Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πόσα; Πόσα; 133 κιλά ΧΑΣΙΣ ! Ο ..."φουκαριάρης" Αλβανός "μ ε τ α ν ά σ τ η ς"...




(ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ" ΤΗΝ ...ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ;)
Έναν ακόμα "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ" & «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη», που έφερε στην Ελλάδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσότητα ναρκωτικών, συνέλαβε η Αστυνομία...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΡΑΪΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Πρόκειται για έναν 36χρονο, Αλβανό βεβαίως, ο οποίος έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών στην Νεράϊδα Θεσπρωτίας. 
Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ο Αλβανός εισαγωγέας-έμπορος ναρκωτικός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΡΑΪΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ακολούθησε  κ α τ α δ ί ω ξ η  και λίγο αργότερα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγει πεζός, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 79 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 133 κιλών (!!!) και 140 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν τοποθετημένες στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών. Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο ήταν ΚΛΕΜΜΕΝΟ και έφερε ΠΛΑΣΤΕΣ πινακίδες κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΡΑΪΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Βρέ τον "τσαχπίνη" συμπολίτη του Ράμα...

Να τον χαίρονται (τον "φουκαριάρη μετανάστη") οι αριστερο-μαρξιστές «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2017/10/06/133-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81/]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!