Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Τρέλλανε τον πλανήτη πάλι. Ο ΠΟΥΤΙΝ έπαιξε χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία - 'ΒΙΝΤΕΟ'

(Στό Τσιπριστάν έπεσε ..."ψ α λ ι δ ι σ τ ά ν" ! Τί έγινε παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου; Δέν "γουστάρετε" καθόλου Βλαδίμηρο, έ;)


("Α-ΠΑΙ-ΧΤΟΣ"! ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!)
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε σε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μαζί με άλλους αστέρες του αθλήματος, που οργανώθηκε την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στην Κόκκινη Πλατεία...
Αποτέλεσμα εικόνας για putin in ice


Έγινε γνωστό από το γραφείο της ρωσικής προεδρίας. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα παγοδρόμιο που είχε διακοσμηθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το οποίο και ανοίγει κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ του Κρεμλίνου και του πολυκαταστήματος 'Goum'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για putin on ice in red square

Αποτέλεσμα εικόνας για putin on ice in red square

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους ήρθε αντιμέτωπος με αστέρες του χόκεϊ όπως τον πρώην πρωταθλητή Παβέλ Μπουρε, που είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998, τον θρυλικό αθλητή Βιάτσεσλαβ Φετίσοφ, αλλά και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το Κρεμλίνο...[Πηγή:'σκεφτόμαστε ελληνικά']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!