Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ 70 ΣΟΥ, ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ..."Χ Α Ν Ε Ι Σ" ΘΕΑΝΩ ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για θεανώ φωτίου
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ  ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...


(ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΝΕΣ είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δημόσιες ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ αναφορές, πριν από λίγες ημέρες, της αναπλ. υπουργού Θεανώς Φωτίου σε κομματική εκδήλωση του 'τσίριζα' στην Νέα Σμύρνη, κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση»! (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ; ΑΣ "ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΜΕ" ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...)

Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι!Όπως αναφέρει η ίδια, μόνο το 15% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν». Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την ...υπονομεύουν!

Ποιά είναι όμως αυτή η 70ετής κυρία; 
Γιατί ΔΕΝ γράφουν στον Τύπο, πώς είναι δυνατόν: 
1.Να "πλασσάρεται" με την αριστερά και να εκλέγεται, όταν στα 26 της χρόνια, εν μέσω της "κακιάς" και "φασιστικής" 7ετούς δικτατορίας, επέτυχε (πώς άρα γε;) να προσληφθεί στο Πολυτεχνείο, εν έτει 1972;

2.Πώς γίνεται εν μέσω πολυετούς ήδη οικονομικής κρίσεως, που οι προς συνταξιοδότηση υπάλληλοι περιμένουν 3 και 4 χρόνια, για να εισπράξουν κάτι ...ψίχουλα, να υπογράφει για τον εαυτό της το παρελθόν έτος, ένα 'βασιλικό' (όντως!) 'εφ΄άπαξ', ύψους 69.000 ευρώ;;;

3.Πώς γίνεται, να "νοιώσει" τον πόνο των απλών και ταλαίπωρων εργαζομένων με τόσα πολλά ακίνητα, όπως γράφει η φορολογική της δήλωση, μεταξύ των οποίων και ένα στο "ταπεινότατο" και κάργα "μαρξιστικό" ...ΛΟΝΔΙΝΟ;;; ('Χώρια' η εξαψήφια κατάθεσή της εκεί σε στερλίνες, όπως δηλώνει άλλως τε...)

4.Τί γράφθηκε για την "καλή" κυρία προ ημερών, σε μερίδα του Τύπου και το ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΛΟΙ;
Έχει ένα μοναχογιό, να της ζήσει. Είναι ο αρχιτέκτων Β.Ρ. Σύζυγός του, είναι η 38ετής χημικός το επάγγελμα κ.Χρυσάνθη Γκοντίνου, που δίχως καμμία εργασιακή εμπειρία, προσελήφθη το 2015, ως ειδική συνεργάτης του τότε υπουργού (α-)Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά (που εχθρεύεται παθολογικώς την 'αριστεία'!).

Πάμε παρακάτω... Ο κ.Μπαλτάς έγινε κατόπιν υπουργός Πολιτισμού, οπότε ο νέος διάδοχός του, ο κ.Ν.Φίλης (ο και τυροπιττοφάγος ονομαζόμενος!), "έσπευσε" και έδωσε ...προαγωγή στην κ.Γκοντίνου, τοποθετώντας την ειδική συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέως διά βίου μαθήσεως και νέας γενιάς...
Δεν τελειώσαμε!

Η νυφούλα λοιπόν της κ.Φωτίου, παραλλήλως τοποθετήθηκε και ως ειδική συνεργάτης στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποιήσεως Προϊόντων!!! Ήτοι και άλλος μισθός! (Πλήρωνε Έλληνα τα ... "παιδιά" της αριστεράς!)
Μήν βιάζεσθε! 
Έχει κι άλλο!

Πόσες κρατικές θέσεις μετρήσαμε; Δύο; Έ, λοιπόν ΔΕΝ "φθάνουν"!!!
Ενώ κατόπιν των ανωτέρω, θα πρέπει λογικώς να ξεπερνά τις 2.000 ευρώ σε απολαβές η νυφούλα της κ.Θεανώς, ο κ."εξολοθρευτής" των θρησκευτικών Φίλης, πρό ολίγου χρονικού διαστήματος, "κατάφερε" και της "βρήκε" και ...3η θέση!!!

Τήν διόρισε αντιπρόεδρο του 'Ιδρύματος Νεολαίας και διά βίου μαθήσεως', παίρνοντας τις αρμοδιότητες απο την πρόεδρο, κ.Άννα Μαυρουδή και προσφέροντάς τες στην νυφούλα της κ.Θεανώς!!! "Σπαθί" ο κ.Νίκος...

(Τίποτε απο όλα αυτά τα τόσο ..."κουφά" δεν διέψευσε κανείς! Είναι και η "μαρτυριάρα" η 'Διαύγεια' βλέπετε...)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!
ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑ', ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ...ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ!
Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η...["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης δηλωσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!