Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ! ΕΝΤΕΛΩΣ! ΟΙ ..."ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΗΣ! (Η είδηση ε ξ α ϋ λ ώ θ η κ ε!)

ΜΕ ΤΗΝ ...ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ "ΠΑΙΔΙΑ"! ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

lathro-thessaloniki-2
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΟΣΟ "ΑΝΕΤΑ"
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!


ΟΤΙ ..."ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ", ΟΠΟΤΕ ΤΟ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ", ΟΠΟΥ ΤΟ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ", ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ"... Χιλιάδες οδηγοί τραβούσαν τα μαλλιά τους, αποκλεισμένοι!
Σε πολύωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Άρτης προχώρησαν τα «κακοπερασμένα & ανυπεράσπιστα προσφυγάκια», που φιλοξενούνται στο Κέντρο που λειτουργεί στο στρατόπεδο 'Πετροπουλάκη', δαπάναις του διαχρονικώς αφελούς - και ΠΑΝΤΑ ανυμέρωτου! -  Έλληνος φορολογουμένου.

Το αποτέλεσμα, όπως μετεδόθη απο τοπικά μέσα ενημερώσεως των Ιωαννίνων, ήταν το αναμενόμενο: η δημιουργία ουρών χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα, με τους εγκλωβισμένους οδηγούς να ..."στολίζουν πατόκορφα" τον Τσίπρα, τον Καμμένο κι όλο τους το σόϊ!

"Φυσικά", η Αστυνομία ΔΕΝ  Ε Π Ε Ν Ε Β Η (σίγουρα ΔΕΝ θα το "θεώρησε" απαραίτητο...) και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ΟΤΑΝ επιτέλους, οι απόλυτοι πλέον κυρίαρχοι της Πατρίδος μας, βαρέθηκαν κι έφυγαν…

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΕΞΩΘΕΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΘΕΝ ΠΙΣΤΕΣ "ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ"!
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!