Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Μελέτη διαπιστώνει ότι τα «ΕΜΒΟΛΙΑ» Covid mRNA προκαλούν ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

 



Μια ομάδα ερευνητών ιατρικών ερευνητών διαπίστωσε ότι τα «εμβόλια» mRNA Covid είναι υπεύθυνα για αρκετές νέες περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας.


Η μελέτη, από κορυφαίους ερευνητές του ιατρικού πανεπιστημίου στο Μεξικό, εντόπισε πολλές περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS) πίσω στις ενέσεις mRNA ως αιτία.

Τα αποτελέσματα της μελέτης, με επικεφαλής τους Δρ Amy Jocelyn Mengual Ku και Carlos Eduardo Cabrera, δημοσιεύθηκαν στο ιατρικό περιοδικό Ciencia Latina Internacional.

Οι ερευνητές προσπάθησαν να αξιολογήσουν τη συχνότητα εμφάνισης της σκλήρυνσης κατά πλάκας μετά την ένεση Covid σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και τύπους εμβολίων.

Η μελέτη είχε ιδιαίτερη έμφαση στον εντοπισμό πληθυσμών υψηλού κινδύνου.


Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια σοβαρή χρόνια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει κυρίως το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Συχνά εμφανίζεται σε νεαρούς ενήλικες.

Οι ερευνητές εκφράζουν ανησυχία ότι νέες περιπτώσεις σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS) έχουν προκληθεί από την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με την πιθανή σχέση μεταξύ εμβολιασμού και αυτοάνοσων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Κατά τη διάρκεια της αναδρομικής μελέτης κοόρτης, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δημόσια διαθέσιμα μητρώα, αναφορές περιπτώσεων και κλινικά δεδομένα.

Οι ερευνητές ανίχνευσαν αύξηση των περιπτώσεων σκλήρυνσης κατά πλάκας μεταξύ των ενηλίκων αφού έλαβαν ένα «εμβόλιο» mRNA Covid.

Η μελέτη ανέλυσε τις περιπτώσεις 450 ατόμων στο Μεξικό που ανέπτυξαν σκλήρυνση κατά πλάκας μετά τη λήψη ένεσης Covid.

Μελέτησαν και ανέλυσαν τα ποσοστά επίπτωσης, τον σχετικό κίνδυνο (RR) και δημογραφικούς παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο και ο τύπος εμβολίου.

Συγκρίνοντας τα δεδομένα της μελέτης με αυτά μιας ομάδας ελέγχου 3.000 εμβολιασμένων ατόμων χωρίς έναρξη σκλήρυνσης κατά πλάκας, οι Δρ Ku και Cabrera αναφέρουν τα ευρήματά τους στο Ciencia Latina Internacional.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αρκετοί ασθενείς είχαν υποστεί σκλήρυνση κατά πλάκας ως άμεσο αποτέλεσμα του «εμβολίου» Covid.


Οι Μεξικανοί ερευνητές αναφέρουν ότι συνολικά ενήλικες ηλικίας 18-40 ετών αναφέρθηκαν με την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης (18 ανά 100.000).

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είχαν το χαμηλότερο (3 ανά 100.000).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, «οι γυναίκες επηρεάστηκαν δυσανάλογα, αντιπροσωπεύοντας το 63,3% των περιπτώσεων σκλήρυνσης κατά πλάκας, με συχνότητα εμφάνισης 18 ανά 100.000 σε σύγκριση με 12 ανά 100.000 στους άνδρες».

Ένα υψηλότερο ποσοστό περιπτώσεων συνδέθηκε με εμβόλια mRNA, ιδιαίτερα Pfizer-BioNTech (54,4% των συνολικών περιπτώσεων).

Ο σχετικός κίνδυνος σκλήρυνσης κατά πλάκας σε εμβολιασμένους ενήλικες ήταν 1,35 (95% CI: 1,12-1,60) σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό.

Η αύξηση της επίπτωσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του Covid, ιδιαίτερα με εμβόλια mRNA, εγείρει ανησυχία.


Ωστόσο, αυτή η μικρή μελέτη μιας χούφτας περιπτώσεων μπορεί να μην αποκαλύψει την πραγματική έκταση του ζητήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ερευνητές πίσω από τη μελέτη ζητούν συνεχή επιτήρηση και περαιτέρω έρευνα για την καλύτερη κατανόηση των αυτοάνοσων αντιδράσεων που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Τα νέα έρχονται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών ότι τα εμβόλια Covid βρίσκονται πίσω από αιχμές σε πολλαπλές θανατηφόρες ασθένειες.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, ο Δρ Peter McCullough, παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος και επιδημιολόγος, μόλις έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αφού μια μελέτη βόμβα που αξιολογήθηκε από ομοτίμους διαπίστωσε μια εκπληκτική αύξηση 1,236% στους υπερβολικούς θανάτους από καρδιακή ανακοπή μεταξύ ατόμων που έλαβαν εμβόλια mRNA Covid.

Ο McCullough πραγματοποίησε μια διερευνητική ανάλυση δεδομένων αξιολογώντας τους θανάτους από καρδιακή ανακοπή μετά την εκστρατεία εμβολιασμού Covid στην κομητεία King της Ουάσινγκτον.

Η ομάδα των ερευνητών, με επικεφαλής τον McCullough, αποκάλυψε στοιχεία για μια συγκλονιστική τετραγωνική αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή που αντιστοιχεί σε υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

«Σε εθνικό επίπεδο, η μελέτη μας εκτιμά 49.240 επιπλέον θανατηφόρες καρδιοαναπνευστικές ανακοπές μεταξύ 2021 και 2023», ανακοίνωσε ο McCullough την Πέμπτη σε ανάρτησή του στο "X".

«Εντοπίστηκε μια ισχυρή οικολογική και χρονική συσχέτιση μεταξύ της αύξησης της υπερβολικής θνησιμότητας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή και της εκστρατείας εμβολιασμού COVID-19».

Εξετάζοντας τα ποσοστά εμβολιασμού, ο McCullough και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το 98% του πληθυσμού της κομητείας King έλαβε τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid έως το 2023.

Οι ερευνητές εντόπισαν περαιτέρω περίπου 589,247 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην κομητεία King, από τις 2 Αυγούστου 2024.

Εξετάζοντας τις παρουσίες EMS το 2021-2022 στο King County, ο McCullough και οι συνάδελφοί του βρήκαν σημαντική αύξηση (35.34%) από το 2020 και κατά 11% από τα χρόνια πριν από την πανδημία.

Χρησιμοποιώντας τη στατιστική τους ανάλυση, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι οι θανατηφόρες καρδιοαναπνευστικές ανακοπές αυξήθηκαν μεταξύ των εμβολιασμένων με Covid ατόμων κατά ένα επιβλητικό 1,236% από το 2020 έως το 2023.

Ο McCullough και η ομάδα του ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ επίσης ότι η αύξηση των υπερβολικών θανάτων από καρδιοαναπνευστική ΑΝΑΚΟΠΗ ήταν ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ που το ζήτημα ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ King.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!