Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ ..."ΠΡΟΣΕΥΧΗ" (!) ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!

2016-09-14_123517


(ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ!) ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ! ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ..."ΜΗΤΕΡΑ" ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
Η φωτογραφία που βλέπετε ανωτέρω, (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ  ΠΟΥ - ΘΕ - ΝΑ!) είναι από προσευχή στην Ξάνθη στις 9 Σεπτεμβρίου, την οποία έκανε ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ απο ετών, ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ και η εκτός νόμου, αλλά ακόμη εν λειτουργία (...) "Τουρκική Ένωση Ξάνθης"!

Οι προσευχές γίνονται για τους ...«μάρτυρες» (ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΙΣ!) των 
Τούρκων το 1922! Ποιούς νεκρούς ήθελαν  τάχα να τιμήσουν;

keimeno_smyrni1

Σύμφωνα με τη σχετική αφίσα που δημοσιεύουν τα 'tourkikanea', προκύπτει ότι προσευχήθηκαν για όσους "πολέμησαν" για την …"σωτηρία" της Σμύρνης! 
Την καταστροφή, τις σφαγές, τους βιασμούς, τον εμπρησμό της Σμύρνης από τους ημιαγρίους υπανθρώπους,  του αιμοσταγούς και ανωμάλου Κεμάλ δηλαδή.

Αποτέλεσμα εικόνας για χουσεΐν ζεϊμπέκ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...'ΦΟΝΤΟ' ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ!
ΑΛΛΑ ΜΕ "ΤΕΤΟΙΕΣ" ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Σ΄ αυτή την εκδήλωση όπως βλέπετε και στην άνωθεν φωτογραφία, συμμετείχε ο κυβερνητικός βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (στο κέντρο, δίπλα στον υποπρόξενο Κομοτηνής)!

["ΒΡΙΣΚΕΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ...]

Μήπως μπορεί να μας πει ο λεγάμενος, ποιοι είναι αυτοί οι ....«μάρτυρές» τους;

Μήπως αφορούν την τούρκικη εορτή για τη “σωτηρία τής Σμύρνης”, τής παρακάτω φωτογραφίας;

Μήπως δηλαδή εορτάζουν το μαρτύριο τοῦ μητροπολίτου Σμύρνης Χρυσόστομου, όπως και του Ελληνισμού της Ιωνίας;

Μήπως έχουμε ξεπεράσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, κάθε ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ, με έναν κυβερνητικό κιόλας βουλευτή, που σπεύδει και  τιμά τους σφαγείς του Έθνους μας;

[ΟΙ ΑΦΩΝΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕ - ΠΟ - ΝΤΑΙ! ΚΥΡΙΕ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ (ΣΑΣ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ;]

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!