Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΣ; ΠΩΣ; ΤΙ; ΥΠΗΚΟΟΙ 172 ΧΩΡΩΝ (!!!!!) ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ της 'πρώτης φοράς αριστεράς' !!!!

ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ!
ΤΟ ...'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ'  Σ Κ Ο Ρ Π Α Ε Ι  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ  ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΚΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ...




ΑΠΟΛΥΤΩΣ  α π ί σ τ ε υ τ ο, αλλά είναι ΑΛΗΘΙΝΟ! 
Στην υπό μόνιμη απειλή πτωχεύσεως (κι ας προσπαθούν να μας πείσουν τα παπαγαλάκια για το αντίθετο) χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, το «μέρισμα» που μοίρασαν οι Τσίπρας και Καμμένος, από το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων, το πήραν αλλοδαποί –κρατηθείτε! - 172 εθνοτήτων, που κατοικοεδρεύουν στην… πολυπολιτισμική ΥΠΕΡ-Μπανανία που ονομάζεται ...Ελλαδιστάν!

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των επισήμων πινάκων που δημοσιεύθηκαν οι 9.700 που το έλαβαν, είναι από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Φιλιππίνες, οι 400 από την Κίνα, οι 97.000 (!!!) από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία, ενώ οι 1.500 είναι από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η ...Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία και η Βρετανία !!!!!!!!!!!!!

Σχετική εικόνα

Πλήρωνε ΑΡ@ΙΜΑ@Α@Α Έλληνα φορολογούμενε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

(ΥΓ): Κι ύστερα, αναρωτιούνται κάποιοι αφελέστατοι, γιατί δεν φεύγουν από την Ελλάδα της οικονομικής κρίσεως οι αλλοδαποί. 

Κορόϊδα είναι; 

Που αλλού θα βρούνε… μέρισμα;

[ΠΗΓΗ: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!