Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ένας Εβραίος, πάρα πολύ διαφορετικός απο τους άλλους... Παρακολουθείστε τον.

ΔΕΙΤΕ  Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε  ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΓΙΑ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ben shapiro

(ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ; ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ...ΚΡΥΒΟΥΝ!)
Μπέν Σαπίρο (Ben Shapiro), Εβραίος, πέρα από τις διαφορετικές πεποιθήσεις που μπορεί να έχει κάποιος προς το τέλος του (ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ!) 'βίντεο' -αντισύλληψη, θανατική ποινή -, η λογική του σπάει κόκκαλα. 
Μήπως στο τέλος οι μόνοι που θα κρατούν την αλήθεια θα είναι οι Εβραίοι; Οι ίδιοι που διασπείρουν την διαστροφή και την παραφροσύνη σε όλους τους άλλους.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

* Η ‘διαταραχή ταυτότητας φύλου’ τώρα λέγεται ‘δυσφορία φύλου’.

* Το κοινωνικό φύλο (gender) δεν είναι αποσυνδεδεμένο από το βιολογικό φύλο (sex).

* Η ιδέα ότι το βιολογικό φύλο ή το κοινωνικό φύλο είναι εύπλαστα δεν είναι αληθής.

* Δεν μπορώ να αλλάξω τη βασική βιολογία επειδή απειλεί την υποκειμενική σου αίσθηση του τι είσαι.

* Η ιδέα του να θυσιάσεις τον ΣΩΣΤΟ ορισμό που έχει μία ολόκληρη κοινωνία για το βιολογικό φύλο, επειδή νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος .. με προϋπάρχουσα πάθηση που τον κάνει πιο ευεπηρέαστο στην κριτική, δεν είναι ο τρόπος για να λειτουργήσει μία κοινωνία. 
"Δεν μπορείς να θυσιάσεις την αλήθεια, επειδή κάποιοι μπορεί να υποφέρουν εξ αιτίας της"...

[Πηγή 'βίντεο' elena1111ful 
&
https://averoph.wordpress.com/2017/10/13/%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1/]
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!