Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ...ΔΕΝ "ΕΙΧΑΝ" ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ ΟΙ (ΓΑΛΛΟΙ) ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ !!! (ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ;;;)




(ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! 
ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;  
"ΞΕΧΑΣΑΝ" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Εθνικό Ύμνο;)
Ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ στα χρονικά απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της ειδικής τελετής για την απονομή των μεταλλίων, στο πλήρωμα που συμμετείχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην λίμνη της Γενεύης, στην γαλλική πλευρά και την πόλη Τονόν λε Μπαιν...

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος 'sentra.com.gr', την στιγμή που γινόταν η απονομή των μεταλλίων και από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της κάθε χώρας, όταν ήρθε η στιγμή της Ελλάδος και του πληρώματος του τετραπλού σκιφ με πηδαλιούχο γυναικών (Εμμανουηλίδου-Κυρίδου-Μπούρμου-Πέργουλη-Γκέκα) οι διοργανωτές δεν έβαλαν τον ελληνικό ύμνο αλλά τον ...γερμανικό!!! 

Αμέσως τα κορίτσια ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ και τους εξήγησαν πως αυτός ΔΕΝ είναι ο εθνικός ύμνος της Ελλάδος!

Στην συνέχεια, μια νέα έκπληξη περίμενε το ελληνικό πλήρωμα, οι διοργανωτές δεν είχαν "φροντίσει" να έχουν τον ελληνικό ύμνο! 
Το πρόβλημα "λύθηκε" καθώς τα κορίτσια της ελληνικής ομάδος, πήραν την κατάσταση και το… μικρόφωνο στα χέρια τους! 

Η Καστοριανή, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, τραγούδησε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αλλά και όσους Έλληνες βρίσκονταν εκεί, τον Εθνικό ύμνο μας και όλα τελείωσαν καλά...

(ΧΙΛΙΑ 'ΕΥΓΕ' ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!
ΟΜΩΣ...
ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ;)

[Πηγή:'http://sentra.com.gr']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!