Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΠΑΡΑΝΟΙΑ! "Ετοίμασαν στήν 'ζούλα" παλαιό Γυμνάσιο στήν Πετρούπολη, χαρακτηρισμένο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ από τούς σεισμούς του 1999, γιά νά βάλουν μέσα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΘΕΛΗΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ & Μ.Κ.Ο.ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΝΟΤΑΝΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΟΜΗ "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ" !




Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι κάτοικοι της Πετρούπολης για την πρόθεση ΜΚΟ να δημιουργήσει δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή!


Το κτίριο στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Κύπρου στο οποίο σχεδιάζεται να στεγαστεί η δομή, έχει κριθεί ακατάλληλο δύο φορές με την τελευταία να είναι το... 1999, στον σεισμό της Πάρνηθας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. 

«Το κτίριο είναι ακατάλληλο. 

Το 1999 με τον σεισμό ήταν κόκκινο. 

Τώρα, πώς έχουν χαρτιά και είναι νόμιμο, δεν έχουμε καταλάβει», είπε κάτοικος στο STAR. 

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, πληροφορήθηκαν για τη δημιουργία της δομής από άτομα που εργάζονταν στο κτίριο βραδινές ώρες... 

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πετρούπολης, Γιώργος Κοίλος τόνισε πως «τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε ασφαλείς δομές, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των παιδιών». 

Κάτοικοι που αντιδρούν, είπαν στον ΣΚΑΙ πως το κτίριο είναι ακατάλληλο και εντός οικιστικού ιστού και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν προγράμματα ένταξης στα σχολεία της περιοχής. 

Στον αντίποδα, κάτοικοι υποστηρίζουν τήν δημιουργία δομής φιλοξενίας στην Πετρούπολη.

«Η γειτονιά έχει ξεσηκωθεί, σου λένε σε 10 μέρες θα φέρουμε από μετεγκατάσταση παιδιά», ανέφερε κάτοικος. 

Ο πρώην δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, είπε πως όλη η περιοχή «είναι αντίθετη στη δομή που δεν έχει προϋποθέσεις για να ιδρυθεί». 

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και άτομα υπέρ της ίδρυσης της δομής που υποστήριξαν πως τα παιδιά ήταν θύματα πολέμων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια και να πιαστούν κάτοικοι στα χέρια....


https://www.reader.gr/ellada/petroypoli-emfylios-kai-xylo-katoikon-gia-domi-filoxenias-ktirio-einai-akatallilo-apo-1999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!