Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ της Π.Ε.ΦΙ.Π. για συμπαράσταση στις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!



«Δίχως λουλούδια και παιδιά,
ποιά θα ’χε ο κόσμος ομορφιά!»

Η Ελλάδα μας γερνά και ο πληθυσμός της μειώνεται ανησυχητικά. Όλες οι δημογραφικές μελέτες και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες έως απελπιστικές. 
Παράλληλα 0ι εκτρώσεις αγγίζουν τον τρομακτικό αριθμό των 300.000 ετησίως…!
Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεκνες οικογενειες στην ελλαδα

Κι όμως, υπάρχουν στην εποχή μας ακόμη κάποιοι που αντιστέκονται! Κάποιοι που βάζουν την αγάπη τους στο Θεό και την Πατρίδα, την αγάπη τους προς την Οικογένεια και τα παιδιά, πάνω απ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.

Σχετική εικόνα

Κι αυτοί είναι οι αδελφοί μας Πολύτεκνοι.

Πρόκειται, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, για αξιοπρεπείς Οικογένειες, που αγωνίζονται με πίστη και υπευθυνότητα να μεγαλώσουν τα αξιαγάπητα πολλά παιδιά τους, παραδίδοντάς τα στην Πατρίδα άξιους και προκομμένους πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεκνες οικογενειες στην ελλαδα

Αυτές τις ηρωικές Οικογένειες, εδώ και 50 χρόνια, ενισχύει ηθικά και υλικά ο Σύλλογός μας «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.). Οικογένειες με 4, 5, 6, 7, 8,… 10,… 13,… παιδιά!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεκνες οικογενειες στην ελλαδα

Και γι’ αυτές τις ωραίες Οικογένειες κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ, για άλλη μια φορά, λόγω και της μεγάλης Εορτής του Πάσχα, προς την αγάπη όλων όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Μπορεί οι δυνατότητες του καθενός μας να είναι μικρές, όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εάν ενώσουμε τις φτωχές μας δυνάμεις, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ελαφρύνουμε κατά πολύ τα δυσβάστακτα βάρη, που οι «έχοντες και κατέχοντες, πλούτο και εξουσία, τους έχουν φορτώσει δυσανάλογα στους ώμους τους.

Σχετική εικόνα

Ας γίνουμε, λοιπόν, εμείς εφέτος νονοί και νονές για κάποια από αυτά τα χαριτωμένα παιδιά των Πολυτέκνων Οικογενειών, ας τους δώσουμε λίγη χαρά και ας χαρούμε κι εμείς με τα χαμόγελά τους. Ας γεμίσουμε το γιορτινό τους τραπέζι με υλικά αγαθά κι ας γεμίσει η δική μας καρδιά από αγάπη!

Καλή Ανάσταση!
pefip header 04
Ακαδημίας 78Δ, 106 78 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210.38.38.496, 210.38.22.586

FAX: 210.38.39.509

E-mail: info@pefip.gr

Ιστοσελίδα: www.pefip.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!