Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ! (Ακόμα μία κ α λ ο θ α μ μ έ ν η είδηση...)

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ

("ΣΙΓΑ" ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. 
ΑΦΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ALEXIS ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ! 
ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;)
Η (α τ ε λ ε ί ω τ α) αμερικανόφιλη (τσιπρο-) κοινοπραξία και το κράτος "Δικαίου" του ...Σερίφη, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου αποφάσισε να εκδοθεί στις ΗΠΑ ένας Ρώσος πολίτης τον οποίο θέλουν να συλλάβουν οι σερίφηδες (από τo U.S.A.). 
Βέβαια φταίει και η Μόσχα που δεν εχει εξηγήσει στους πολίτες της ότι η ελληνικη επικράτεια δεν είναι ασφαλής
και ο  ο π ο ι ο δ ή π ο τ ε   Ρώσος  μπορεί να ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ και να καταλήξει στις αμερικανικές  φ υ λ α κ έ ς... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ
ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 'ΜΠΙΤΚΟΪΝ', ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
ΧΑΛΑΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"....
Το «Κράτος Δικαίου» της Μπανανίας (made in Greece) του Γουΐλλιαμ Βασιλείου και του ("θρυλικού") Γκάς Αβράκωτου (μεγαλο-πρακτοράτζες κάποτε) με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, θα εκδώσει στις ΗΠΑ τον Ρώσο πολίτη Αλεξάντρ Βίνικ.

Η Μόσχα εξέφρασε δημοσίως την «λ ύ π η» της για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης που είναι «ά δ ι κ η» και «έρχεται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο». 

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξάντερ βίνικ

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε, ότι το ρωσικό αίτημα για την έκδοση του Βίνικ έχει προτεραιότητα, εκφράζει την «έκπληξη» του για την λήψη μια τέτοιας αποφάσεως. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Οι συνήγοροι υπερασπίσεως του Βίνικ θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο και εν συνεχεία η δικαστική απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί από τον γελοίο Υπουργό Τραβεστί. 
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ευελπιστεί βέβαια, ότι οι αρμόδιες ελληνικές αρχές θα λάβουν υπ όψιν το αίτημα της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσίας και θα ενεργήσουν αυστηρά με βάση τα κριτήρια του διεθνούς δικαίου». 

Ο 38χρονος Ρώσος Αλεξάντρ Βίνικ, κατηγορείται από τις ΗΠΑ, για “ξέπλυμα” 4 δισ. δολλαρίων (!) μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων.

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/10/blog-post_7.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!