Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανοιχτή επιστολή προς γιατρό που θα συνεχίσει να «εμβολιάζει μικρά παιδιά κατά του Covid-19» το 2024


Φόντο εικόνας: Freepik; Πορτραίτο: Alois Endl



Όχι μόνο πολλοί χρήστες του "X" αντέδρασαν σοκαρισμένοι στις δηλώσεις της Δρ Nina Schoetzau από το Miesbach στη Γερμανία.

Από την άποψη των συντακτών μας, αυτό που λέει η εν λόγω κυρία για τους εμβολιασμούς Covid-19 δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το απαραίτητο ιατρικό καθήκον της φροντίδας και της προστασίας της ζωής.

Ο όρκος του Ιπποκράτη, ο οποίος καταργήθηκε, περιελάμβανε τη φράση «Θα τους φυλάξω από βλάβες και αυθαίρετες αδικίες».

Ρωτάμε επίσημα αυτήν την γιατρό τι ακριβώς την παρακινεί να ενεργήσει.


Ανοιχτή επιστολή από τον Florian Machl


Αγαπητή Δρ Nina Schoetzau,

Πρώτα απ' όλα, είστε γιατρός και διευθύνετε ένα δημόσιο ιατρείο στο Miesbach. Εκφράζεστε με το πραγματικό σας όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απευθύνομαι σε εσάς άμεσα και δημόσια, καθώς το έργο σας απευθύνεται επίσης στο ευρύ κοινό.

Στις 12 Οκτωβρίου 2024, δηλώσατε δημόσια ότι άλλη μία ημέρα έφτασε στο τέλος της που μόλις «εμβολιάσατε παιδιά κατά του Covid-19». Παρουσιάζεστε ως «γιατρός με καρδιά και μυαλό» και γράφετε για «συγκλονιστικές στιγμές» λόγω της στοργικής ευγνωμοσύνης. Και εύχεστε στους ευάλωτους, ανήλικους ασθενείς σας «Μείνετε υγιείς!».

Αναφέρεστε συγκεκριμένα σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται U12Schutz - Impfen für Kinder, έναν ιστότοπο που συνιστά συγκεκριμένα τον εμβολιασμό εκτός ετικέτας για την ηλικιακή ομάδα 5 έως 12 ετών, ασκεί πιέσεις για τον εμβολιασμό και στον οποίο όλα μυρίζουν σαν εκστρατεία της φαρμακευτικής βιομηχανίας. 

Ο ιστότοπος ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2022, χρησίμευσε κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» για να ξυπνήσει την επιθυμία εμβολιασμού των παιδιών ή των γονέων τους και έτσι να εγγυηθεί υψηλά κέρδη για τη φαρμακευτική βιομηχανία.



Δόκτωρ Schoetzau, σας ζητώ ευγενικά πληροφορίες σχετικά με το πώς οι ενέργειές σας πρέπει να συμβιβαστούν με την εκπαίδευσή σας και την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος. 

Σίγουρα γνωρίζετε ότι η επίδραση των λεγόμενων «εμβολιασμών Covid-19» εξακολουθεί να ορίζεται από τους κατασκευαστές ως ασαφής. 

Σίγουρα γνωρίζετε ότι η στείρα ανοσία δεν μπορεί να εδραιωθεί με αυτόν τον «εμβολιασμό» – ούτε στους ηλικιωμένους, ούτε στη γενική ενήλικη ζωή και σίγουρα όχι στα παιδιά. Έτσι, ο καθένας μπορεί να μολυνθεί και να μεταδώσει την ασθένεια ακόμη και μετά τον «εμβολιασμό».

Σίγουρα γνωρίζετε – αφού είναι γνωστό από το 2020 – ότι δεν υπάρχει σχετικός κίνδυνος σοβαρής πορείας στην ηλικιακή ομάδα των παιδιών, εκτός εάν ο ασθενής έχει μαζική προϋπάρχουσα πάθηση και κινδυνεύει από κάποιο αναπνευστικό νόσημα. Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός για παιδιά και εφήβους δεν ενδείκνυται ιατρικά ούτε για αυτοπροστασία ούτε για προστασία άλλων.

Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι ότι όσο πιο συχνά εμβολιάζεται ένα άτομο, τόσο πιο ευαίσθητο είναι στον Covid-19, τόσο πιο συχνά αυξάνεται η σοβαρή πορεία και ο κίνδυνος ήπιων και σοβαρών παρενεργειών μέχρι θανάτου. 

Είναι επίσης γνωστό από το 2021 ότι υπάρχει υπερβολικά αυξημένος κίνδυνος καρδιακών παθήσεων, ειδικά σε νέους άνδρες, εάν εκτεθούν στα εμβόλια Covid-19. Αυτό σημαίνει αντικειμενικά – και μπορεί εύκολα να αποδειχθεί από διάφορα έγγραφα και μελέτες – ότι η πιθανότητα βλάβης υπερβαίνει κατά πολύ ένα υποτιθέμενο όφελος – και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην ηλικιακή ομάδα των παιδιών.


Τα άτομα που επικρίνουν την ανάρτησή σας στο "X" επισημαίνουν ότι οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να ισοδυναμούν με σωματική βλάβη εξ αμελείας έως και σωματική βλάβη εξ αμελείας που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, υπό την προϋπόθεση ότι είχατε τις πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω.

Δρ. Schoetzau, ο όρκος του Ιπποκράτη προστάζει: «Θα τους προστατεύσω από το κακό». Η Υπόσχεση των Γιατρών της Γενεύης αναφέρει: «Η υγεία και η ευημερία του ασθενούς μου θα είναι το κύριο μέλημά μου». «Θα διατηρήσω τον υψηλότερο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή». Αμφότερα τα έγγραφα περιέχουν επίσης άλλους εφαρμοστέους κανόνες. 

Είστε βέβαιη ότι δεν προκαλείτε καμμία βλάβη εμβολιάζοντας παιδιά με τις δημόσια διαθέσιμες γνώσεις του έτους 2024;

Η ερώτησή μου προς εσάς είναι: Γιατί κάνετε αυτό που κάνετε; Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτό είναι σωστό;

Ή μήπως τα χρήματα ανά «εμβόλιο» είναι τόσο δελεαστικά που οι ανησυχίες για τα οφέλη και τις παρενέργειες καθίστανται άσχετες;

Ή μήπως υπάρχει προσωπική σύνδεση με μια φαρμακευτική εταιρεία από την οποία επωφελείστε εάν πραγματοποιήσετε τέτοιους «εμβολιασμούς» και ακόμη και ανακηρύξετε μια ημέρα εμβολιασμού παιδιών κατά του κορωνοϊού;

Δεν αισθάνεστε τύψεις που οι νεαροί ασθενείς σας αρρωσταίνουν πολύ πιο συχνά ή ακόμη και υποφέρουν από καρδιακή βλάβη μετά από τέτοιους εμβολιασμούς;

Δόκτωρ Schoetzau, γνωρίζω ότι ήδη δέχεστε προσβολές και επιθέσεις εξαιτίας των δηλώσεών σας. Θα ήθελα να αποστασιοποιηθώ από αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και επί ίσοις όροις. 

Θα έχετε τα κίνητρά σας – και ως δημοσιογράφος μπορώ ευγενικά να σας ρωτήσω γι' αυτά. Το αν θέλετε να απαντήσετε εξαρτάται φυσικά από εσάς. Θα δημοσίευα κάθε απάντηση αμετάβλητη, αυτό είναι θέμα τιμής.

Θα ήθελα να κάνω μια τελευταία παρατήρηση. Σύμφωνα με τη βιογραφία σας, πάσχετε από ρευματοειδή πολυαρθρίτιδα και CFS. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό και ελπίζω σε εσάς για βελτίωση ή τουλάχιστον μια ήπια, ελεγχόμενη πορεία. 

Θα ήθελα να επισημάνω ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να προκαλέσουν αυτές τις δύο ασθένειες ως παρενέργεια – μόνιμα. 

Η τελευταία μου ερώτηση προς εσάς είναι: Θα θέλατε να προκαλέσετε σε ένα υγιές, με αγάπη για την ζωή, φιλοπερίεργο παιδί που θα έρθει στο ιατρείο σας τις ασθένειες που εσάς σας έχουν χτυπήσει τόσο σκληρά;


Με εκτίμηση και εν αναμονή της απάντησής σας,
 
Florian Machl
Report24.news



ΠΗΓΗ: Offener Brief an die Impfärztin, die 2024 noch Kleinkinder "gegen Covid-19 impft"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!