Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ινδία προς ΗΠΑ: Καταστρέφετε το κλίμα μέσω HAARP

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το άρθρο είναι του 2016 αλλά παραμένει επίκαιρο και δείχνει ποιοι είναι οι υπαίτιοι για την αλλαγή του κλίματος και οι οποίοι έχουν το θράσος να μας προειδοποιούν ότι θα έχουμε λειψυδρία (ΕΔΩ). Περισσότερα για το HAARP  ΕΔΩ.

Εσείς προκαλείτε «υπερθέρμανση»
Η ινδική κυβέρνηση κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι χρησιμοποιούν ένα μυστικό όπλο, το οποίο είναι υπαίτιο για την «παγκόσμια υπερθέρμανση».

 
Σύμφωνα με τον υπουργό περιβάλλοντος, Anil Madhav Dave, η αμερικανική κυβέρνηση είναι σε θέση να συγκεντρώσει ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες μέσω του HAARP σε όλον τον πλανήτη, οι οποίες μειώνουν τις αποδόσεις των μεγάλων καλλιεργειών της Ινδίας όπως, η πατάτα, η μουστάρδα, το σιτάρι και το καλαμπόκι.
«Το HAARP χτυπά την ανώτερη ατμόσφαιρα με μια εστιασμένη και κατευθυνόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Όπως αναφέρει το «indiatimes.com», πρόσθεσε πως «το HAARP είναι προηγμένο μοντέλο ενός πανίσχυρου ιονοσφαιρικού θερμαστή, ο οποίος είναι σε θέση να προκαλέσει ζέστη στον πλανήτη και έτσι έχουμε το φαινόμενο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης».

Μέσω του HAARP άλλωστε είναι εφικτές μοριακές αλλαγές της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα να ελέγχεται ο καιρός.

 EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!