Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Α Ε Ρ Ο Π Λ Α Ν Ο Φ Ο Ρ Ο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ποιά; Η Κρήτη! Φυσικά!

Σχετική εικόνα




(ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! ΜΕΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΑΛΛΑ"...)
Ποιός τάχα θα μπορούσε να διαφωνήσει;
Αυτό και μάλλον ΜΟΝΟΝ αυτό, θα είναι το κεντρικό θέμα της σημερινής επαφής-συζητήσεως μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντ.Τράμπ και του Έλληνος πρωθυπουργού στον απογευματινό 'τέτ-α-τέτ' στον Λευκό Οίκο...
Σχετική εικόνα
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ...'ΜΕΝΟΥ' ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΤΡΑΠΕΖΙ", ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΟΥΔΑ!
Σχετική εικόνα

Εν περιλήψει μόνο για να μήν μακρυγορούμε, θα μας ζητήσουν (έχετε καταλάβει Έλληνες, ότι ΟΛΟ μας ζητάνε, χωρίς όμως εμείς ΟΥΤΕ να ζητάμε, ΟΥΤΕ να παίρνουμε ανταλλάγματα...) την  π ε ρ α ι τ έ ρ ω  επέκταση της (ΗΔΗ!) μεγάλης στρατιωτικής τους βάσεως στην Σούδα...

(Ακούσθηκε μάλιστα, ότι απο οικονομικής απόψεως, είναι ΑΙΣΘΗΤΩΣ συμφερότερες οι όποιες επισκευές των αεροπλανοφόρων τους, απ' ότι να τις έκαναν στην έδρα τους).

Αποτέλεσμα εικόνας για σουδα κρητη

Είναι πολύ παραπάνω απο ευνόητο, ότι πέραν της επεκτάσεως (EΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσο πιό μεγάλη την θέλουν;) της Σούδας, τα παιδιά απο την Ουάσινγκτον "έχουν ανάγκη" και από ορισμένες άλλες "δ ι ε υ κ ο λ υ ν σ ο ύ λ ε ς"... που λένε!

Όπως;
Όπως, άς πούμε, έτσι άλλως τε "διαρρέει" απο άριστα πληροφορημένες δημοσιογραφικές πηγές, θα ζητήσουν ΞΑΝΑ, επειδή είχε γίνει πάλι 'κρούση' το 2011, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο, αυτήν την φορά για να "φιλοξενούνται" τα εντυπωσιακά τους  'D r o n e s'! (Για τους αμύητους, πρόκειται για τηλεκατευθυνόμενα πολεμικά αεροσκάφη).

Προτιμήσεις έχουν τα "παιδιά";
Ναί, έχουν, είτε στην Ανδραβίδα, είτε στην Λάρισα...
Και πώς είναι αυτά τα διάσημα πλέον 'Drones' που θα στείλλουν εδώ;
Δείτε τα...

Αποτέλεσμα εικόνας για uav mq-9 reaper
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ,  ΤΟ 'MQ-9 REAPER' ΠΟΥ ΘΑ "ΕΛΘΕΙ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
Αποτέλεσμα εικόνας για uav mq-9 reaper
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ..."ΘΥΜΩΝΕΙ" ΕΝΤΟΝΑ !

Οπότε λοιπόν, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η όλη 'κουβέντα'.
Να μήν "παραλείψουμε" βεβαίως και το εντονότατο ενδιαφέρον (και) της ισραηλινής  πλευράς για τα ίδια ζητήματα ασφαλείας στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου, που η Ουάσινγκτον κατέχει άριστα και "συνερίζεται". 
Αφού ο τουρκικός παράγων εδώ και ΠΟΛΥ καιρό, είναι στο περιθώριο, για να μήν πούμε στο  'σ τ ό χ α  σ τ ρ ο'...


Είθε να μήν ζητήσουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ και θα ήταν ευχής έργον, άν η δική μας πλευρά αιτηθεί ανταλλάγματα για μία αρκετά μεγάλη 'γκάμα' σημαντικών ζητημάτων που μας καίνε, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ και μή...

Επειδή το 'αλισιβερίσι' πάντοτε, έχει ΔΥΟ μέρη και όχι ένα...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!