Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ο ...Γιωργάκης ή JEFFREY, ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ (Ε; ΠΩΣ;) ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ»!!! ΠΟΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ» ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ… ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΒΟΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ", ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ...ΠΙΝΕΤΕ;
ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης

Ο υπ’ αριθμόν ένα εθνικός ΟΛΕΤΗΡΑΣ, η απόλυτη ε ν σ ά ρ κ ω σ η  της συμφοράς, ο Γιωργάκης - Jeffrey… βραβεύθηκε από την International Leadership Association ('Διεθνή Ένωση για την Ηγεσία'), για το έργο του (ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΕΕΕΕ ;;;;) ως πολιτικού και πρωθυπουργού της Ελλάδος την περίοδο 2009 – 2011, με το βραβείο ...«Ηγετικής Προσφοράς»!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης

Ιδού και το σκεπτικό της βραβεύσεως:

«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά (ΣΩΩΩΩΠΑΑ!) τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. 
Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία (ΠΟΙΟΣ ΜΑ@@@ΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ;) , όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να (ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!) αυξήσει την διαφάνεια και να μειώσει την (ΚΑ-ΤΑ-ΠΡΑ-ΣΙ-ΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ!) διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και την βούληση (ΤΩΝ ...ΗΠΑ!) να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό (ΤΙ;) της παγκοσμιοποιήσεως και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Σχετική εικόνα

Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε την δύσκολη απόφαση (ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝ!) να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητος και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης…».

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης ΑΣΤΕΙΑ

Σχετική εικόνα

Βραβείο -και μάλιστα… διαρκές- δίνει… απλόχερα στον Jeffrey και ο ελληνικός λαός: αυτό της… ανοιχτής παλάμης!



(Λυπούμεθα ειλικρινώς για τα διπλά ..."τάλληρα" ανωτέρω, αλλά γι' αυτόν τον ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ καταστροφέα & "αστέρα", που έρριξε ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ την πατρίδα μας στον γκρεμό και στην ανέχεια ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ,  δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε "λιγώτερο"...)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!