Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τραγικό! ΗΠΑ: «Αντίφα» οπλισμένος με μαχαίρι ήθελε να διακόψει εκδήλωση χριστιανών και διασχίζοντας τον δρόμο τον χτύπησε φορτηγάκι


Λέτε να ήταν ένα σημάδι από τον Θεό; Μπορεί και όχι, ποιος ξέρει ... αλλά ο «αντίφα» που ήθελε να επιτεθεί σε μια εκδήλωση στο Πόρτλαντ που είχε τίτλο "March for Jesus” (Πορεία για τον Ιησού) έτρεξε προς τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να κοιτάξει αριστερά και δεξιά, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ένα φορτηγό.

  τυπικό δείγμα "white supremacist": μαύρο παιδάκι επικεφαλής της πορείας

Η πορεία οργανώθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται "Patriot Prayer” («Πατριωτική Προσευχή»), με επικεφαλής έναν υποστηρικτή του προέδρου Donald Trump.

τυπικό δείγμα βλέμμα "αντίφα"


 Τότε, κάποιοι “ακτιβιστές” που δήλωσαν ότι ήταν μέρος του κινήματος «Antifa» εμφανίστηκαν για να κάνουν «αντιδιαδήλωση» καταγγέλλοντας τους διαδηλωτές ότι είναι «white supremacists» που προσπαθούν να επιβάλουν μια θεοκρατία στην Αμερική. Η μέρα είχε πάει καλά. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ μακριά η μία από την άλλη και όλα φαινόταν ότι θα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά, τρεις - τέσσερις «αντιφάδες» με μεγάφωνα αποφάσισαν να φτάσουν στην Πορεία και να προσπαθήσουν να την σταματήσουν. Μέσω ενός μεγαφώνου προσπαθούσαν να κουκουλώσουν έναν διαδηλωτή που τραγουδούσε ένα θρησκευτικό τραγούδι υποστηρίζοντας από τα μεγάφωνα τις "αρετές" του κομμουνισμού.

Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έτρεξε για να διασχίσει το δρόμο και χτυπήθηκε από φορτηγό. Η «αντιφασιστική» του δράση του στοίχισε ένα σπασμένο ισχίο.Από ό,τι φαίνεται ο τύπος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Όλο το βίντεο εδώ.


[Πηγή]http://redskywarning.blogspot.gr/2017/12/blog-post_26.html 

«Τριβέλι Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!