Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Φωτο απο το ......πέρασμα των "φιλοξούμενων" ι σ λ α μ ι σ τ ώ ν λαθρομεταναστών στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στη Χίο....

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΝΙΕΡΟΙ!
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!
ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!
ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Τα συμπεράσματα δικά σας .......

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/04/blog-post_642.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ BREXIT! ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ!
    11/04/2019



    Όχι μόνο δεν εφαρμόζουν την απόφαση του βρετανικού λαού, αλλά κοροϊδεύουν κι από πάνω οι… δημοκράταροι.

    Έτσι, η Σύνοδος Κορυφής των αχυρανθρώπων των διεθνών τυράννων, αποφάσισε την αναβολή του Brexit μέχρι την 31η Οκτωβρίου, ενώ η Βρετανίδα πρωθυπουργός Μέι –που προχθές ανακοίνωσε ότι οι ευρωεκλογές θα… διεξαχθούν κανονικά στην Βρετανία- ζητούσε παράταση της εξόδου της χώρας τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου.

    Πρόκειται βεβαίως για μια ξεκάθαρη κοροϊδία, η οποία θα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, μέχρις ότου βρεθεί κάποια φόρμουλα για να ανακοινωθεί επισήμως στους Βρετανούς η ματαίωση του Brexit, για λόγους… ανωτέρας βίας. Όχι πάντως με επανάληψη του λαϊκού δημοψηφίσματος, γιατί οι δημοκράταροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο και χειρότερο γι’ αυτούς!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τους εθνομηδενιστές υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας
    Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

    Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στηλιτεύει τους εθνομηδενιστές υποψήφιους που κατεβάζει η Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές.

    Υποψήφιους παντός "καιρού" κατεβάζει η ΝΔ, όπως τον Καιρίδη που έχει πει ότι "η Μακεδονία δεν ήταν Ελληνική, αλλά... ελληνοποιήθηκε" και ότι "είμαστε τέκνα των Οθωμανών"! Τι παραπάνω να πει ο ΣΥΡΙΖΑ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γκόιμ ή ακούμ ή όπως σας αποκαλούν οι Εβραίοι, τι άλλο θέλετε να γίνει για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας; Ξυπνάτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!