Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ...ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ(!) ΚΑΙ ...Γ Ε Λ Α Ν Ε !!!!!!!!!!!!




ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΒΛΑΚΕΣ  Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε ! ΑΥΤΟΙ ΩΣ ..."ΕΞΥΠΝΟΙ", ΤΑ ΚΑΙΝΕ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΝΩ ΓΕΛΑΝΕ ΩΣ ΝΕΡΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!
Μερικοί λαθρομετανάστες έβγαζαν και ...αναμνηστικές φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους! (σιγά μην τα δείξουν αυτά τα ...αδειοδοτηθέντα και μή βοθροκάναλα...) 
Αποτέλεσμα εικόνας για σπιρτα

Η φωτογραφία (του 'super'-θράσους και της 'super'-αναισθησίας!) που βλέπετε ανωτέρω, είναι από την Μόρια, από ...χαμογελαστό φιλοξενούμενο της, δίπλα στα αποκαΐδια του χώρου υποδοχής!!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ..."ΚΑΤΑΒΡΙΣΚΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ; Ο λαθρομετανάστης που προβάλλεται σε αυτή την φωτό, σίγουρα προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, με την στάση του δίπλα από ένα χώρο, που τον φιλοξενούσε και το (ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ;) χαμόγελο σε μια εικόνα καταστροφής! [Εκτός και ΑΝ τους "βάζουν" να τα κάψουν ΟΛΑ, οι "κλασσικοί επιτήδειοι"...]

Μια εικόνα, που ίσως τον στείλει πίσω από εκεί που ήρθε και σίγουρα τότε το χαμόγελο θα σβήσει...(απο το ιστολόγιο του 'ίχνους').

Αποτέλεσμα εικόνας για σπιρτα

Σε ένα αντίστοιχο επεισόδιο που κάηκε ΜΕΓΑΛΟΣ ξενώνας, στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, που φιλοξενούσε πρόσφυγες (μόνο πρόσφυγες) , οι φιλοξενούμενοι που έβαλαν την φωτιά για να προκαλέσουν προσοχή, (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ..."ΒΑΡΥΚΟΪΑ"!) υ π ο χ ρ ε ώ θ η κ α ν [ακούτε;] να τον επιδιορθώσουν και να μείνουν ξανά εκεί.

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ακόλουθη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες και 'βίντεο', είναι πολύ πρόσφατο, θα καταλάβετε πολλά! ("Ιω.Καπ.")

A refugee camp in Germany was burned down by migrants amid claims they were angry they had not received a wake-up for Ramadan breakfast, it has been reported

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!