Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ – ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΠΙΛΛΗ, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

                                                                   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ Ευριπίδη Μπίλλη, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Τα; ίδια Παντελάκη μου…..

κ. Τσίπρας για το πλασματικό έλλειμμα του 2009 που κατέστρεψε τον Ελληνισμό, δείτε τις απόψεις του κατοχικού πρωθυπουργού.

– Στο 27:15 του ανωτέρω βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=ri-_CWWu1pE0 διατείνεται αρχικά και “χαριτωμένα” ότι το θέμα αυτό είναι απλά μία διαμάχη μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ή μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου !!!!!!
Λέει ότι ο ίδιος κυβερνά μετά το 1ο μνημόνιο, μετά το 2ο μνημόνιο και συνεπώς δεν το αφορά το θέμα!!!!!!

Στο 28:54 λέει ότι δεν αμφισβητεί τα στοιχεία που έχουν επικυρωθεί από το Eurogroup !!!!!!!!!

Στο 29:05 λέει ότι η Ελληνική δικαιοσύνη είναι ελεύθερη να διερευνήσει το θέμα, όχι για να δικαιώσει τον ένα ή τον άλλον (δηλαδή τον Κώστα Καραμανλή ή τον Παπανδρέου) αλλά “για να μας λυθεί μόνον η περιέργεια και να δούμε τι συνέβη τότε” !!!!!!!.

Δηλαδή επιπλέον λέει, ότι κοτζάμ πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει αυτό που γνωρίζει όποιος ασχολήθηκε στοιχειωδώς με τη διόγκωση του ελλείμματος ώστε η Ελλάδα να γίνει πειραματόζωο κτλ!!!!!!!!!!

Αθωώνει επίσης το Eurogroup λέγοντας ότι οι Ευρωπαίοι απλά ζητούν διαβεβαίωση ότι, λόγω της δίκης για το έλλειμμα δεν αμφισβητούμε το τρίτο δολοφονικά τους και δολοφονικό του πρόγραμμα, που κατά τον κ. Τσίπρα, ουδεμία σχέση έχει με το πλασματικό έλλειμμα του 2009 !!!!!!!. Δηλαδή λέει, ότι οι Ευρωπαίοι δεν ζητούν τίποτε!!!

Ενώ ζητούν να δεχθούμε τη πρωτοφανή στα διεθνή χρονικά οικονομική υποδούλωση και καταστροφή μιας χώρας με ψευδή οικονομικά στοιχεία.

Στο 30:55 λέει επίσης ότι η απόφαση του δικαστηρίου για το πλασματικό έλλειμμα του 2009 δεν μπορεί αφορά τη συζήτηση για απομοίωση του χρέους κτλ. !!!!!!!

Τέλος επισημαίνω την διαγραφή και εξαφάνιση από τα όλα τα κατοχικά μνημονιακά ΜΜΕ της Ελληνίδας Καθηγήτριας Ζωής Γεωργαντά που επίκαιρα θα έπρεπε να κληθεί για μπορούσε να εξηγήσει τα πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!