Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ: ΜΟΛΙΣ...12.500€ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Ο (πρώην μπιφτεκάς) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !!!



Βίλλα - «παλάτι» στην Πάρο, με θέα το απέραντο γαλάζιο, δίνει προς ενοικίαση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας, Γιάννης Ραγκούσης, με το αντίτιμο για μία εβδομάδα να αγγίζει έως και τις ...12.500 ευρώ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΛΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΟΣ


Η εντυπωσιακή εξοχική κατοικία την οποία η οικογένεια του πρώην υπουργού απολαμβάνει μόνο εκτός θερινής σεζόν, τους καλοκαιρινούς μήνες το υπερπολυτελές καταφύγιο κροίσων που είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν μία εβδομάδα διακοπών στο παραμυθένιας ομορφιάς οίκημα, που είναι χτισμένο σε λόφο- «φιλέτο» του νησιού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΛΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΟΣ

Άλλωστε ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης είχε εκφράσει εξαρχής την πρόθεσή του να αξιοποιήσει το υπερπολυτελές ακίνητο ως απάντηση στην έλλειψη εσόδων λόγω ανεργίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΛΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΟΣ

Έξι κρεββατοκάμαρες, πισίνα, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και τένις!!!!

[ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑ-ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ; 
Μ Η Π Ω Σ;]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΛΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΟΣ

Η βίλα Villa Fullmoon, όπως ονομάζεται βρίσκεται σε μία έκταση 32 στρεμμάτων και διαθέτει έξι κρεββατοκάμαρες, εξωτερική πισίνα και εντυπωσιακό κήπο με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και τένις. 

Σχετική εικόνα

Παράλληλα είναι εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα ενώ η αρχιτεκτονική και η διακόσμησή της είναι εναρμονισμένες με το τοπίο του νησιού συνδυάζοντας τον μινιμαλισμό με γενναίες δόσεις πολυτέλειας. 

Τα τουριστικά πρακτορεία που διαχειρίζονται την βίλλα του Γιάννη Ραγκούση ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους.

Αξία; 1.500.000 ευρώ!

Σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην Πάρο, η αξία της βίλας υπολογίζεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ ενώ πρόσβαση σε αυτή έχουν κατά κύριο λόγο επισκέπτες από το εξωτερικό που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσουν χιλιάδες ευρώ για μία εβδομάδα στον κυκλαδίτικο παράδεισο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΛΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΟΣ
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΙΦΤΕΚΟ-ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΤΗΣ
ΠΑΡΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,
ΛΕΙΠΕΙ Ή ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ, ΜΙΑ ...ΣΥΛΛΑΒΗ;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ
ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ;
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΤΟΣΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ;

Ενδεικτικά το κόστος ενοικίασης για μία εβδομάδα τον Ιούλιο ανέρχεται στις 7.700 ευρώ ενώ τον Αύγουστο – μήνα ταυτόσημο της υψηλής τουριστικής περιόδου- εκτοξεύεται στις 12.500 ευρώ! 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλλα είναι ήδη… ρεζερβέ για το φετινό καλοκαίρι με δύο μόνο εβδομάδες να παραμένουν μέχρι στιγμής χωρίς κράτηση!


Από το 'dikastiko.gr'

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!