Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

32 νοσοκόμες «ΠΕΘΑΝΑΝ ...Ξ Α Φ Ν Ι Κ Α» στίς ΗΠΑ, τήν περασμένη εβδομάδα!!!! 19 ε π α γ γ ε λ μ α τ ί ε ς ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ έχουν πέσει ΝΕΚΡΟΙ παγκοσμίως!!! ΕΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ !!!!


Ο Άγγελος του Θανάτου, Evelyn de Morgan



ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ:

Terry Gwen Clower, 45
9 Σεπτεμβρίου 2024

Terrie Gwen Clower Φωτογραφία προφίλ


Η Terrie Gwen Clower, 45 ετών από το Hot Springs του Αρκάνσας, πέθανε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο σπίτι της. 

Η Terry πήγαινε στην εκκλησία των Βαπτιστών με πίστη και εργάστηκε ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα. 

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας, κέρδισε το μεταπτυχιακό της στη νοσηλευτική. 

Της άρεσε να οδηγεί μοτοσικλέτες, να περνάει χρόνο στο κομμωτήριο και να επισκέπτεται την οικογένεια και τους φίλους της.

 Ήταν μια στοργική κόρη, μια περήφανη μητέρα, μια πιστή φίλη και μια στοργική σύζυγος.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση


*


Debra L. Pintar, 63 ετών
9 Σεπτεμβρίου 2024

Η Debra L. Pintar, 63 ετών, από το Nashwauk, πέθανε ειρηνικά δίπλα στον σύζυγό της και την καλύτερη φίλη της 43 ετών τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο St, Luke's στο Duluth. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Babbitt το 1979 και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα στη νοσηλευτική. 

Εργάστηκε και παρακολούθησε τη σχολή ενώ κέρδισε το πτυχίο της για να γίνει εγγεγραμμένη νοσοκόμα (RN). Μετά την αποφοίτησή της, προσλήφθηκε στο νοσοκομείο της Βιρτζίνια, όπου πέρασε 35 χρόνια δουλεύοντας και φροντίζοντας τους ασθενείς της. Εκτός από τη δουλειά της, η Debra απολάμβανε να ψαρεύει, να κυνηγάει και να πηγαίνει κάμπινγκ με τον σύζυγό της, Butch και την οικογένειά της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Deborah H. (Hay) Kasparian, 68
8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Deborah H. (Hay) Kasparian, 68 ετών, από το Warwick του Rhode Island, πέθανε ειρηνικά στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, με την αγαπημένη της οικογένεια στο πλευρό της. Η Deborah ακολούθησε το πάθος της για τη φροντίδα κερδίζοντας πτυχίο νοσηλευτικής από το Πανεπιστήμιο του Rhode Island και αφιέρωσε δύο δεκαετίες εργασίας ως νοσοκόμα στο Kent County Hospital. Πήρε το μεταπτυχιακό της και πέρασε το υπόλοιπο της καριέρας της ως σχολική νοσοκόμα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*


Zelia Elizabeth (McCarthy) Bohsen, 72
7 Σεπτεμβρίου 2024

Excelsior Springs, Μιζούρι - Νωρίς το πρωί της 30ής Αυγούστου 2024, η Zelia Elizabeth (McCarthy) Bohsen διέσχισε ξαφνικά και απροσδόκητα τη γέφυρα του ουράνιου τόξου για να επανενωθεί για πάντα με τους γονείς, τους αδελφούς, τους φίλους, τους σκύλους και τις γάτες της. Μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο του Μάντσεστερ το 1970, έγινε δεκτή στο διάσημο Malden (MA) Hospital School of Nursing στο πρόγραμμα Registered Nurse. Η φιλοδοξία της να γίνει RN την ώθησε μέσω σπουδών και είχε ως αποτέλεσμα να αποφοιτήσει την άνοιξη του 1973 με το πτυχίο της. Για να το ολοκληρώσει, αργότερα εκείνο το καλοκαίρι πέρασε τα συμβούλια αδειοδότησης νοσηλευτικής της Μασαχουσέτης με την πρώτη προσπάθεια, αρκετά σημαντικό επίτευγμα εκείνη την εποχή! Λίγο αργότερα ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως Νοσηλεύτρια Προσωπικού στο Νοσοκομείο Διοίκησης Βετεράνων στη Βοστώνη. Η Zelia συνέχισε να νοσηλευτεί, δουλεύοντας σε ένα μεγάλο νοσοκομείο του Κάνσας Σίτυ, στη συνέχεια πήγε στο τοπικό νοσοκομείο στο Excelsior Springs και περαιτέρω σε μια μονάδα μακροχρόνιας φροντίδας κοντά μέχρι τη συνταξιοδότησή της αυτό το καλοκαίρι, μετά από 50 χρόνια νοσηλευτικής.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Kerry June Fisher, 69 ετών
7 Σεπτεμβρίου 2024

Συμμαχία, Νεμπράσκα - Η Kerry June Fisher, 69 ετών, πέθανε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο Γενικό Νοσοκομείο Box Butte. Η Kerry αποφοίτησε από το Brandon Valley High School, Brandon, South Dakota το 1973 και αργότερα ακολούθησε το πάθος της για τη νοσηλευτική στο Mount Marty College στο Yankton της Νότιας Ντακότα, όπου κέρδισε το πτυχίο της Νοσηλευτικής.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Elizabeth Ann Hashim, 67 ετών
7 Σεπτεμβρίου 2024

Bakersfield, Καλιφόρνια - Η Elizabeth Ann Hashim, ή Beth σε όλους όσους τη γνώριζαν, πέθανε απροσδόκητα στο σπίτι της τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2024 σε ηλικία 67 ετών. Παρακολούθησε τοπικά σχολεία, αποφοίτησε από το West High School και έλαβε το πτυχίο της στη Νοσηλευτική από το CSUB. Η καριέρα της ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα διήρκεσε 22 χρόνια.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Troy Lee Henderson, 57
7 Σεπτεμβρίου 2024





Ο Troy Lee Henderson, 57 ετών, από το Siloam Springs, AR, έλαβε την Ουράνια ανταμοιβή του την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, περιτριγυρισμένος από αυτούς που αγαπούσε περισσότερο. Ο Troy ήταν πιστός χριστιανός, ευσεβής σύζυγος, στοργικός πατέρας και αληθινός φίλος. Τελικά βρήκε την κλήση του ως εγγεγραμμένoς νοσηλευτής και απέκτησε το τελικό του πτυχίο λαμβάνοντας BSN στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας. Για 17 χρόνια, η Troy εργάστηκε ως αφοσιωμένος και συμπονετικός νοσηλευτής.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Tana Shey Myrick, 66 ετών
7 Σεπτεμβρίου 2024

Η κα Tana Shey Myrick, 66 ετών, από την Paducah, KY, πρώην Lola, πέθανε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο νοσοκομείο Mercy Health- Lourdes στην Paducah. Στη συνέχεια συνέχισε την εκπαίδευσή της μέσω του Paducah Community College λαμβάνοντας το πτυχίο της ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα. Η Tana συνέχισε να λαμβάνει το BSN της στη νοσηλευτική από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Κεντάκι στο Bowling Green. Έλαβε το MSN της από το Πανεπιστήμιο του Evansville και είχε προχωρημένους βαθμούς μέσω του Πανεπιστημίου του Louisville και του Πανεπιστημίου του Missouri-St. Louis ως ARPN. Η Tana εργάστηκε στο νοσηλευτικό επάγγελμα για πάνω από 37 χρόνια τόσο στο νοσοκομείο Livingston όσο και στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στο Salem και στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο στο Madisonville.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Jose Antonio Perez, 67
7 Σεπτεμβρίου 2024

Plantation, Φλόριντα - Ο Jose Antonio Perez, μια συμπονετική ψυχή του οποίου το ευγενικό πνεύμα κοσμούσε τις ζωές πολλών, πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, στο Plantation της Φλόριντα. Ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής, ο Jose αφιέρωσε τη ζωή του στην ανατροφή των άλλων, ενσαρκώνοντας την καλοσύνη που καθόρισε τον χαρακτήρα του. Η παρουσία του στην κοινότητα της υγειονομικής περίθαλψης ήταν μια απόδειξη της αποφασιστικότητάς του και της ανυποχώρητης αφοσίωσής του στην υπηρεσία.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*

Gregory Romano, 52 ετών
7 Σεπτεμβρίου 2024

Fountain Hills, PA - Romano, Gregory, 52 ετών, από το Fountain Hills, PA, πέθανε ξαφνικά, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο DeSales με το μεταπτυχιακό του στη Νοσηλευτική. Για χρόνια, ο Greg ήταν νοσηλευτής στο νοσοκομείο Lehigh Valley στο ιατρικό / χειρουργικό τμήμα. Πιο πρόσφατα, ακολούθησε το Post-Masters Certificate of Psychiatric & Mental Health Nurse Practioner και εργαζόταν επί του παρόντος στο Κέντρο Οικογενειακών Υπηρεσιών στην Ουάσιγκτον, NJ. Η ξαφνική απουσία του προκαλεί σοκ και θα μας λείψει πολύ.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Vickie Lucille Edith Schmidt, 66
7 Σεπτεμβρίου 2024

Shepherdsville, Kentucky - Vickie Lucille Edith Schmidt, 66 ετών, από το Shepherdsville πέθανε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο Norton Audubon με τις κόρες της στο πλευρό της. Η Vickie ήταν γεννημένη φροντιστής, συνταξιούχος νοσοκόμα τοκετού, αγαπούσε τη φροντίδα των μωρών, καλωσόριζε τη νέα ζωή στον κόσμο.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Jennifer Scholtz (Hardwick), 60
7 Σεπτεμβρίου 2024

Alton, IL - Η Jennifer Scholtz (Hardwick), 60 ετών, από το Alton, IL, έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 29 Αυγούστου 2024. Η Jennifer έλαμψε με μια λαμπερή προσωπικότητα και μια εκπληκτική ομορφιά, που συνδυάστηκε με ένα ανθεκτικό πνεύμα. Αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής της στη φροντίδα των άλλων ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα, δουλεύοντας σε διάφορα περιβάλλοντα. Το πάθος της για βοήθεια επεκτάθηκε πέρα από την επαγγελματική της ζωή, καθώς ήταν επίσης αφοσιωμένη εθελόντρια στην εκκλησία της και σε αρκετούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η συμπόνια και η αφοσίωσή της είχαν βαθύ αντίκτυπο σε όλους εκείνους που υπηρετούσε.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Lois Elaine Wagy-Gilham, 56 ετών
7 Σεπτεμβρίου 2024


Fairburn, Georgia - Lois Elaine Wagy-Gilham, ηλικίας 56 ετών, πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου 2024. Έζησε μια ζωή γεμάτη πάθος, θάρρος και ακλόνητη αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους της. Έχοντας παλέψει και επιβιώσει από τον καρκίνο του μαστού, η Elaine αναδείχθηκε ως φάρος δύναμης και ανθεκτικότητας. Η καριέρα της ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής της να βοηθά τους άλλους. Ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στη φυλακή Georgia Diagnostics, αφοσιώθηκε ακούραστα στη φροντίδα όσων είχαν ανάγκη.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Kelly D. Campos, 55 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024


Grayson, Georgia - Kelly D. Campos, ηλικίας 55 ετών, απεβίωσε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024. Η Kelly ήταν εγγεγραμμένη νοσοκόμα για πολλά χρόνια και αγαπούσε αυτό που έκανε. Η Kelly πέθανε ειρηνικά στο σπίτι περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της μετά από μακρά ασθένεια. Η Kelly ήταν γεμάτη ζωή μέχρι το τέλος και αγαπήθηκε από πολλούς εδώ και πίσω στο σπίτι.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Sheila Goerss, 67 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024

Emory, TX - Η Sheila Goerss, μια πολύ αγαπημένη σύζυγος, αφοσιωμένη εγγεγραμμένη νοσοκόμα και παθιασμένη διασώστρια ζώων, πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, σε ηλικία 67 ετών. Αποφοιτώντας από το Texas Tech με πτυχίο στη νοσηλευτική, η Sheila ήταν εγγεγραμμένη νοσοκόμα για 35 χρόνια, αλλά ήταν κάτι περισσότερο από ειδικευμένος ιατρός. Ήταν παθιασμένη διασώστρια και λάτρης των ζώων.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Ο Goerss «πέθανε ξαφνικά». Από το Facebook:

Μερικές φορές περνούν από τη ζωή σας άνθρωποι που είναι πραγματικά μια δύναμη της φύσης και κάνουν ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στην καρδιά σας. Η Sheila Goerss ήταν αυτό το άτομο για μένα και πολλούς άλλους. Πέθανε απροσδόκητα αυτή την εβδομάδα. Ήταν μια καταπληκτική νοσοκόμα, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και φίλη. Ποτέ δεν παρέλειψε να με κάνει να γελάσω. Αυτός ο κόσμος δεν είναι τόσο ευλογημένος από τότε που έφυγε.


*

Janet Coena (Campbell) Harrison, 59 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024



Η Janet Coena (Campbell) Harrison, 59 ετών, από το Rogers, AR, πέθανε στις 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο Circle of Life Hospice House στο Bentonville, AR. Η Janet ήταν ένας όμορφος άνθρωπος και ένας σπουδαίος φίλος. Της άρεσε να είναι νοσοκόμα και να φροντίζει τους πάντες. Αγαπούσε τη ζωή και ήταν μια αφοσιωμένη μαμά και γιαγιά.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*

Rose Ann Keller, 69 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024

Hamilton, Οχάϊο - Η Rose Ann, ηλικίας 69 ετών, πέθανε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024. Πριν από τη συνταξιοδότησή της, η Rose Ann εργάστηκε ως νοσοκόμα. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της στο νοσοκομείο Mercy Fairfield ως νοσοκόμα στα επείγοντα περιστατικά.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*


Catherine "Cathy" Reynolds (το γένος Spencer), 70
6 Σεπτεμβρίου 2024

Fort Worth, TX - Catherine "Cathy" Reynolds (το γένος Spencer), γεννημένη στις 22 Φεβρουαρίου 1954, στην Ιθάκη της Νέας Υόρκης, πέθανε στις 30 Αυγούστου 2024, στο Fort Worth του Τέξας. Αφιέρωσε πολλά χρόνια στην καριέρα της ως Licensed Practical Nurse, αγγίζοντας ζωές από το Lakeside Nursing Home έως το ορθοπεδικό γραφείο του Dr. Dugan & Dr. Zelko στο Κέντρο Υγείας Gannett του Πανεπιστημίου Cornell, από το οποίο συνταξιοδοτήθηκε.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Karen Ann Milby Romines, 67 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024

Η Karen Ann Milby Romines, 67 ετών, από την Κολούμπια, KY, πέθανε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, στην κατοικία του γιου της στο Louisville, KY. Η κυρία Romines ήταν μια πολύ φροντίδα και επαγγελματική νοσοκόμα μητρώου στην περιοχή και όταν δεν φρόντιζε τους άλλους απολάμβανε να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*


Travis Tallent, 33 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024


Gatesville, Τέξας - Ο Travis Tallent, ηλικίας 33 ετών, πήγε στην αιώνια πατρίδα για να είναι με τον Κύριο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024. Αποφοίτησε με Cum Laude με Bachelor of Science στη Βιολογία από το Texas State University τον Δεκέμβριο του 2021. Κατέστη εγγεγραμμένος νοσηλευτής τον Μάϊο του 2023 από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και εργαζόταν για το μεταπτυχιακό του ως νοσηλευτής. Ενώ φοιτούσε στο UT, εργαζόταν στο Ιατρικό Κέντρο Ascension Seton στο Ώστιν. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζήτησε να γίνουν μνημόσυνα προς τιμήν του Travis στο Αμερικανικό Ίδρυμα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Angie Willett, 55 ετών
6 Σεπτεμβρίου 2024

Altro, KY - Η Angie Willett, 55 ετών του Altro, πέθανε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, στο σπίτι της. Η Angie ήταν νοσοκόμα και στον ελεύθερο χρόνο της, της άρεσε να ταξιδεύει και να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σχόλιο στο Facebook:

Ένα συγκλονιστικό σοκ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι κέρδισε ο ουρανός: έναν καταπληκτικό άγγελο.


*

Sharon Ann (McLaughlin) Bellemore, 61
5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Sharon Ann (McLaughlin) Bellemore, ηλικίας 61 ετών, κάτοικος του Derry, NH πέθανε απροσδόκητα το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 μετά από μια περίοδο επιδείνωσης της υγείας της. Έλαβε την εκπαίδευσή της στα σχολεία του Lowell και ήταν απόφοιτος του πρώην Keith Hall. Απέκτησε το πτυχίο της στη Νοσηλευτική από το Πανεπιστήμιο Rivier. Η Sharon εργάστηκε για πολλά χρόνια ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα σε διάφορες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης σε όλη την περιοχή, αν και ήταν πιο περήφανη για τη δουλειά της ως μητέρα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*

Donna Kohlschmidt, 67 ετών
5 Σεπτεμβρίου 2024

Peachtree Corners, Georgia - Η αδελφή μας Donna κλήθηκε στο πλευρό του Θεού απροσδόκητα, στη νεαρή ηλικία των 67 ετών το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στη Marietta GA. Η Donna έφυγε πολύ νωρίς, αλλά είχε αντίκτυπο σε τόσες πολλές ζωές. Η Ντόνα ήταν νοσοκόμα και έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές. Ήταν Διευθύντρια του Ερυθρού Σταυρού, Διευθύντρια της εκπαίδευσης EMS στο σχολείο Medix, νοσοκόμα Hospice και Διευθύντρια Μάρκετινγκ για την Lacey Drug Company, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Ήταν 7 χρόνια επιζήσασα από καρκίνο του μαστού.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Brandi L. Sewell, 45 ετών
5 Σεπτεμβρίου 2024

Hattiesburg, MS - Brandi L. Sewell, 45 ετών, από το Hattiesburg, πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο Forrest Genera, περιτριγυρισμένος από οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα. Μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο Bogalusa, συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Πανεπιστήμιο Loyola στη Νέα Ορλεάνη, LA και στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Μισισιπή στο Hattiesburg, MS. Η Brandi εργάστηκε σε τοπικά νοσοκομεία ως νοσοκόμα, όπου αφιέρωσε τη ζωή της βοηθώντας άλλους για σχεδόν 20 χρόνια.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Blanca Kumbera, νοσοκόμα
5 Σεπτεμβρίου 2024


Η Blanca Kumbera, νοσοκόμα, κάθεται δίπλα σε ένα ποτάμι. Απεβίωσε τον Αύγουστο του 2024.


Η Blanca Kumbera, εγγεγραμμένη νοσοκόμα στην κρατική φυλακή της Καλιφόρνια, Corcoran, πέθανε στις 23 Αυγούστου 2024. Ξεκίνησε τη σωφρονιστική της καριέρα ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στην κρατική φυλακή της Καλιφόρνιας, Corcoran, τον Απρίλιο του 2021. Παρέμεινε στο ίδρυμα μέχρι τον πρόωρο θάνατό της. Πριν ενταχθεί στο CDCR και στις Υπηρεσίες Σωφρονιστικής Υγειονομικής Περίθαλψης της Καλιφόρνιας, πέρασε 30 χρόνια στον τομέα της νοσηλευτικής.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε τη Δευτέρα όλοι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και το προσωπικό που εισέρχονται στις φυλακές της Καλιφόρνιας να εμβολιαστούν:



*

Nora Hinojos Garcia, 64 ετών
4 Σεπτεμβρίου 2024

Big Spring, TX - Nora Hinojos Garcia, 64 ετών, του Big Spring, πέθανε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε στο Big Spring του Τέξας και αργότερα έλαβε το πτυχίο νοσηλευτικής στο Κολοράντο. Εγγεγραμμένη νοσοκόμα, εργάστηκε στο Ντένβερ του Κολοράντο και είχε προσφερθεί εθελοντικά και στο Mile High Stadium.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Donna Johnson Grissett, 61 ετών
4 Σεπτεμβρίου 2024

Λίμα, Οχάιο - Η Tiffany Starr Martin, 44 ετών, από τη Λίμα, πέθανε στις 29 Αυγούστου 2024. Η Tiffany ήταν απόφοιτος του Λυκείου της Λίμα το 1998 και συνέχισε την εκπαίδευσή της κερδίζοντας πολλά πτυχία συνεργατών από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Εργάστηκε σε πολλές θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός φλεβοτόμου, μιας νοσοκόμας και, πιο πρόσφατα, της πρόσληψης στο Clerk of Courts στο Columbus. Η Tiffany ήταν γεμάτη ζωή και τη ζωή του πάρτι.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Bernadine Harriet Rhonda Constable, 65
4 Σεπτεμβρίου 2024

East Orange, New Jersey - Η Bernadine έλαβε δύο πτυχία από το Πανεπιστήμιο Rutgers στην Ψυχολογία και τη Νοσηλευτική το 1981 και το 1985. Συνέχισε να εργάζεται ως νοσοκόμα τοκετού σε όλο το Νιου Τζέρσεϊ και το Μέριλαντ, μέχρι να βρει το σπίτι της στο νοσοκομείο Trinitas. Η Bernadine άγγιξε τις ζωές πολλών οικογενειών καθ 'όλη τη διάρκεια της θητείας της μέχρι τη συνταξιοδότησή της τον Δεκέμβριο του 2023. Μόλις τον Ιούνιο του 2023, η Bernadine επρόκειτο να αποδεχθεί τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της, τη διάγνωση του καρκίνου. Πολέμησε με το πνεύμα ενός πολεμιστή μέχρι το τέλος. Η Bernadine πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στις 30 Αυγούστου 2024, περιτριγυρισμένη από τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




*

Jane Andrea Frary, 69 ετών
4 Σεπτεμβρίου 2024

Carmel, IN - Η Jane Andrea Frary πέθανε ειρηνικά στο Carmel της Ιντιάνα, στις 30 Αυγούστου 2024, σε ηλικία 69 ετών. Αν ρωτήσετε κάποιον από αυτούς, όλοι θα σας πουν πώς έζησε η Jane αφιερωμένη στη βελτίωση της ζωής των άλλων, μέσω της ανταλλαγής πίστης και μέσω της δια βίου καριέρας της ως νοσοκόμα αφιερωμένη στη διατροφική ευεξία. Η Jane ήταν αθλήτρια και έφερε τα ταλέντα της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει περπατήσει ορεινά μονοπάτια και έχει κάνει ποδήλατο κατά μήκος της παραλίας, ακόμη και να ριζώσει σε ορισμένα μέρη.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Brenda Joyce Hackney, 60 ετών
3 Σεπτεμβρίου 2024


Galveston, Τέξας - Η Brenda Joyce Hackney, 60 ετών, κέρδισε την ανταμοιβή της αιώνιας ανάπαυσης, στις 22 Αυγούστου 2024, στο νοσοκομείο Jennie Sealy στο Galveston, TX. Αποφοίτησε με την τάξη του Ball High School το 1982. Η Brenda συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Galveston College και κέρδισε το πτυχίο της ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

Joyce Ann (το γένος-Wilhalme) Mattaliano
3 Σεπτεμβρίου 2024


Parsippany, New Jersey - Η Joyce Ann (το γένος Wilhalme) Mattaliano πέθανε ειρηνικά περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 στο νοσοκομείο St. Clares στο Denville. Ήταν διευθύντρια του DE&I για το Korn Ferry και νοσοκόμα στο St. Mary's Abbey στο Delbarton. Εργάστηκε επίσης σε θέσεις στις ασφαλιστικές εταιρείες AON, Marsh &; Mclennan και Johnson and Higgins. Ο Τζόις ήταν αφοσιωμένο μέλος της εκκλησίας του Αγίου Θωμά Μορ στο Φέρφιλντ.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ

ΗΠΑ

Ο Sid Vicious πεθαίνει σε ηλικία 63 ετών

26 Αυγούστου 2024


Η επαγγελματική πάλη χάνει έναν ακόμη θρύλο καθώς ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών WWE και WCW Sid Vicious πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 63 ετών. Ο γιος του Vicious (πραγματικό όνομα Sid Eudy) Gunnar πήγε στη σελίδα του στο Facebook για να ανακοινώσει το θάνατο του πατέρα του. «Αγαπητοί φίλοι και οικογένεια, είμαι βαθιά λυπημένος που μοιράζομαι ότι ο πατέρας μου, Sid Eudy, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο για αρκετά χρόνια», δήλωσε ο Eudy.



*


Πέθανε ο πρώην παλαιστής και booker του WCW, Kevin Sullivan.
9 Αυγούστου 2024


Πριν από τρεις μήνες, αναφέρθηκε ότι ο πρώην παλαιστής του WCW και booker Kevin Sullivan, του οποίου ο αντίκτυπος στην επιχείρηση πάλης είναι αναμφισβήτητος, είχε νοσηλευτεί μετά από αυτό που περιγράφηκε ως " καταστροφικό ατύχημα ". Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι αντιμετώπιζε σήψη και εγκεφαλίτιδα, γεγονός που ώθησε την κόρη του να ξεκινήσει ένα GoFundMe για να βοηθήσει με τους ιατρικούς λογαριασμούς του. Ωστόσο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε από SlamWrestling.net ότι ο 74χρονος απεβίωσε.



O Taylor Wily νεκρός στα 56: Απεβίωσε ο  ηθοποιός του Hawaii Five-0 και αγαπητός μαχητής του UFC 
19 Iουνίου 2024


Ο ηθοποιός του Χαβάη 5-0 και πρώην παλαιστής Taylor Wily πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Ο γεννημένος στη Χαβάη σταρ πέθανε την Πέμπτη, σύμφωνα με το KITV News. Ο Wily ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Kamekona Tupuola στα αστυνομικά δράματα Hawaii Five-0 και Magnum PI. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Επέζησε από τη σύζυγό του Halona και τα δύο παιδιά τους.



*


Ο ανεξάρτητος παλαιστής Dirty Money πεθαίνει στα 44 του
3 Ιουνίου 2024
indie-παλαιστής-βρώμικο-χρήμα-περάσματα-μακριά-στο-44-55

Ο κόσμος της επαγγελματικής πάλης είναι ένα σκληρό και ανελέητο μέρος και φέτος ήταν ιδιαίτερα λυπηρό καθώς πολλοί επαγγελματίες παλαιστές έχουν πεθάνει. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο ανεξάρτητος παλαιστής «Dirty Money» Jermaine Robinson πέθανε επίσης σε ηλικία 44 ετών πρόσφατα. Ο Jermaine Robinson είχε παραγκωνιστεί από τον Απρίλιο του 2024 λόγω διπλής ρήξης τετρακεφάλου που υπέστη σε έναν αγώνα. Ο Robinson είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί σε μια παράσταση MATW στο Fairfax στις 15 Ιουνίου. Ο Robinson ήταν βαθιά αφοσιωμένος στη φυσική κατάσταση και εκπαιδεύτηκε στο KYDA Pro Wrestling Training School υπό τον Jimmy Z (James Zaveski), ο οποίος εκπαίδευσε επίσης αξιόλογους παλαιστές όπως ο Mickie James και ο Sonjay Dutt.


Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση

*


Πέθανε στα 26 του ο ανεξάρτητος παλαιστής Dick Dynamo
7 Μαΐου 2024

indie-παλαιστής-dick-δυναμό-πάσες-μακριά-στο-26-42


Η ανεξάρτητη κοινότητα πάλης θρηνεί την απώλεια ενός από τα πιο ελπιδοφόρα αστέρια της, του Dick Dynamo, ο οποίος πέθανε σε νεαρή ηλικία 26 ετών. Ο Dynamo, πραγματικό όνομα Brandon Holman, ήταν γνωστός για τις ηλεκτρισμένες επιδόσεις και το χάρισμά του, έχοντας κάνει όνομα για τον εαυτό του σε εξέχουσες indie προωθήσεις όπως το MCW και το Combat Zone Wrestling

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση


*


Αιτία θανάτου του Tony Jones: Πώς πέθανε ο πρώην παλαιστής του WWE;
14 Απριλίου 2024
Αιτία θανάτου του Τόνι Τζόουνς: Πώς πέθανε ο πρώην παλαιστής του WWE;


Σύμφωνα με πηγές, ο πρώην παλαιστής του WWE Tony Jones φέρεται να πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί αιτία θανάτου, καθώς ορισμένες πηγές λένε ότι ο παλαιστής πέθανε «ξαφνικά». Περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμό του «Shooter», ο Jones είχε σύντομες θητείες στο WWE μεταξύ 1998 και 2007. Ωστόσο, ήταν στην ανεξάρτητη πίστα όπου έκανε πραγματικά ένα όνομα για τον εαυτό του, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι με την εταιρεία All-Pro Wrestling με έδρα την Καλιφόρνια και άλλες όπως το Ultimate Pro Wrestling και το Xtreme Pro Wrestling.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Ο Virgil (Mike Jones) πεθαίνει σε ηλικία 61 ετών
28 Φεβρουαρίου 2024


Ο πρώην σταρ του WWE/WCW πέθανε στο νοσοκομείο την Τετάρτη. Ήταν 61 ετών. Πιο γνωστός στους οπαδούς της επαγγελματικής πάλης ως Virgil, ο Mike Jones είχε νοσηλευτεί λόγω πρόσφατων προβλημάτων υγείας. Ο Jones διαγνώστηκε με άνοια το 2022 και είχε επίσης δύο μικρά εγκεφαλικά επεισόδια. Ο διαιτητής της περιοχής του Πίτσμπουργκ Mark Charles III ανακοίνωσε τον θάνατο του Jones και ζήτησε προσευχές για τον Jones και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση πάλης του Jones ήταν ένα cameo στο επεισόδιο του AEW Dynamite στις 29 Απριλίου 2020.



*


Πέθανε στα 30 του ο «None of a Kind» του Buffalo Anthony Gaines
24 Φεβρουαρίου 2024
Πέθανε στα 30 του ο «None of a Kind» του Buffalo Anthony Gaines



Μπάφαλο, Νέα Υόρκη - Η ευρύτερη κοινότητα πάλης του Μπάφαλο συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Anthony Nicometi Jr., ο οποίος πάλεψε ως Anthony Gaines. Ήταν 30 ετών. Η προσφορά Upstate Pro Wrestling επιβεβαίωσε το θάνατό του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του στις 23 Φεβρουαρίου 2024 δεν είναι γνωστές αυτή τη στιγμή.





Ο Harold Hogue (Ice Train) πεθαίνει σε ηλικία 56 ετών
23 Ιανουαρίου 202423, 2024



Ντητρόιτ, MI - Ice Train έχει πεθάνει. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο WWE Hall of Famer Diamond Dallas Page μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την είδηση ότι ο Harold Hogue, παλαιότερα γνωστός ως Ice Train στο WCW, είχε πεθάνει. Μίλησε για την 30χρονη φιλία τους και αποκάλεσε τον Hogue έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχε γνωρίσει ποτέ. Ο Hogue αποσύρθηκε λίγο μετά την κατάρρευση του WCW, αλλά είχε μια εφάπαξ επιστροφή το 2019.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση

*


Πεθαίνει ο ανεξάρτητος παλαιστής από την Φλόριντα Frankie Ciatso, ο κόσμος της πάλης αποτίει φόρο τιμής
20 Ιανουαρίου 2024

Ο ανεξάρτητος παλαιστής της Φλόριντα Frankie "Francisco" Ciatso πέθανε το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 48 ετών. Ο Ciatso είχε παλέψει από τη δεκαετία του 1990, εμφανιζόμενος στις προσφορές της Φλόριντα IPW, FIP, Ring Warriors, D1PW, ACW, WWN, AIWF, NWA Florida, FW, Vintage Wrestling, CCW και άλλα. Ο Ciatso είχε προγραμματιστεί να εργαστεί στην εκδήλωση WWN Proving Ground της Παρασκευής, αλλά αποσύρθηκε επειδή δεν αισθανόταν καλά. Το Pwinsider αναφέρει ότι πιστεύεται ότι ο Ciatso πέθανε στον ύπνο του.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


Πέθανε ο πρώην ανεξάρτητος παλαιστής της Φιλαδέλφειας Billy Reil
29 Απριλίου 2024


Ο Brett Lauderdale του GCW μοιράστηκε την είδηση ότι ο πρώην ανεξάρτητος παλαιστής με έδρα τη Φιλαδέλφεια Billy Reil πέθανε. Ο Reil συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στη σκηνή πάλης Tristate όπου πάλεψε για το Jersey All-Pro Wrestling (JAPW) μεταξύ πολλαπλών προωθήσεων.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




ΚΑΝΑΔΑΣ

Ο "Big Cat" Scott Hensen πεθαίνει σε ηλικία 40 ετών
17 Ιουνίου 2024
Ο "Big Cat" Scott Hensen πεθαίνει σε ηλικία 40 ετών, ο πρώην πρωταθλητής του NXT UK και άλλοι αντιδρούν


Η κοινότητα της επαγγελματικής πάλης έχασε άλλη μία. Την Κυριακή, η επίσημη σελίδα Instagram για το Canadian Apex Wrestling κυκλοφόρησε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας το θάνατο του ανεξάρτητου επαγγελματία παλαιστή "Big Cat" Scott Hensen. Ο Hensen, 40 ετών, ήταν πρώην πρωταθλητής CAW Tag-Team μαζί με τους Sarian Soft Paws.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*


ΜΕΞΙΚΟ

Ο Villano V πεθαίνει, ο μαχητής Ray Mendoza Jr. πέθανε σε ηλικία 62 ετών
29 Αυγούστου 2024
Murió a lo s 62 años de edad.


Ο κόσμος της μεξικανικής πάλης βρίσκεται σε πένθος μετά την επιβεβαίωση του θανάτου ενός από τους μεγαλύτερους εκθέτες του ρινγκ. Πέθανε σε ηλικία 62 ετών, οπότε η πάλη αντιμετωπίζει την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους εκφραστές της. Το είδωλο του δαχτυλιδιού έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.



*


Luchador Rey Destroller, 22 ετών, πεθαίνει μετά από κατάρρευση στο ρινγκ
12 Μαρτίου 2024


Η επαγγελματική πάλη έχασε τραγικά ένα άλλο ταλέντο αυτή την εβδομάδα, έναν νεαρό luchador με το όνομα Rey Destroller. Το Luchablog αναφέρει ότι ο Destroller (προφέρεται Destroyer) πέθανε μετά από κατάρρευση στο ρινγκ σε μια επίδειξη RIOT Lucha Libre στις 2 Μαρτίου στο Μοντερέι του Μεξικού. Διαπιστώθηκε ότι υπέφερε από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη ενώ νοσηλευόταν και ήταν σε σοβαρή υγεία πριν πεθάνει στις 12 Μαρτίου.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση




ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Θυμόμαστε τον επαγγελματία παλαιστή Kurtis "Mad Kurt" Chapman, πέθανε στα 26 του (πέθανε τον Δεκέμβριο του 2023)
Κούρτις Τσάπμαν


Στις 29 Δεκεμβρίου 2023, ο κόσμος της πάλης συγκλονίστηκε από τον θάνατο του Kurtis "Mad Kurt" Chapman. Ο Βρετανός επαγγελματίας παλαιστής ήταν μόλις 26 ετών. Το Revolution Pro Wrestling επιβεβαίωσε τον θάνατό του λίγο αργότερα, αποκαλώντας τον θάνατό του «τεράστια απώλεια για τη σκηνή πάλης του Ηνωμένου Βασιλείου». Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Kurt Chapman εργάστηκε σε μια αριστοκρατική θέση στον κόσμο της πάλης.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση





Ο αστέρας της επαγγελματικής πάλης John 'Bad Bones' Klinger πέθανε σε ηλικία 40 ετών αφήνοντας το άθλημα σε πένθος. Ο Γερμανός έγινε γνωστός παλεύοντας σε όλο τον κόσμο για διάφορες ανεξάρτητες προσφορές που κυμαίνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την Ευρώπη και την Ιαπωνία από το 2004. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Twitter από την προώθηση πάλης wXw, η οποία εδρεύει στην πατρίδα του και αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να αποσυρθεί σύντομα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

ΙΝΔΙΑ

Πέθανε ο πρώην παλαιστής K. Jayakumar
29 Ιουνίου 2024


Kottayam - K Jayakumar, πρώην πρωταθλητής πάλης κρατικού πανεπιστημίου (Bengaluru Military DSC), πέθανε. Ήταν 55 ετών.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



*

ΙΑΠΩΝΙΑ

Ο Akebono, ο πρώτος γεννημένος στο εξωτερικό μεγάλος πρωταθλητής σούμο, πεθαίνει σε ηλικία 54 ετών
11 Απριλίου 2024
Sumo, Ακεμπόνο


Ο βετεράνος της ιαπωνικής πάλης Yutaka Yoshie πέθανε σε ηλικία 50 ετών αφού κατέρρευσε στο καμαρίνι του τις στιγμές μετά από ένα τουρνουά All Japan Pro Wrestling (AJPW) στο Takasaki την Κυριακή. Η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει καθοριστεί σε αυτό το στάδιο, αφού η κατάστασή του «επιδεινώθηκε ξαφνικά» κατά την επιστροφή του στα παρασκήνια μετά τον αγώνα του. Μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο στην πόλη Τασάκι, αλλά δεν μπόρεσε να σωθεί, επιβεβαίωσε αργότερα η οικογένειά του στο AJPW. Είναι κατανοητό ότι πέθανε λίγο αργότερα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.

Σύνδεση




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΘΑΝΑΤΟΙ:

4 σχόλια:

  1. Αν δεν πέθαινε κανένας εμάς τους ανεμβολιάστους θα μας είχαν περάσει από ιερά εξέταση με βασανιστικό θάνατο και δημόσια διαπόμπευση στα τηλεπαράθυρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ' ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 'ΟΞΕΙΑΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ' ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

    ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ, ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΩΝ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.....

    (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό άγγελος τού θανάτου θά "επισκεφθεί" - δυστυχώς - πολλούς ακόμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!