Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Διάγγελμα ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ: Η Ρωσία δημιουργεί τον στρατό νέας γενιάς, που θα είναι ο «ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» στον κόσμο!

ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; Ή ΟΧΙ;
'SI VIS PACEM, PARA BELLUM'!
TI ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΡΗΤΟ;
"ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕ Π Ο Λ Ε Μ Ο " !!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ = ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!
Η ΝΕΑΡΟΤΑΤΗ ΡΩΣΙΔΟΥΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'NEWSWEEK' ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, AΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ
ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε προχθές Παρασκευή την πεποίθηση, ότι ο ρωσικός στρατός πρέπει να γίνει ο «απόλυτος ηγέτης» στον κόσμο, θέτοντας ως στόχο να γίνει «ο στρατός της νέας γενιάς, με νέες τεχνολογίες». 

Σχετική εικόνα
O ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ
ΣΕΡΓΚΕΪ ΣΟΪΓΚΟΥ, "ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ"
ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

Σχετική εικόνα

Την προοπτική αυτή παρουσίασε ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας στη διευρυμένη συνεδρίαση της ηγεσίας του ρωσικού Υπουργείου Αμύνης, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση. 

Ο Ρώσος πρόεδρος επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος ζει μια πραγματική επανάσταση στην οικονομία, τις τεχνολογίες και στη γνώση», είπε πως αυτές οι τάσεις πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν στον στρατιωτικό σχεδιασμό και την οικοδόμηση του στρατού νέας γενιάς. 

Σχετική εικόνα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε επίσης ότι αναμένει μετά από τρία χρόνια, να έχει πραγματοποιηθεί ο επανεξοπλισμός του στρατού με όπλα νέας τεχνολογίας σε ποσοστό 70%, όπως και ότι η Ρωσία μπορεί και είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την αμυντική της ικανότητα βασιζόμενη στο 2,8% του ΑΕΠ που διατίθεται για στρατιωτικές δαπάνες. 

Σχετική εικόνα

Αναφερόμενος επίσης στην νέα στρατηγική ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών, είπε ότι έχει ”επιθετικό” χαρακτήρα και πως «δεν πρόκειται απλώς για λόγια, αλλά για μια στρατηγική που ενισχύεται με συγκεκριμένες ενέργειες και χρηματοδότηση που υπερβαίνει τα 700 δισεκατομμύρια $ τα οποία οι ΗΠΑ διαθέτουν για αμυντικούς και στρατιωτικούς σκοπούς». 

Αποτέλεσμα εικόνας για putin in ministry of defence

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στο ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο, υπογράμμισε ότι εγγυάται την στρατηγική άμυνα της χώρας, αλλά πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω και δήλωσε ότι το 2021 οι χερσαίες πυρηνικές δυνάμεις θα πρέπει να αναβαθμισθούν με νέα οπλικά συστήματα σε επίπεδο 90%. 

Αποτέλεσμα εικόνας για putin in ministry of defence

[Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!