Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (!!!) ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!… ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...«ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ»!

Ν Τ Ρ Ο Π Η !
Ν Τ Ρ Ο Π Η !
Ν Τ Ρ Ο Π Η !


(ΠΑΓΕΡΗ Α-ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΙ-Α ΚΑΙ Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΞΙ-Α ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ" ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ; ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ..."ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ" ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;)
Ένας φτωχός Έλλην, με τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του και τον σκύλο τους, προφανώς χτυπημένοι από κάποια μεγάλη ατυχία της ζωής, έχουν βρει τις τελευταίες ημέρες καταφύγιο στην Πύλη 'Ε9' του Λιμανιού του Πειραιώς...

Εδώ πρόκειται για διπλή ατυχία. 
Καθ΄ότι ο Έλλην οικογενειάρχης, πέραν των όσων του έτυχαν και τον οδήγησαν στο δρόμο, δεν είναι «πρόσφυγας», ούτε τα κοριτσάκια του «προσφυγόπουλα»!... 

Αν ήταν, θα βρισκόταν χώρος σε χρόνο-μηδέν, σε κάποιο «κέντρο φιλοξενίας»! Και λίαν "πρόθυμες" είτε "δικές μας", είτε ξένες ΜΚΟ θα του είχαν παράσχει αυτομάτως τα  π ά ν τ α!

Ενώ τώρα, ΟΥΤΕ  συσσίτιο (που ΔΕΝ θα το πέταγε στα σκουπίδια όπως οι λαθρομετανάστες επειδή "δεν τους αρέσει"...), ΟΥΤΕ 'hot spot', ΟΥΤΕ "χαριτωμένες" φωτογραφίες με τον Μουζάλα, ΟΥΤΕ κάν κοντέϊνερ.

Δεν του δίνει κανείς σημασία, παρά το ότι ξεπαγιάζουν μαζί του δύο μικρά παιδιά

Κατάλαβαμε;

[Ορισμένα στοιχεία απο το ιστ.'εθνικισμός']
----------------------------------------------------------------------

ΜΗΠΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ; 
ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!