Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ


Για όλες τις μαμάδες εκεί έξω, εδώ μία οπτική παρουσίαση πως μοιάζουν οι συστάσεις εμβολιασμού.


«Το γράφω αυτό ως πατέρας ενός παιδιού τραυματισμένου από το εμβόλιο. Ο τραυματισμός της είναι σε μεγάλο βαθμό δικό μου λάθος. Το χρεώνομαι αυτό...

 

Δεν έχει σημασία τι «λόγο» είχα ή πόσο «λογικός» νόμιζα ότι ήμουν...


Σταμάτησα να πιέζω για τη συνεχιζόμενη δηλητηρίαση του παιδιού μου μόνο όταν ήταν δύο ετών, αφού η σοβαρότητα των αντιδράσεών της στους εμβολιασμούς έγινε πολύ ακραία για να αγνοηθεί και αφού η γυναίκα μου απείλησε να φύγει. Δεν θα έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό.


… Από τον τραυματισμό του παιδιού μου, έχω δει και ακούσει για φαινομενικά ατελείωτες περιπτώσεις μπαμπάδων που πιέζουν για εμβολιασμούς στα παιδιά τους ενάντια στις επιθυμίες της μαμάς. Τότε τα παιδιά τραυματίζονται.


… Το φρικτό γεγονός ότι συμμετείχα στη χρόνια βλάβη του παιδιού μου είναι το μεγαλύτερο βάρος της ζωής μου. Θα περάσω τις υπόλοιπες ημέρες μου παλεύοντας να το διορθώσω και επίσης δουλεύοντας για να σταματήσω τη μεγάλη δηλητηρίαση των παιδιών μας».

***

Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από την παθιασμένη επιστολή ενός εκ των μέλων της ομάδας μας.

Μιλά για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της κόρης του με «μια ακραία αυτοάνοση αντίδραση σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες». 

Ως κάποιος με περιβαλλοντική ευαισθησία που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο χρόνιας φλεγμονώδους απόκρισης (CIRS), σίγουρα συμπάσχω. 

Στην πραγματικότητα, συχνά αναρωτιέμαι αν η δική μου κατάσταση προκλήθηκε αρχικά από παιδικά εμβόλια. 

Το γεγονός είναι ότι δεν έχουν υπάρξει στοχευμένες μελέτες για να εξεταστεί η πιθανή αιτιώδης σχέση των εμβολίων με τέτοιου είδους καταστάσεις. 

Οι μελέτες που έχουμε δείχνουν ότι ένα ευρύ φάσμα χρόνιων παθήσεων μπορεί στην πραγματικότητα να οφείλεται σε τραυματισμό από το εμβόλιο. 

Εάν νομίζετε ότι εσείς ή το παιδί σας δεν έχετε τραυματιστεί από εμβόλια επειδή δεν έχετε δει άμεση σοβαρή αντίδραση, μπορεί να παραβλέπετε τι πραγματικά κάνουν αυτά τα εμβόλια μακροπρόθεσμα.


To The Root
Δεν υπάρχει καρκίνος, διαβήτης, καρδιακές παθήσεις μεταξύ των πλήρως ανεμβολίαστων
Διαβάστε περισσότερα
Παρουσιάζουμε αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά, συγκινημένοι από το ατυχές λάθος του φίλου μας και από τον πόνο των παιδιών παντού που υποβάλλονται σε αυτό το μόνιμο βασανιστήριο και τραυματισμό στο όνομα της «ευημερίας» κάθε παιδιού.



Ας ελπίσουμε ότι οι αναγνώστες μας θα είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι – όποιες και αν είναι οι προκαταλήψεις τους – για να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά και να εξετάσουν τις δια βίου συνέπειες του να μπαίνουν σε κάτι ενημερωμένο μόνο από την κοινή γνώμη και την «ιατρική» και την «επι$τήμη» που χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες.

—Tobin Owl


- - -


Οκτώβριος 2024

Μια ανοιχτή επιστολή προς τους μπαμπάδες,

Το γράφω αυτό στους μπαμπάδες για έναν λόγο: για να σας πείσω να σταματήσετε να πιέζετε τα παιδιά σας να εμβολιαστούν.

Ό,τι κι αν νομίζετε ότι κάνετε, η τραγική αλήθεια είναι ότι ακρωτηριάζετε, στειρώνετε και σκοτώνετε τα παιδιά σας.

Αποδεκατίζετε την οικογενειακή σας γραμμή.

Παρακαλώ σταματήστε προτού να είναι πολύ αργά.

Σταματήστε να πιέζετε τα εμβόλια «ανοσοποίησης» και «εμβολιασμού» στα παιδιά σας. Δεν υπάρχουν «καλές λήψεις». Είναι όλες κακές. Σας παρακαλώ να μην απορρίψετε αυτήν την τελευταία πρόταση· Αφήστε το να το σκεφθείτε. Κανένα από τα προγράμματα «εμβολιασμού» ή «ανοσοποίησης» δεν είναι ευεργετικό. Το μόνο που παρουσιάζουν στο παιδί σας είναι κίνδυνος σωματικής βλάβης, πιθανώς σοβαρής ή ακόμα και απειλητικής για τη ζωή, χωρίς θεραπευτικά οφέλη ή οφέλη που υποστηρίζουν την υγεία.

Οι οργανισμοί που υποτίθεται ότι επέβλεπαν αυτά τα προϊόντα δεν το πράττουν. Ολόκληρη η ιστορία της ομοσπονδιακής «ρύθμισης» των «βιολογικών προϊόντων» (συμπεριλαμβανομένων των «εμβολίων») των ΗΠΑ υπήρξε μια τεράστια α π ά τ η.1

Αυτή η ιστορία έχει τεκμηριωθεί σχολαστικά από
Κatherine Watt , στην οποία προσχώρησε πρόσφατα η Lydia Hazel, στις


Όσον αφορά την επιστήμη, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν - μηδενικές - αντικειμενικές μελέτες ή δεδομένα που να υποστηρίζουν τυχόν ισχυρισμούς «ασφάλειας» ή «αποτελεσματικότητας» για οποιοδήποτε από τα εμβόλια ή ενέσεις «ανοσοποίησης» που έχουν εγκριθεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.2 

Όλα τα πραγματικά, αντικειμενικά, άθικτα δεδομένα που έχουμε – όλα αυτά – είναι αδιαμφισβήτητα: κάθε ένεση «εμβολίου» και «ανοσοποίησης» είναι επικίνδυνη και επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία – μερικές εξαιρετικά περισσότερο από άλλες – και καμμία από αυτές δεν παρέχει πραγματικά οφέλη.3

Παρακαλούμε μελετήστε τους συνδέσμους στις υποσημειώσεις. Η ζωή του παιδιού σας μπορεί να εξαρτάται από αυτό.

Το γράφω αυτό ως πατέρας ενός παιδιού τραυματισμένου από το εμβόλιο. Ο τραυματισμός της είναι σε μεγάλο βαθμό δικό μου λάθος. Το χρεώνομαι αυτό. Πίεσα ενάντια στις επιθυμίες της μητέρας της, η οποία επέμενε, ότι το παιδί μας πρέπει να κάνει πολλαπλές βολές όταν ήταν πολύ μικρό. Δεν έχει σημασία τι «λόγο» είχα ή πόσο «λογικός» νόμιζα ότι ήμουν. Η μητέρα της κόρης μου είχε δίκιο. Είχε το σωστό προστατευτικό ένστικτο. Οι μητέρες γενικά το έχουν.

Σταμάτησα να πιέζω για τη συνεχιζόμενη δηλητηρίαση του παιδιού μου μόνο όταν ήταν δύο ετών, αφού η σοβαρότητα των αντιδράσεών της στους πυροβολισμούς έγινε πολύ ακραία για να αγνοηθεί και αφού η γυναίκα μου απείλησε να φύγει. Δεν έπρεπε να φθάσουμε σε αυτό.

Έχουν περάσει μερικά χρόνια και η γυναίκα μου και εγώ κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να θεραπεύσουμε το παιδί μας. Αλλά η κόρη μας εξακολουθεί να είναι τραυματισμένη και έχει μια ακραία αυτοάνοση αντίδραση σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι κυβερνητικοί επιστήμονες το αποκαλούν αυτό «ενισχυμένη ανοσολογική απόκριση», αλλά δεν είναι. Είναι μια ακραία αυτοάνοση / αλλεργική αντίδραση. Και πάλι, διαβάστε τους συνδέσμους στις υποσημειώσεις.

Για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, εξακολουθούμε να συμμετέχουμε μέχρι σήμερα σε μια συνεχή διαδικασία εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη κατανόηση και την εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης των χρόνιων ανεπιθύμητων ενεργειών αυτών των ενέσεων. Αν βρίσκεστε στην αρχή αυτού του ταξειδιού, πρέπει να καταλάβετε μερικά πράγματα...

Πρώτον, ανεξάρτητα από το πόσο «λογικός» μπορεί να σας φαίνεται ένας συγκεκριμένος γιατρός ή επαγγελματίας υγείας, εάν αυτό το άτομο εργάζεται μέσα στο κύριο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι συμβιβασμένοι με κάποιο τρόπο

Μπορεί να μην το συνειδητοποιούν καν. Και αν ακόμη συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι με τους εμβολιασμούς, μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχτούν ή να το συζητήσουν εύκολα.


Οι περισσότεροι γιατροί έχουν πολύ λίγη κατανόηση ακόμη και των πιο κοινών ανεπιθύμητων εσωτερικών σωματικών αντιδράσεων που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Οι γιατροί έχουν ένα ισχυρό κίνητρο να μην το εξετάσουν: οι γιατροί πληρώνονται επιπλέον από τις ασφαλιστικές και λαμβάνουν επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπόνους από την κυβέρνηση και τις φαρμακευτικές εταιρείες για την εκπλήρωση των κριτηρίων αναφοράς για τα ποσοστά εμβολιασμού των ασθενών, με βάση το ομοσπονδιακό πρόγραμμα ανοσοποίησης και άλλες ομοσπονδιακές και πολιτειακές οδηγίες. 

Τα ιατρεία – ιδιαίτερα τα ιατρεία των παιδιάτρων – που αποτυγχάνουν να κρατήσουν όλους ή σχεδόν όλους τους ασθενείς τους στο «πρόγραμμα» εμβολιασμού χάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά και συχνά δυσκολεύονται να παραμείνουν στην επιχείρηση.4

Δεύτερον, οι τραυματισμοί από τα εμβόλια είναι τραγικά συνηθισμένοι και πολύ ακριβοί, καθώς είναι χρόνιας φύσης. Εάν δεν αντιμετωπιστούν (ή εάν επιδεινωθούν με περαιτέρω ενέσεις), οι τραυματισμοί από το εμβόλιο μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές δια βίου προκλήσεις. Εσείς – οι μπαμπάδες – θα φέρετε το βάρος της φροντίδας των άρρωστων παιδιών σας όλα αυτά τα χρόνια. 

Εάν η σύζυγός σας σας εγκαταλείψει επειδή δεν την ακούσατε και τα παιδιά σας τραυματιστούν, τότε θα πρέπει να αναλάβετε όλο αυτό το βάρος του χωρισμού και του κόστους διαζυγίου.

Δεν υπάρχει κανείς άλλος υπεύθυνος για να βοηθήσει. Από το 1986, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει χορηγήσει πλήρη ασυλία στη φαρμακευτική και τους γιατρούς για όλες τις βλάβες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, που προκαλούνται από τυχόν εμβολιασμούς στο πρόγραμμα.


Προσπαθήστε να ονομάσετε ένα άλλο προϊόν που ακρωτηριάζει και σκοτώνει χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο για δεκαετίες, αλλά για το οποίο όλοι οι υπεύθυνοι έχουν πλήρη ασυλία.5

Τρίτον, μετά τον τραυματισμό του δικού μου παιδιού, έχω δει και ακούσει για φαινομενικά ατελείωτες περιπτώσεις μπαμπάδων που πιέζουν για εμβολιασμούς στα παιδιά τους ενάντια στις επιθυμίες της μαμάς. Τότε τα παιδιά τραυματίζονται. Συχνά το βλέπω αυτό στο πλαίσιο του συζυγικού χωρισμού ή του διαζυγίου (και είμαι δικηγόρος αλλά όχι επαγγελματίας οικογενειακού δικαίου).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά φαίνεται σαν οι μπαμπάδες να πιέζουν τα παιδιά τους με κάποιο είδος διεστραμμένου τρόπου να «εκδικηθούν» την πρώην σύζυγό τους ή να «σκοράρουν με» τη νέα τους σύζυγο ή τη μέλλουσα σύζυγό τους (μητριά στα παιδιά).

Δεν έχω δει ή ακούσει ούτε μία περίπτωση που να αφορά μια μαμά που να εμβολιάζει τα ίδια της τα παιδιά και να διαφωνεί ο μπαμπάς. 

Μπαμπάδες, πρέπει να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας αρκετό καιρό για να δείτε ότι η σκέψη σας ήταν επικίνδυνα λανθασμένη. Η σκέψη σας έχει διαφθαρεί. 

Σταματήστε να υπακούτε σε ανθρώπους που σας προτρέπουν να βλάψετε τα παιδιά σας. 

Αυτό που κάνετε είναι πολύ χειρότερο από το να παραιτηθείτε απλώς από τον σωστό ρόλο σας ως πατέρας τους.

Συμμετέχετε ενεργά στην καταστροφή τους.

Μπαμπάδες – πρέπει να εμπιστευόμαστε τις μητέρες των παιδιών μας για να γνωρίζουμε πότε κάτι θα είναι κακό για τα παιδιά μας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα στα οποία οι μητέρες είναι σχεδόν μαγικά καλές. Σίγουρα όχι το κράτος. Και όχι οι γιατροί που λαμβάνουν μπόνους για τα ποσοστά πρόσληψης εμβολίων των ασθενών. 

Όταν η μαμά των παιδιών σας σας λέει ότι αμφισβητεί τα εμβόλια, ακούστε την. Ακολουθήστε το παράδειγμά της.

Το φρικτό γεγονός ότι συμμετείχα στη χρόνια βλάβη του παιδιού μου είναι η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. 

Θα περάσω τις υπόλοιπες ημέρες μου παλεύοντας για να το διορθώσω αυτό και επίσης δουλεύοντας για να σταματήσω τη μεγάλη δηλητηρίαση των παιδιών μας.

Αν μπορέσω να σταματήσω έστω και έναν ακόμη μπαμπά από το να σπρώχνει αυτή την επικίνδυνη τρέλλα και να πληγώνει τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύουμε, τότε θα κοιμάμαι καλύτερα.


Σας ικετεύω, ως άνδρας προς άνδρα, ως πατέρας προς πατέρα, σας παρακαλώ σταματήστε να δηλητηριάζετε τα παιδιά σας.

--

Graham Brownstein



Σημειώσεις:

1

https://bailiwicknews.substack.com/p/learning-curve

see also https://bailiwicknews.substack.com/p/120-years-of-legalized-us-government

2

https://icandecide.org/article/cdc-concedes-never-conducted-vaccinated-v-unvaccinated-study/

see also

https://icandecide.org/press-release/stanley-plotkin-worlds-leading-vaccinologist-and-his-compatriots-have-just￾capitulated-regarding-the-lack-of-vaccine-safety

and https://childrenshealthdefense.org/news/vaccine-program-betrayal-public-trust-institutional corruption-part-1-7

3

https://www.abebooks.com/9781510766969/Vax-Unvax-Science-Speak-Children%E2%80%99s-Health-1510766960/plp

see also https://childrenshealthdefense.org/news/vaccination-as-orthodoxy-conflicts-of-interest-undermine-childrens-health-part-i/;

and https://sashalatypova.substack.com/p/vaccine-induced food-allergies-turning

4

https://childrenshealthdefense.org/defender/pediatricians-paid-vaccinate-children-pharma-payment-scheme-dr-paul-thomas/

5

https://childrenshealthdefense.org/vaccine-curriculum/





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ιταλία: Προειδοποίηση για «αυστραλιανή γρίπη»
Ο λεγόμενος «ιός A/H3N2» θεωρείται ιδιαίτερα επιθετικός. Ο Μάσιμο Αντρέονι, επιστημονικός διευθυντής της Ιταλικής Εταιρείας Λοιμωδών και Τροπικών Ασθενειών, αναμένει 200.000 «κρούσματα» την εβδομάδα. Στη Γερμανία, επίσης, υπάρχουν φόβοι για έναν κακό χειμώνα γρίπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!