόγος γίνεται για τη Γουιάνα, μια χώρα φαινόμενο στη Νότια Αμερική με πληθυσμό περίπου 800.000 κατοίκων, προβλέπεται να αναπτυχθεί κατά 38% μέχρι το τέλος του έτους — ένας «εξαιρετικά γρήγορος» ρυθμός, σύμφωνα με πρόσφατες προβλέψεις για το ΑΕΠ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όπως αναφέρει το CNBC.


Η BMI, μια ερευνητική μονάδα της Fitch Solutions, είναι επίσης της άποψης ότι «η Γουιάνα θα δει εκρηκτική ανάπτυξη φέτος», δήλωσε ο Andrew Trahan, επικεφαλής του τμήματος κινδύνου χώρας στη Λατινική Αμερική. Αναμένει ότι το πραγματικό ΑΕΠ στη Γουιάνα θα αυξηθεί κατά περίπου 115% τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Το ακριβές μέγεθος της αύξησης [εξαρτάται] από το πόσο γρήγορα έρχεται στο διαδίκτυο η πρόσθετη παραγωγή πετρελαίου», πρόσθεσε.

Η παραγωγή πετρελαίου θα εκτιναχθεί σε πάνω από ένα εκατομμύριο βαρέλια ημερησίως έως το 2027

Η BMI βλέπει την παραγωγή πετρελαίου στη Γουιάνα να εκτιναχθεί από περίπου 390.000 βαρέλια την ημέρα φέτος σε πάνω από ένα εκατομμύριο βαρέλια ημερησίως έως το 2027, καθώς ανοίγουν νέα υπεράκτια κοιτάσματα στο Stabroek Block της χώρας από μια κοινοπραξία με επικεφαλής την ExxonMobil.

Το Stabroek Block της Γουιάνας είναι μια υπεράκτια δεξαμενή πετρελαίου 6,6 εκατομμυρίων στρεμμάτων στα ανοικτά των ακτών του Ατλαντικού της χώρας και εκτιμάται ότι περιέχει 11 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου, σύμφωνα με την ExxonMobil.



«Η ισχυρή ανάπτυξη της Γουϊάνας οφείλεται, και θα συνεχίσει να είναι, από την ταχεία επέκταση της παραγωγής πετρελαίου μετά από μια σειρά ανακαλύψεων τα τελευταία χρόνια», είπε ο Trahan, προσθέτοντας ότι η υψηλότερη παραγωγή πετρελαίου θα ενισχύσει τις καθαρές εξαγωγές της Γουιάνας.

Η Γουιάνα κατέγραψε αύξηση του ΑΕΠ 62,3% το 2022, την υψηλότερη στον κόσμο, σύμφωνα με το ΔΝΤ.

Εκτός από την αύξηση της παραγωγής πετρελαίου με την έναρξη λειτουργίας ενός τρίτου κοιτάσματος πετρελαίου, η ανάπτυξη στον μη πετρελαϊκό τομέα της Γουιάνας έχει επίσης ενισχυθεί από τις επενδύσεις στις μεταφορές, τη στέγαση και την αύξηση του ανθρώπινου κεφαλαίου. 

Η έκθεση του ΔΝΤ τόνισε ότι οι τομείς της γεωργίας, των ορυχείων και των λατομείων της Γουιάνας έχουν επίσης καλές επιδόσεις.

Με πληροφορίες απο το powergame.gr

https://www.olympia.gr/1585934/ellada/apostomotiki-apantisi-toy-proedroy-tis-goyiana-se-vretano-dimosiografo/

6 σχόλια:

  1. Ο Άγγλος δημοσιογράφος πρέπει αρχικά να κάνει αυτήν την ερώτηση στην Βρετανική κυβέρνηση, που έχει ακόμα ανθρακωρυχεία και βγάζει ακόμα κάρβουνο. Κατόπιν, να κάνει την ίδια ερώτηση στον Πρόεδρο της Κίνας, στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. και στον Πρόεδρο της Ινδίας: είναι οι πιο ρυπογόνες χώρες παγκοσμίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίαν εύστοχη η σκέψη σας καί σας ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή σας!
      Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής!

      Διαγραφή
  2. "Βρετανία: "Ανοίγει νέο ορυχείο άνθρακα μετά από δεκαετίες." Οικονομικός Ταχυδρόμος, 7/12/2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόν επιεικώς γελοίο Άγγλο δημοσιογράφο τόν έκανε 'ρόμπα'!
      Καί του τά έχωσε δυναμικά, χωρίς νά τόν λυπηθεί καθόλου διότι μέ τίς ερωτήσεις του ήταν εξόχως προκλητικός!
      Θά τό θυμάται αυτό που του έκανε ο Πρόεδρος της Γουϊάνας γιά όλη του τήν ζωή!

      Διαγραφή
  4. Άντε νά βρείς στό Μητσοτακιστάν θαρραλέο πολιτικό, ο οποίος νά κάνει 'φύλλο καί φτερό' έναν καρασυστημικό καί άρα προκλητικό δημοσιογράφο καί νά τόν βάζει στήν θέση του!
    Ούτε γιά δείγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!