Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΘΟΛΟΥ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΗΡΩΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΠΕΤΑΞΑΝ!



 


ΟΧΙ "Άγνωστοι"! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ & ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ "ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ", ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ! 
"ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ" (επιμένουμε εμείς!) που προφανώς θέλουν - ή καλύτερα τους "στήνουν"... -  να δημιουργούν εικόνες ταραχών στη Λέσβο, εκμεταλλευόμενοι το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό πρόβλημα, κατέβασαν και πέταξαν στη θάλασσα(!!!) την Ελληνική σημαία, που κυματίζει δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα.

Το γεγονός διαπίστωσαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν, στον τοπικό ιστότοπο 'LesvosNews.gr.'

Όπως οι ίδιοι λένε και στο βίντεο που σας παραθέτουμε, παρατήρησαν ότι, η Ελληνική σημαία που κυματίζει χρόνια τώρα στον ιστό, δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, δεν υπήρχε στη θέση της!!!
 
 
simaia-mikrasiatisa-mana-2
 
 
Έψαξαν με ΕΠΙΜΟΝΗ τριγύρω και αντιλήφθηκαν, ότι οι "άγνωστοι" που την κατέβασαν, την είχαν πετάξει στην θάλασσα και το κύμα την έβγαλε στην ακτή!

Κατέβηκαν στην παραλία, την μάζεψαν και στη συνέχεια την τοποθέτησαν ΠΑΛΙ στον ιστό, όπου και πάλι κυματίζει  Υ Π Ε Ρ Η Φ Α Ν Α, όπως πρώτα! ["ΚΟΨΤΕ" ΑΥΤΑ ΤΑ βέβηλα ΧΕΡΙΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ! Η ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ τρομοκρατία, ΔΕΝ θα περάσει! "ΙΩ.ΚΑΠ."]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!