Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ...ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, στήν α γ κ α λ ι ά του ...ιμπεριαλιστή Τράμπ !








(ΤΙ super U.S. "ΠΑΣΑΛΟΙΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; 
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...)
Με κάθε τρόπο διαφημίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές την επικείμενη επίσκεψη του – πρώην κνίτη-misterTsipra στην αμερικανική πρωτεύουσα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

Σχετική εικόνα

Έτσι, μετά την ανακοίνωση ότι ο Τραμπ θα φιλοξενήσει τον –πρώην κνίτη, επαναλαμβάνουμε - προστατευόμενό του, καθώς και την - πρώην κνίτισσα - Περιστέρα του στην προεδρική κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων (President’s Guest House) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο (κάτι που δεν συνέβη με κανέναν άλλον Έλληνα κατοχικό πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τις ΗΠΑ – ούτε καν με τον Jeffrey!), νέα ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία για τους «τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας που θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

Ιδού η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017. Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες».

Σχετική εικόνα

Εντάξει, το καταλάβαμε και το εμπεδώσαμε πως ο – πρώην κνίτης - mister Tsipras είναι ο άνθρωπός ΣΑΣ στην Ελλάδα! Έλεος, φτάνει!

(ΥΓ): Ζήλεια σου Μπουμπούκο!

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2017/10/10/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!