Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ μήνυμα από την Ιαπωνία στον κόσμο


Εκφωνήθηκε από τον καθηγητή Masayasu Inoue, ομότιμο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα, Ιαπωνία.


Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να στείλω το μήνυμά μου σχετικά με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην εποχή του COVID-19. 

Ονομάζομαι Masayasu Inoue, Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα. 

Η ειδικότητά μου είναι η Μοριακή Παθολογία και Ιατρική.

Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως ψευδές πρόσχημα από τον ΠΟΥ για να οδηγήσει τους εμβολιασμούς όλων των λαών του κόσμου. 

Καταρτίστηκε ένα σχέδιο για τη συντόμευση του χρόνου ανάπτυξης εμβολίων, ο οποίος συνήθως διαρκεί περισσότερο από δέκα χρόνια έως λιγώτερο από ένα έτος. Ταχύτητα στρέβλωσης λειτουργίας. Αυτή η επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τις παρανοήσεις των γενετικών εμβολίων. Με το πρόσχημα της εξοικονόμησης χρόνου, επιλέχθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος.

Δηλαδή, ενδομυϊκή έγχυση ιικών γονιδίων για την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών ακίδας απευθείας στους ανθρώπινους ιστούς για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Επειδή αυτή είναι μια εντελώς νέα μέθοδος και λανθασμένη μέθοδος που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία, είναι αδύνατο, επομένως, για τους περισσότερους γιατρούς να δώσουν σωστή ενημερωμένη συγκατάθεση. 

Ωστόσο, λόγω των ανεύθυνων κυβερνητικών εκστρατειών και των εκστρατειών των μέσων ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων, το 80% των Ιαπώνων έχει εμβολιαστεί.

Δυστυχώς, έχουν γίνει επτά βολές μέχρι στιγμής. Αυτό είναι το περισσότερο και το χειρότερο στον κόσμο.

Και το αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση του τρομερού τραυματισμού που προκλήθηκε από τα εμβόλια που δεν έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρώπινη ιστορία. 

Πιστεύω ότι η δόλια χρήση πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε υγιείς ανθρώπους, ιδιαίτερα σε υγιή παιδιά, αποτελεί ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ωστόσο, ο Keizo Takemi, Ιάπωνας υπουργός Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, επιμένει ότι δεν υπάρχει σοβαρή ανησυχία για τον τραυματισμό που προκαλείται από τα γενετικά εμβόλια. 

Και χωρίς να μάθουν από την τρέχουσα κατάσταση των τραυματισμένων ασθενών, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα νέο σύστημα παραγωγής εμβολίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη πανδημία. Αυτή είναι μια απίστευτη, τρελλή κατάσταση.

Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι η πρώτη στον κόσμο που εγκρίνει έναν νέο τύπο εμβολίου που ονομάζεται εμβόλιο ρεπλίκα αυτοαναπαραγωγής και σχεδιάζει να αρχίσει να το προμηθεύει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Το Υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας παρέχει ένα τεράστιο ποσό επιδοτήσεων για αυτό το έργο

Και εργοστάσια για την παραγωγή νέων εμβολίων χτίζονται το ένα μετά το άλλο στην Ιαπωνία. Επισκέφθηκα ο ίδιος αυτά τα εργοστάσια.

Επιπλέον, η ιαπωνική κυβέρνηση ζητά επί του παρόντος κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας αξίας 900 εκατομμυρίων δολλαρίων από φαρμακευτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πρόκληση της ανάπτυξης εμβολίων για να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία από τη νόσο Χ που προτάθηκε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του Νταβός φέτος. 

Εικάζεται ότι το κίνημα της ιαπωνικής κυβέρνησης αποτελεί μέρος της αποστολής 100 ημερών του CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, η οποία στοχεύει στη μείωση του χρόνου στο ένα τρίτο της Operation Warp Speed. 

Δηλαδή, προσπαθούν να συντομεύσουν τον επιχειρηματικό κύκλο εμβολίων αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο σε εκατό ημέρες. Αυτό είναι δυνατό μόνο με αγνοώντας την προοπτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Οι τροποποιήσεις του ΠΟΥ, του Διεθνούς Κανονισμού Υγείας (ΔΥΚ) και της λεγόμενης Συνθήκης για την Πανδημία, οι οποίες πρόκειται να υιοθετηθούν φέτος στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, επιχειρούν να δώσουν ορθολογισμό και νομική δεσμευτική ισχύ σε τέτοια αντιεπιστημονικά και επικίνδυνα τρελλά σχέδια.

Εάν συνεχιστούν αυτά τα πράγματα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα εμβόλια που κατασκευάζονται από την Ιαπωνία να εξαχθούν με το πρόσχημα της ψευδούς εμπιστοσύνης. Εάν η Ιαπωνία γινόταν δράστης εμβολίων, θα άφηνε ανεπανόρθωτη βλάβη στις μελλοντικές γενιές. Ως εκ τούτου, οι ενέργειες της ιαπωνικής κυβέρνησης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ από διεθνείς συνεργασίες.

Αν και έχουν ήδη περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δίνω διαλέξεις για να εκπαιδεύσω τους Ιάπωνες σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να διεισδύσω μέσα από τα ηχητικά εμπόδια των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. 

Αν πούμε την αλήθεια για τα εμβόλια στο YouTube, διαγράφεται μέσα σε μια μέρα.

Η πραγματικότητα είναι ότι αντιμετωπίζουμε λογοκρισία και καταστολή του λόγου σχεδόν καθημερινά.

Ως εκ τούτου, εναπόθεσα τις ελπίδες μου στη δημοσίευση ενός βιβλίου με την τελευταία έκδοση της ομιλίας και δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο "Απόσυρση από τον ΠΟΥ".

Είναι δύσκολο να σταματήσει αυτό το κίνημα, επειδή είναι πλέον πολιτικά απελπιστικό να αλλάξει η κατάσταση της ιαπωνικής κυβέρνησης. 

Το μήνυμα που θα ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο είναι ότι όταν εμφανιστεί η ασθένεια Χ στο μέλλον, δεν πρέπει ποτέ να εμπιστευθείτε το ιαπωνικό εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε περιπτώσεις ελέγχου που υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα.

Πιστεύω ότι το να μοιραζόμαστε την αλήθεια στις χώρες είναι τόσο σημαντικό και ότι αυτό είναι ένα βήμα προς την ενότητα και την αλληλεγγύη. 

Μόνο μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου, μπορούμε να βρούμε ελπίδα εν μέσω απελπισίας. 

Ελπίζω ότι η δήλωσή μου θα βοηθήσει όλους σας να προστατεύσετε την υγιή ζωή σας και την οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.


- Καθηγητής Masayasu Inoue, Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οσάκα.

[ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ]








ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YouTube, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ 'Χ'






ΠΗΓΗ:
 A Message from Japan to the World - PharmaFiles by Aussie17


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Αμάν, τι βόμβα είναι πάλι αυτή;

    Ακούστε, στο Χαλάνδρι, γιατρός είπε σε ασθενή που έχει εμβολιαστεί και που ο ίδιος και η αδελφή του παρουσίασαν σοβαρά καρδιακά προβλήματα, ότι πεθαίνουν 100 την ημέρα.
    Περισσότερα δεν γίνεται να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρίκη καί μόνον φρίκη!
      Ψέμματα, απάτες καί θέατρο!
      Όλα μαζί.....

      Διαγραφή
    2. Και δεν εννοώ πανελλαδικά 100 την ημέρα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!