Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

«ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» από το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ (!!!) ΤΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ (!!!) ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΣΥΛΟ ...ΑΜΕΣΩΣ!

ΑΓΡΙΑ, Α-ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΤΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ  Ε Ν Σ Τ Ι Γ Κ Τ Α...



Ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει το ποιόν κάποιων εκ των «προσφύγων», κατεγράφη στην - απο καιρό δυστυχώς πολυπολιτισμική - Χίο.
Μια 21χρονη «προσφυγοπούλα» από το Αφγανιστάν, πέταξε το μόλις 10 μηνών βρέφος της στο έδαφος, όταν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ασύλου της συνέστησαν να κάνει υπομονή μέχρι να εξεταστεί η αίτηση της!
Αποτέλεσμα εικόνας για χιοσ χαρτης

Η 21χρονη Αφγανή συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη όπου κατέθεσε, ότι το μωρό της… έπεσε από τα χέρια επειδή ζαλίστηκε, όπως της συνέστησαν να πει οι «αλληλέγγυοι» δικηγόροι της.

Καταπέλτης εναντίον της άσπλαχνης «προσφυγοπούλας» ήταν η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χίου, που έκανε λόγο για συνηθισμένη αντίδραση εκ μέρους μερίδας «προσφύγων» στην προσπάθειά τους να πιέσουν καταστάσεις και να εγκριθεί το άσυλό τους. 

«Δεν χωρά στη δική μου λογική ότι μία μάνα θα πετάξει το παιδί της στο έδαφος. Ακόμα και αν ζαλίζονταν θα το έπαιρνε αγκαλιά και θα έπεφτε μαζί του», είπε η Εισαγγελέας και προσέθεσε κατά την αγόρευσή της: «Αν πετάει το παιδί σε αυτή την ηλικία, τότε σημαίνει ότι η βία είναι στοιχείο του χαρακτήρα της». 

Μάλιστα, η Εισαγγελέας εισηγήθηκε να εκτίσει την ποινή της η «προσφυγοπούλα», αλλά το 3μελές Πλημμελειοδικείο Χίου αποφάσισε μεν την καταδίκη της σε 2 χρόνια φυλάκιση και 3 μήνες για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την απόπειρα παράνομης βίας, αλλά με 3ετή αναστολή...

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2017/10/12/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B5/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!