Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ "ΑΡΕΣΕΙ" ΝΑ ...ΒΑΡΑΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;; "ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΑΠΛΩΣ ΜΕ ...ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!




GYFTOI

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΛΙΑΝ...) Είναι γνωστό, ότι σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου, συναντάει κανείς τους ονομαζόμενους "τσαμπουκάδες", που επιτίθενται (κακώς!) κατά αστυνομικών, αλλά μόνο, ΝΑΙ ΜΟΝΟΝ σε μία απίστευτη ΧΩΡΑ, δεν  τ ι μ ω ρ ο ύ ν τ α ι!  Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, για την ανεκδιήγητη Ελλάδα πρόκειται!

ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. Έτσι, δύο «ευπαθείς», που ξυλοκόπησαν δύο αστυνομικούς στην παραλιακή οδό της Λευκάδος, όταν τόλμησαν (διότι περί τολμήματος πρόκειται…) να σταματήσουν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ήταν κατηγορούμενοι στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Λευκάδος.

Οι καταθέσεις που έδωσαν στο δικαστήριο οι τέσσερις αστυνομικοί, που δέχθηκαν άγρια επίθεση με ΒΡΟΧΗ από  ξ ύ λ α,  π έ τ ρ ε ς  και άλλα αντικείμενα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τους κατηγορούμενους.  (ΝΑΙ, ΑΛΛΑ...)
 
Τους επιτιθέμενους επιβάτες του αυτοκινήτου, είχαν ενισχύσει και άλλοι "ΕΥΠΑΘΕΙΣ" τσιγγάνοι, που έφθασαν από την περιοχή της Γύρας και άρχισαν να ...πετούν στους αστυνομικούς διάφορα αντικείμενα!
 
Ένα από αυτά, χτύπησε στο κεφάλι έναν αστυνομικό που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λευκάδος και νοσηλεύεται, κι έναν ακόμα συνάδελφό του!

ΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ! ΝΑΙ! Ποιες ήταν οι «ποινές» των δύο νταήδων «ευπαθών» – που απαξίωσαν ακόμα και να παραστούν στο δικαστήριο;
Ποινή φυλακίσεως τριών ετών και έξι μηνών, στον έναν και ποινή φυλακίσεως δύο ετών και έξι μηνών στον άλλον.
Α λ λ ά,  με… ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!
 
ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ", ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ 'ΑΥΡΙΟ' ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,  ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!