Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ἡ λειτουργία καί οἱ δυνατότητες τοῦ HAARP, πού ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ - (Χειραγώγηση τοῦ καιροῦ αεροψεκασμοι καί ἀπάτη τῆς κλιματικῆς ἀλλαγῆς)


Μπροστά στο σύστημα ΗΑΑRΡ τα σύγχρονα όπλα είναι εντελώς πρωτόγονα.


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ένα απλό και κατανοητό άρθρο (δείτε τις παραπομπές στο τέλος για πιο προχωρημένα άρθρα) για τις βασικές αρχές κατανόησης του HAARP. Πρόκειται για ένα από τα όπλα των Αμερικανών, των εβραιο-σιωνιστών για την ακρίβεια, που χειραγωγεί, μεταξύ άλλων, και τα καιρικά φαινόμενα. Είναι το βασικό «εργαλείο» τους για την απάτη της κλιματικής αλλαγής όπως είπαμε στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (δείτε ΕΔΩ) αλλά και στην ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ). Θα επανέλθουμε με αναλυτικότερα άρθρα. Μπορείτε επίσης να δείτε και το αποκαλυπτικό ολιγόλεπτο βίντεο γύρω από το θέμα της εκπομπής Mr. V  ΕΔΩ. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι με αυτό το όπλο μας έφτιαξαν και τους πρωτοεμφανιζόμενους μεσογειακούς κυκλώνες (!!!!)  «ΞΕΝΟΦΩΝ» και «ΖΟΡΜΠΑΣ», προκειμένου να μας πείσουν για την κλιματική αλλαγή και την .... συνεχόμενη επιβολή περιβαντολλογικών φόρων (δες ΑΤΖΕΝΤΑ 21) για να μην έχουμε και.... νέο κυκλώνα «ΣΥΡΤΑΚΙ»!!! Φυσικά αποτελεί και επίδειξη του οπλοστασίου τους προς όλους τους πολιτικούς του πλανήτη, προκειμένου να υπακούουν στις διαταγές τους! Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο - δειτε ΕΔΩ
Οι εργασίες εγκατάστασής του άρχισαν το 1995 και το 1998 μπήκε σε λειτουργία.

Το σχέδιο ΗΑΑRΡ μπορεί να εντοπίσει σε κάθε σημείο της γης κινούμενο αντικείμενο ύψους 1,5 μέτρου και διαμέτρου 10 εκατοστών.

Λειτουργεί ανεξάρτητα από δορυφορικό δίκτυο, δίκτυο ραντάρ ή σόναρς και μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια, πυραύλους Κρουζ και ανθρώπους.

Ελέγχει το έδαφος σε πολύ μεγάλο βάθος για τον εντοπισμό υπογείων εγκαταστάσεων.Το όλο σύστημα ΗΑΑRΡ σήμερα λειτουργεί ως εξής:** Δημιουργεί στο άνω τμήμα της Ιονόσφαιρας μια περιοχή 48 χιλιομέτρων, από διεγερμένα σωματίδια (Ιονοσφαιρικό κάτοπτρο) που εστιάζει ισχυρές δέσμες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

** Κατόπιν διασκορπίζει την ενέργεια που εστίασε σε άλλες περιοχές της Ιονόσφαιρας σχηματίζοντας μια ομπρέλα χιλιάδων χιλιομέτρων που σχεδόν καλύπτει όλη την Ιονόσφαιρα.

 ** Ύστερα συλλαμβάνονται οι διάφορες μεταβολές από ειδικούς δέκτες και με πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές επεξεργάζονται ταχύτατα τις συλλεγόμενες πληροφορίες και τις αξιολογούν. Λειτουργεί με μεγεθυντικούς φακούς και γι’ αυτό ονομάστηκε ιονοφαιρικό κάτοπτρο, το οποίο σύμφωνα με τις επιστημονικές απόψεις έχει τις εξής δυνατότητες:

 Οι Λειτουργία και οι Δυνατότητες του HAARP που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ


1) Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό παλμό στην ατμόσφαιρα, που μέχρι τώρα μόνο η πυρηνική έκρηξη δημιουργούσε, που εξουδετερώνει τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα.


2) Αντικαθιστά τα συστήματα ραντάρ πέρα από τον ορίζοντα. Τομογραφικός έλεγχος πλανήτη αναλυόμενος από τους υπερυπολογιστές ΕΜΑSS και CRAY παρέχει πληροφορίες για υπόγειες εγκαταστάσεις σε κάθε σημείο του πλανήτη.


3) Συλλέγει πληροφορίες, για πετρέλαιο, αέριο, μεταλλεύματα.


4) Εντοπίζει αεροσκάφη Στέλθ και πυραύλους Κρουζ, που δεν εντοπίζονται από ραντάρ.


5) Λειτουργεί σαν ουράνια ασπίδα (Δυναμικός καθρέπτης) καταστροφής πυραύλων.


6) Εξουδετερώνει τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφοριών του εχθρού και όχι των φιλίων δυνάμεων.

 7) Έχει δημιουργηθεί ένας «Δυναμικός Καθρέπτης» δίνοντας την εικόνα μιας καθολικής ασπίδας Ηλεκτρομαγνητισμού, που καλύπτει όλη την γη.

8) Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά μέσα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων.


9) Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και ξεχωρίζει αυτές από τις συμβατικές ή εικονικές.


10) Εξακρίβωση πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών.


11) Τροποποίηση κλιματολογικών συνθηκών (Κωδική ονομασία προγράμματος WISP και RADC) αποσύνθεση και αλλαγή κατεύθυνσης ηλιακού φωτός και χειρισμός αερίων μαζών της ατμόσφαιρας.


12) Σεισμικά όπλα δημιουργίας σεισμών (Κωδική ονομασία προγράμματος PRIME ARCUS), δραστηριοποίηση των ηφαιστείων του πλανήτη.


13) Πρόκληση πλημμυρών, παλιρροιών, τυφώνων κ.α. Ενέργειες που είναι γνωστές σαν κλιματολογικός πόλεμος.


Ο σεισμός προκαλείται με σταδιακή επιλεκτική θέρμανση και παροχή ποσοτήτων ενεργείας στα γνωστά ρήγματα ή άλλες περιοχές του φλοιού της γης ή σε κρατήρες ηφαιστείων, οπότε η απορροφώμενη ενέργεια εκτονώνεται και δημιουργεί σεισμική δόνηση των ρηγμάτων, είτε με ενεργοποίηση λειτουργίας των ηφαιστείων.


Συνεχίζεται...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ

Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Grigoris Makrinitsas


ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ €20.000.000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ!;ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ; - ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21


Το 2016 η Κυπριακή Δημοκρατία εξέφρασε επίσημα με έγγραφο τις ανησυχίες της για αεροψεκασμούς από τις βρετανικές βάσεις οι όποιοι επιφέρουν αλλαγές στο κλίμα.Ινδία προς ΗΠΑ: Καταστρέφετε το κλίμα μέσω HAARP

Επιτέλους το παραδέχθηκαν – Αεροψεκασμοί με «σφραγίδα» Harvard ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤΠαραδοχή για αεροψακασμούς μέσω γεωμηχανικής από το ΣΚΑΪ - ATZENTA 21

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!