Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο!


45 κομμουνιστικοί στόχοι για την κατάληψη της εκπαίδευσης




Μέχρι τώρα όλοι έχουν δει τις διαμαρτυρίες στην πανεπιστημιούπολη σε όλη τη χώρα, και ειλικρινά, αυτοί οι συλλογικά ναρκισσιστές φοιτητές και μη φοιτητές που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, στήνοντας σκηνές στην πανεπιστημιούπολη, απαιτώντας τον τερματισμό του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα εναντίον της Χαμάς, είναι το τέλειο παράδειγμα του τι έχει πάει λάθος με την τριτοβάθμια εκπαίδευση σήμερα.

Ας είμαστε πολύ σαφείς εδώ. 

Αυτό το άρθρο δεν αφορά τον πόλεμο, στη Γάζα ή την Ουκρανία ή οπουδήποτε αλλού, οπότε παρακαλώ κρατήστε το μίσος για τον εαυτό σας, χωρίς να μολύνετε την ενότητα σχολίων, γιατί μιλάμε για τις πανεπιστημιουπόλεις μας και εκείνους που μπλοκάρουν δρόμους και πώς οι φοιτητές και άλλοι αρνούνται να διαλυθούν όταν οι αξιωματούχοι της πανεπιστημιούπολης ή η αστυνομία τους το λένε, σαν να τους ανήκουν οι πανεπιστημιουπόλεις και είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι.

Τόσοι πολλοί κομμουνιστές εκπαιδευτικοί έχουν διεισδύσει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν δημιουργήσει γενιές ανεξέλεγκτων μικρών κακομαθημένων που μόλις αποφοιτήσουν, βγαίνουν στον κόσμο και γίνονται ναρκισσιστές, δικαιωματιστές, φιλελεύθεροι"Ken και Karen".

Η "Karen"είναι ένας αργκό όρος που χρησιμοποιείται ως ανταγωνιστικός γυναικείος χαρακτήρας στα μιμίδια. Το "Karen" χαρακτηρίζεται γενικά ως μια εκνευριστική, αυτάρεσκη γυναίκα, και ο "Ken", χρησιμοποιώ για να περιγράψω τον ίδιο τύπο αρσενικού, και χρησιμοποιώ τους όρους αρσενικό και θηλυκό πολύ χαλαρά εδώ.

Αυτοί οι αυτάρεσκοι φοιτητές, και άλλοι, μερικοί υποτιθέμενοι ενήλικες, κλείνουν επίσης δρόμους και βασικά βλάπτουν όλους γύρω τους, ειδικά εκείνους που πρέπει να πάνε στη δουλειά ή να πάρουν τα παιδιά τους.

Ενώ αυτό το άρθρο δεν αφορά τους 45 Κομμουνιστικούς Στόχους που διαβάστηκαν στα πρακτικά του Κογκρέσσου του 1963, αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδαύλιση του κομμουνισμού στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής καταγράφηκε ως μέρος αυτών των στόχων, εξ ου και η αναφορά μου νωρίτερα στους κομμουνιστές δασκάλους / καθηγητές.


17. Πάρτε τον έλεγχο των σχολείων. Χρησιμοποιήστε τους ως ιμάντες μετάδοσης για το σοσιαλισμό και την τρέχουσα κομμουνιστική προπαγάνδα. Ελαφρώστε το πρόγραμμα σπουδών. Αποκτήστε τον έλεγχο των συλλόγων εκπαιδευτικών. Βάλτε τη γραμμή του κόμματος στα σχολικά βιβλία.

18. Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των φοιτητικών εφημερίδων.

19. Χρησιμοποιήστε τις φοιτητικές ταραχές για να υποκινήσετε δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανώσεις που δέχονται κομμουνιστική επίθεση.

Αυτές οι εκτός ελέγχου διαμαρτυρίες που βλέπουμε σήμερα, είτε σε πανεπιστημιουπόλεις είτε κλείνοντας δρόμους, είναι ένα σύμπτωμα μιας πολύ μεγαλύτερης ασθένειας που καταστρέφει την Αμερική εκ των έσω.

Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο ένα από τα δεκάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνει όχι μόνο πώς οι πανεπιστημιουπόλεις μετατρέπονται σε ζώνες διαμαρτυρίας αντί για εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά καθιστά επίσης σαφές ότι οι καθηγητές, οι υποτιθέμενοι ενήλικες, είναι μέρος του προβλήματος, αν όχι οι υποκινητές.

Η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο έδαφος από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και κλήθηκαν επειδή οι φοιτητές αρνήθηκαν να διαλυθούν όταν τους διέταξαν οι υπάλληλοι του κολλεγίου, είναι καθηγήτρια.



Και για όποιον διαβάζει αυτό, λυπάται για οποιονδήποτε από αυτούς τους διαδηλωτές, εκτοξεύει επίσης μίσος προς τους λευκούς.


Μερικά από τα υπέροχα (σαρκαστικά) συναισθήματα από τους μικρούς κομμουνιστές:

• «Υπάρχει μόνο μία λύση, η επανάσταση της ιντιφάντα. Πρέπει να έχουμε μια επανάσταση ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια σοσιαλιστική ανοικοδόμηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

• «Είσαι απλά ένας λευκός άνθρωπος», λέει ένας ρατσιστής διαδηλωτής υπέρ της Γάζας στο @ucla. «Δεν μας αρέσουν οι λευκοί».

Ποιός εξακολουθεί να αισθάνεται άσχημα για αυτά τα μικρά κακομαθημένα κωλόπαιδα;




ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ.....

Δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι οι «ειδικοί» είναι εξίσου κακοί με τη συμπεριφορά που προσπαθούν να δικαιολογήσουν, βλέπουμε μια έκθεση από τη New York Post, η οποία παρέχει δύο τίτλους για μία ιστορία, έναν στην πρώτη σελίδα τους και έναν ελαφρώς διαφορετικό στην ίδια τη σελίδα του άρθρου.

Και τα δύο είναι γελοία.

Πρωτοσέλιδο: «Η οργή που συγκρατείται εδώ και καιρό από το κλείσιμο του COVID, η απομόνωση ευθύνεται για τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, λένε οι ειδικοί».


Παρακάτω είναι μερικά αποσπάσματα από το άρθρο.

• Η φιλοπαλαιστινιακή υπόθεση επιτρέπει στους δυσαρεστημένους νέους να εκφράσουν «οργή που συγκρατείται εδώ και καιρό», δήλωσε η ιατροδικαστής ψυχίατρος Carole Lieberman. Τους δίνει μια «ευκαιρία να ταυτιστούν με τους "καταπιεσμένους" ενάντια στους "καταπιεστές"».

«Το χειρότερο παράδειγμα άγνοιας είναι ότι οι διαδηλωτές δεν γνωρίζουν ότι οι τρομοκράτες θέλουν παγκόσμια τζιχάντ – όχι μόνο για να καταστρέψουν το Ισραήλ», πρόσθεσε ο Liebermann. Επίσης, δεν ξέρουν τι λένε, όταν φωνάζουν, «Από το ποτάμι στη θάλασσα», είπε ο ψυχίατρος για τη φράση «θάνατος στο Ισραήλ».

• Δύο φοιτητές του Κολούμπια που συμμετείχαν σε μια αντι-ισραηλινή διαδήλωση στο NYU έγιναν viral όταν το βίντεο κοινοποιήθηκε από τον πρώην δήμαρχο Rudy Giuliani αργά την Τετάρτη. Παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν ιδέα περί τίνος επρόκειτο η διαμαρτυρία και ευχήθηκαν να ήταν «πιο ενημερωμένοι».

• Η αποκαλούμενη «ειδικός», ψυχολόγος Jennifer Gittleman: «Οι διαδηλωτές μπορεί να αισθάνονται θυμωμένοι για την πανδημία που τους αφαιρεί βασικές, πολυαναμενόμενες εμπειρίες - για παράδειγμα κοινωνικοποίηση στο κολέγιο και απουσία αποφοίτων - και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν τη διαμαρτυρία ως τρόπο απελευθέρωσης του θυμού τους».

Θα μπορούσα να ορκιστώ ότι αυτοί οι «ειδικοί», ήταν οι ίδιοι που συνέστησαν τα lockdown και το κλείσιμο των σχολείων για αρχή!

Γιατί δεν μπορούν οι ειδικοί απλά να παραδεχτούν ότι οι ακτιβιστές «εκπαιδευτικοί» και οι γονείς που προηγουμένως διδάχθηκαν από κομμουνιστές, ακτιβιστές εκπαιδευτικούς, έχουν δημιουργήσει εκτός ελέγχου, κλαψιάρικα, κομμουνιστικά κωλόπαιδα;

Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που κλείνουν δρόμους, είτε διαμαρτύρονται κατά του πολέμου, είτε εκείνους που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν τρομοκρατήσει χρησιμοποιώντας τη φάρσα της κλιματικής αλλαγής. 

Έχουμε μια γενιά ανθρώπων που φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να διαπράττουν παράνομες ενέργειες στο όνομα της διαμαρτυρίας και της ελευθερίας του λόγου.

Σας έχω νέα: Η Πρώτη Τροπολογία δεν αναφέρεται σε παράνομες ενέργειες, όπως ο αποκλεισμός δρόμων ή η άρνηση διάλυσης όταν τους το λένε και οι υπάλληλοι του κολλεγίου.

Ακόμη και ο Bill Maher, παρουσιαστής talk show, φιλελεύθερος και ένας άνθρωπος που παρά το γεγονός ότι βρήκε στιγμές λογικής, πιθανότατα θα ψηφίσει ξανά τον Μπάιντεν επειδή είναι σκληροπυρηνικός Δημοκρατικός, καλεί τους ανθρώπους που κλείνουν τους δρόμους ως μορφή διαμαρτυρίας κατά του πολέμου.




Σοβαρά, όταν ο φιλελεύθερος σκοπός σας αποκαλείται ως "μαλακίες" από έναν σκληροπυρηνικό φιλελεύθερο όπως ο Maher, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ........

Μια άλλη δικαιολογία για την κλαψιάρα και ατίθαση συμπεριφορά των φοιτητών, προέρχεται από έναν καθηγητή του NYU, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά χωρίς αμφιβολία ότι οι καθηγητές κολλεγίων είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα δεν πρέπει να βρίσκονται πουθενά κοντά στους φοιτητές του έθνους μας.



«Πρέπει να απολαύσουμε το σεξ», είπε ο Galloway σε κάποια αρχική σύγχυση κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Real Time» με τον Bill Maher την Παρασκευή.

«Νομίζω ότι μέρος του προβλήματος είναι ότι οι νέοι δεν κάνουν αρκετό σεξ, έτσι αναζητούν ψεύτικες απειλές και η πιο δημοφιλής απειλή στην ιστορία είναι [ο αντισημιτισμός]».




Δεν θα έπρεπε οι καθηγητές κολλεγίων να είναι περισσότερο επικεντρωμένοι, δεν ξέρω, ίσως στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, αντί για τη σεξουαλική ζωή των φοιτητών τους, ή την έλλειψή της;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ.......

Συμπερασματικά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό που βλέπουμε, είτε στις πανεπιστημιουπόλεις, είτε στο κλείσιμο των δρόμων, είτε στη ρίψη σούπας ή άλλων υγρών σε ανεκτίμητα έργα τέχνης.

Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς δεν ξεκίνησε από μόνος του, είναι σχεδιασμένος. 

Στα εκπαιδευτικά ιδρύματα διείσδυσαν κομμουνιστές και σοσιαλιστές πριν από δεκαετίες, και αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται στην εθνική σκηνή, όλα πηγάζουν από την επιρροή τους στους φοιτητές, οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται γκρινιάρηδες, κομμουνιστές ενήλικες μετά την αποφοίτησή τους.

Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε πριν από πέντε μήνες και υποτίθεται ότι είναι σάτιρα ή παρωδία, αλλά τελικά, φαίνεται ότι η ζωή είναι πραγματικά σάτιρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!