Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Αφίσσες στο Βερολίνο πρός μετανάστες: «Πηγαίνετε στο ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ο πόλεμος τελείωσε». ΦΩΤΟ



Οι αφίσσες με το μήνυμα: «Πηγαίνετε στο σπίτι σας». 
Ο πόλεμος τελείωσε. 
Η Συρία σας χρειάζεται, εμφανίζονται παντού στο Βερολίνο....
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Σχετική εικόνα

Συνδέονται με έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Μεταμόσχευση» και υποδείχνει ότι η αφομοίωση στην κοινωνία δεν λειτούργησε και καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να ξεκινήσει την απέλαση των προσφύγων που αιτούντων άσυλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΟΛΙΝΟ

«Η πολιτισμική αφομοίωση είναι δυνατή μόνο εάν οι δημογραφική πλειοψηφία βρίσκεται στο πλευρό του αυτόχθονου πληθυσμού», εξηγεί το κίνημα, σημειώνοντας ότι στη Γερμανία έχουν δημιουργηθεί ισλαμισμένες «παράλληλες κοινωνίες». 

«Χρειαζόμαστε μια αντιστροφή των σημερινών μεταναστευτικών ροών στην γερμανική κοινωνία. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Αντί μιας ξεκάθαρης μετανάστευσης όπως τώρα, πρέπει να υπάρξει εκροή προσφύγων». 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Έξυπνο γιατι αποστομώνει και τους "καλους ανθρωπους"* , δεν το εχω δει όμως , αυτο που έχει δει άπειρες φορές είναι προπαγάνδα πληρωμενη απο το κρατος ή την ΕΕ υπερ της αντικατάστασης, συν οτι όλες οι διαφημίσεις έχουν μαυρους πρωταγωνιστές και αν είναι άνδρες είναι πάντα με λευκή γυναίκα.

    Εδω να πω και οτι το θέμα της μετανάστευσης δεν είναι μόνο το ισλάμ και δεν είναι επιφανειακό όπως το αναφέρουμε , απλά λόγω πολιτικής ορθότητας δεν μπορουμε να μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο.



    * ειρωνικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιειται στην Γερμανία για τους υποτιθέμενα ευαισθητους που όλη η "καλοσύνη" τους δεν έχει να κάνει με το μόχθο τους , ουτε έχει επίπτωση αμεση στη δική τους ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!