Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κ Ο Λ Υ Μ Π Α Ν Ε ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΙ ..."ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ"! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΟΣΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ "ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ", ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΥΘΥΝΗΝ...

Αποτέλεσμα εικόνας για surprised face

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; Τις αμοιβές των μετακλητών στα γραφεία των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, αποκαλύπτει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης.
Όπως αναφέρει με 'tweet' ο κ. Καρκατσούλης: 
«Λεφτά για τα δικά μας παιδιά, πάντα υπάρχουν»!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιρκο συριζα

Αποτέλεσμα εικόνας για surprised face

Ο κ. Καρκατσούλης υποστηρίζει, ότι ο «στρατός» των μετακλητών, μόνο στα γραφεία των Υπουργών, των Υφυπουργών και των αναπλ. Υπουργών είναι  σ κ α ν δ α λ ώ δ η ς ! 

Αγγίζει τα 1.170 άτομα(!!!) με μηνιαίες αποδοχές στο ανώτατο κλιμάκιο, ήτοι 2.076 ευρώ μηνιαίως!

Προκλητική είναι και η κατάσταση που επικρατεί, στις Γενικές Γραμματείες, που ...στηρίζουν το έργο του Πρωθυπουργού, αλλά και στα γραφεία των Υπουργών που βρίσκονται "δίπλα" στον Αλέξη Τσίπρα...

ΛΟΙΠΟΝ!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...

1.Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, κοστίζει στον αφελή Ελληνικό λαό 2.408.000 ευρώ ετησίως! 

2.Η Γενική Γραμματεία Συντονισμού 1.711.000 ευρώ! 

3.Η Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως 1.601.000 ευρώ! 

4.Η Γενική Γραμματεία ψηφιακής διακυβερνήσεως 1.600.000 ευρώ. 

ΣΥΝΟΛΟΝ Ω (ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ) ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, 7.320.000 ευρώ!

5.Το γραφείο του δίδοντος "άδειες" για κανάλια,  κ.Νίκου Παππά (που έκανε ...βολτούλες στο 'Σέντραλ Πάρκ' της Νέας Υόρκης, ψώνια κλπ, δίχως ίχνος προγράμματος!) επιβαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό με 274.000 ετησίως! 

6.Το γραφείο του εξ Αιγίνης πρωθυπουργικού "μέντορος" Αλέκου Φλαμπουράρη με 342.000 ευρώ! 

7.Το γραφείο του Τέρενς Σπένσερ Κουΐκ με 229.000 ευρώ! [ποτέ του δεν ..."μαρτύρησε", ποιές ακριβώς επιτέλους, είναι οι αρμοδιότητές του εκεί!]

8.Το γραφείο του κ.αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη με 374.000 ευρώ! (ακόμα ένας ...αγγλοσπουδασμένος "αριστερός"...)

9.Το γραφείο της 'σπόουκσγούμαν' κ.Όλγας Γεροβασίλη με 315.000 ευρώ!

Αθρόες προσλήψεις γίνονται ΒΕΒΑΙΩΣ και σε άλλα γραφεία υπουργών...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιρκο συριζα

«Θολή» είναι η κατάσταση σε σχέση με τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.
Το 2013 είχαν καταμετρηθεί - κρατηθείτε! - "μόλις" ... 1.633 Ν.Π.Ι.Δ.!

[Σύμφωνα με το ιστολόγιο «απογραφή gr», στα Ν.Π.Ι.Δ. απασχολούνται περί τα 46.936 άτομα! Εξ αυτών, οι 33.438 ανήκουν στο τακτικό προσωπικό, οι 10.062 έχουν συνάψει συμβάσεις έργου, οι 1762 είναι ...μέλη Δ.Σ., ενώ υπάρχουν και άλλοι 1.674(!) που αναφέρονται  Α Ο Ρ Ι Σ Τ Ω Σ  σε ...«λοιπές περιπτώσεις». ΠΗΓΗ: 'ιχνος' - "Ιω.Καπ."]

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 24-11-2011 ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ 173 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 1οΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 127 ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΑΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαγορασμένες συνειδήσεις.
    Ο εξαγορασμένος συνδυαστικά άνθρωπος, είναι υποταγμένος και στην αντίδραση. Αυτό σημάνει σκλαβωμένο κουφάρι, που λειτουργεί σαν φερέφωνο. Ζει με υποταγμένους τους προσωπικούς του δορυφόρους, τους οποίους διαχειρίζονται όπως και κατευθύνουν μέσω του χρήματος οι δυνάστες του. Άνθρωπος που δεν ανήκει στη συνείδηση του εαυτού του.

    Δεν εξαγοραζόμαστε λοιπόν με το χρήμα, υπηρετώντας ξένα συμφέροντα. Ακυρώνουμε εμάς τους ίδιους, τον τόπος μας, τους συμπολίτες μας, τους προγόνους μας, το κρατικό μαγαζί μας.

    Ας σκεφτούμε λοιπόν, ποιοι έχουν όλα τα λεφτά του κόσμου, ποιοι διαμορφώνουν τις ανάγκες της αγοράς εκεί έξω και προς ποιά κατεύθυνση!

    Από εδώ και πέρα λοιπόν, όλο και περισσότερο είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας.

    Αν δε θέλουμε να αλλοιωνόμαστε σας γένος, σαν φυλή, σαν έθνος κτλ. θα πρέπει - εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων - το εντός και εκτός εισαγόμενο, να έχει τη δώσει του φιλοξενούμενου στο σπίτι μας.

    Έχουμε οικονομική κατοχή, οικονομική υποδούλωση, οικονομική δικτακτορία και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Γινόμαστε λοιπόν οι αντάρτες της.
    ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, παίρνει μπροστά στο ακέραιο, η μηχανή της Εθνικής Συνείδησης.

    Συλλογάται καλά, όποιος ελεύθερα συλλογάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α’ και Β’ τύπος ανθρώπου. 26/9/2016.
    Α’ τύπος Άνθρωπου.
    Ο μεγάλος άνθρωπος – Έλληνας, μετρείται από το πόσο ψηλά, ορθώνει τα κάστρα της ψυχής του, ώστε να αντικρούουν κάθε είδους επιθέσεις, από διαφθορά, κλεψιά, απάτη, κ.α. στεκούμενος πάντα καθάριος, κρατώντας ψηλά στις επάλξεις των κάστρων της ψυχής του, τη σημαία της αξιοπρέπειας.
    Επίσης, με πόσα γράδα σε ελληνικότητα και διάρκεια, έχουν αυτά τα οποία καταναλώνει τη ζωή του και βέβαια για το έθνος του και τον τόπο του.
    Αυτός ο τύπος ανθρώπου, δεν αφήνει βαρίδια στους άλλους, παραδίδοντας ως οφείλει, καθάριο τοπίο στους επόμενους.
    Έτσι παρόμοια, πρέπει να είναι στημένος και ο μηχανισμός υπηρεσιών του κράτους.

    Β’ τύπος ανθρώπου.

    Αντίθετα σήμερα -2016 – διαμορφώνουν αγγλογαλουχυμένα πρότυπα ανθρώπων, μισέλληνες και διαφθαρμένους. Αγγλογαλουχιά και στην ψυχή κάθε τοίχος αντίστασης πεσμένο κατάπλατα, μπάζοντας από παντού η αθλιότητα, η διαφθορά, η υποκρισία, η ψευτιά… κτλ.
    Αυτός ο τύπος ανθρώπου, φίδι που σέρνεται, χρέωσε και τα δισέγγονά μας.
    Αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, μεταλλαγμένο και αλλοιωμένο σε ελληνικότητα, παράγει σήμερα η πολιτικοκοινωνική κρατική μηχανή.
    26/9/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγάλη απάτη - το άρπαγμα των νομισμάτων των ευρωπαϊκών κρατών. 25/9/2016

    Τι σημάνει μαζεύω – κάνω σκούπα, τα ευρωπαϊκά νομίσματα. Εν ολίγοις μαζεύουν τις τράπουλες από τα χέρια αυτών που τις μοίραζαν στους λαούς τους, φτιάχνοντας μία μόνο τράπουλα για αυτούς, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι τραγικό, με πολλαπλές αρνητικές παραμέτρους.
    Κατά πρώτον, αν δεν έχεις τράπουλα, δεν μπορείς να μοιράσεις χαρτιά στους παίχτες σου.
    Επίσης, καταργείς το λειτουργικό των δικών σου αποφάσεων και από διοικητής γίνεσαι υπάλληλος – τύπου φερέφωνο. Αυτό που έπαθαν οι δικοί μας κυβερνήτες.
    Μετά από αυτό, πολλές εξουσίες, τις πιο σημαντικές για το λαό μας, τις αποφασίζουν άλλοι, για εμάς, χωρίς εμάς. Ξένοι λοιπόν αποφασίζουν, εκτός Ελλάδας, αλλά για την Ελλάδα.
    Αυτό σημάνει κατοχή.
    Μία πολιτική λοιπόν, που δεν μοιράζει την τράπουλα, απλά την ανακατεύει.
    25/9/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέξεις δούρειοι ίπποι. 24/9/2016

    Από το «πανεπιστήμιο προπαγάνδας» που έχουν ιδρύσει.

    Τι να είναι τώρα αυτό; Ενα εργαλείο - μέσο εξαπάτησης των κοινωνιών!

    Τόση αγάπη έχουν για τις κοινωνίες!

    Μερικές λέξεις δούρειοι ίπποι, της αλλοίωσης των εθνικών αξιών και ιδανικών:

    Ρ α τ σ ι σ τ ή ς.

    Φ ι λ ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς.

    Μ ό δ α.

    Π ο λ υ π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ό τ η τ α.

    Με τη λέξη – ρ α τ σ ι σ μ ό - δικαιολόγησαν τους μετανάστες! Μέσω κάμψης αντίστασης συνείδησης. Σε έκαναν να τους αποδεχτής, στιγματίζοντας σε σαν αφιλόξενο! Αυτό για την αλλοίωση καθάριων εθνών! Η υποβάθμιση τους βολεύει σε κάθε επίπεδο.

    Με τη λέξη – φ ι λ ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς - σε έκαναν να αποδεχτής, ότι μπορεί να είσαι λίγο από όλους! Όπως είπε και ένας προπαγανδιστής Γερμανός «δεν είναι επάγγελμα να είσαι Γερμανός»! Ξενιτεύεσαι, γίνεσαι μάζα και δεν ανήκεις πλέον πουθενά! Η λέξη φιλελεύθερος δηλαδή, ξετοπιάζει - βγάζει από το λημέρι του τον τοπικιστή άνθρωπο, απελευθερώνοντας από μόνος του το πεδίο - το γιατάκι του, και έτσι γίνεται διαχειρίσιμος, με ότι αυτό συνεπάγεται!

    Η λέξη - μ ό δ α - έπαιξε το ρόλο της μετάλλαξης ντόμινο, η μετάλλαξη μέσο της μίμησης!

    Π ο λ υ π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ό τ η τ α. = Η αλλοίωση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η αλλοίωση του αυθεντικού χαρακτηριστικού ενός έθνους. Η αλλοίωση του φυσικού στο χρόνο διαμορφωμένου χαρακτηριστικού του γένους, της φυλής.
    Μοιάζει και με εκείνη τη διαφορά, που έχει ένα αυθεντικό ανταλλακτικό, από ένα ιμιτασιόν.

    24/9/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!