Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΑΣΦΑΛΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) - Η TikToker Eva Evans πέθανε στα 29 της, αλλά όχι «ξαφνικά».


Η οικογένειά της γνωρίζει αλλά δεν έχει αποκαλύψει ακόμη


Αναφέρθηκε, για παράδειγμα από την Erin Elizabeth, ότι η Eva Evans ήταν «πλήρως εμβολιασμένη», οπότε υποθέσαμε ότι ο αιφνίδιος θάνατός της προκλήθηκε από εμβόλιο. 

Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί 100% ότι η Eva ήταν «πλήρως εμβολιασμένη» τη στιγμή του θανάτου της. Ρώτησα την Erin, στο 'X', ποια ήταν η πηγή της.

Η ανάρτησή μου χθες το βράδυ δεν ανέφερε ότι επρόκειτο για θάνατο από εμβόλιο, αλλά υπονόησε ότι θα μπορούσε να ήταν, αφού χρησιμοποίησα τις λέξεις "πέθανε ξαφνικά".

Μόλις είχα μια πολύ οδυνηρή συζήτηση με κάποιον κοντινό μου άνθρωπο που με αναστάτωσε περισσότερο από όσο μπορώ να εκφράσω.

Αυτό που θα πω, τώρα, είναι ότι οι δολοφόνοι είναι οι ίδιοι δολοφόνοι, ανεξάρτητα από την ακριβή αιτία θανάτου, όταν ένας νέος, ζωντανός άνθρωπος με τη ζωή μπροστά του πεθαίνει «ξαφνικά».

Και οι θάνατοι νεαρών γυναικών, influencers ή μη, οργανώνονται με την πάροδο του χρόνου (όχι τόσο ξαφνικά) από τους ίδιους δολοφόνους, διαφορετικά τμήματα του franchise.

Λυπάμαι που πρέπει να είμαι κρυπτική. Θα γράψω περισσότερα για την Eva.

Έμεινα ξύπνια μέχρι τις 3 το πρωί, παρακολουθώντας τα βίντεό της στο Tok Tok.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτό από ό, τι προτείνουν οι αντανακλαστικοί αλγόριθμοι αιτίας και αποτελέσματος.


ΠΗΓΗ: Eva Evans Died At 29, But Not "Suddenly." (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Cecilia μετά το 5ο τρύπημά της
Δεν είχε καμμία ζημιά από τα πρώτα 4, αλλά το 5ο τρύπημα την άφησε με σοβαρή νευρολογική βλάβη
«Η Cecilia (53) ανέπτυξε πονοκεφάλους μετά από πέντε εμβόλια, κόλλησε "Covid", και στη συνέχεια προχώρησε αποκτώντας αδυναμία να μιλήσει, αδυναμία κατάποσης και βάδισης...»
Η Cecilia δεν θέλει να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο.



ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
mRNA Nanoparticle Bioweapon σε δράση: «Από μέσα προς τα έξω το σώμα μου μόλις κατέρρεε...»
«...όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά είχα μόνο ματωμένα μάτια, μετά μετατράπηκε σε πρησμένο πρόσωπο... ξαφνικά δεν μπορούσα να δω, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω, η αναπνοή μου έγινε πολύ άσχημη, βασικά όλο το δέρμα μου έπεφτε... Από μέσα προς τα έξω το σώμα μου μόλις κατέρρεε..."





ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ 1918



Ο FDA απαιτεί δευτερογενή προειδοποίηση καρκίνου για το κουτί του φαρμάκου για τον καρκίνο
Το πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα αντικαρκινικά φάρμακα φαίνεται από μια οδηγία από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για μια προειδοποιητική ετικέτα στο κουτί ενός φαρμάκου για τον καρκίνο: Μπορεί να προκαλέσει δευτερογενή καρκίνο. Η θεραπεία του καρκίνου είναι ένας από τους πιο προσοδοφόρους κλάδους της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Τεράστια χρηματικά ποσά κερδίζονται με ακριβά φάρμακα και θεραπείες. Και χρησιμοποιούνται παρά το γεγονός ότι έχουν τεράστιες παρενέργειες και υπάρχουν φθηνότερες και αποτελεσματικότερες μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας.



Γρίφος στην ιατρική κοινότητα: Τα κρούσματα διαβήτη σε παιδιά στην Ελβετία εκρήγνυνται
Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την απότομη αύξηση των περιπτώσεων διαβήτη στα παιδιά. 
Όλο και περισσότερα παιδιά διαγιγνώσκονται με διαβήτη τύπου 1. Οι ειδικοί βλέπουν διάφορες πιθανές αιτίες για τη μαζική αύξηση και η πανδημία θα μπορούσε επίσης να είναι εν μέρει υπεύθυνη.



H πανέμορφη αδελφή μου πέθανε
Eva Evans: Πέθανε στα 29 της η TikToker
Στα 29 της μόλις χρόνια πέθανε η δημοφιλής influencer του TikTok Eva Evans, όπως επιβεβαίωσε η αδελφή της σε ανάρτησή της στο Instagram, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου

7 σχόλια:

  1. Οί "γενναίοι" πεθαίνουν νέοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα θάψαμε στην πολυκατοικία μας μια γυναίκα 70 ετών, η οποία ήταν ΑΡΡΩΣΤΗ για τρία συνεχόμενα χρόνια, από μια ΑΓΝΩΣΤΗ και περίεργη (σύμφωνα με τους πολλούς γιατρούς που την εξέτασαν) ασθένεια. Η γυναίκα ήταν εμβολιασμένη για τον κορωναϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, καλή της ανάπαυση!

      Πρόκειται για ένα ασύλληπτο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι ΑΚΟΜΗ δεν αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις του.

      Ακόμη χειρότερο είναι ότι ακόμη αποσιωπάται και η ιατρική κοινότητα δεν κάνει τίποτε για να αποκαλυφθεί και να υπάρξει εντατική και συνεπής έρευνα ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Δεν έχει πλέον νόημα να συνεχίζουν να συνεργούν.

      Ακόμη και ως δέλεαρ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ότι δεν θα διωχθούν ποινικά οι γιατροί με την προϋπόθεση όμως ότι θα εργαστούν άμεσα στην έρευνα για την διάσωση τόσων ζώων.

      Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, αναφέρομαι μόνο στον απλό γιατρό που τα "πήρε" κι όχι στους δήθεν ειδικούς και μη που παρέλασαν στους εκάστοτε τηλεβούρκους και βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαπράξουν έγκλημα. Αυτοί σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γλυτώσουν.

      Πολιτικούς και τηλε-ειδικούς όπως και μπράβους του συστήματος για τον εκφοβισμό των πολιτών, δεν χρειάζεται μια χώρα.

      Γιατρούς όμως χρειάζεται ο καθένας από εμάς.

      Επίσης, μια λογική τιμωρία θα ήταν η απαίτηση από τον κάθε γιατρό, όσους εμβολίασαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

      Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο ως τιμωρία, αλλά θα ήταν σίγουρα μια win-win κατάσταση και για τις δύο πλευρές, γιατρούς και ασθενείς .

      Διαγραφή
    2. 4η παράγραφος: ζωών όχι ζώων. .... ένας τόνος διαφορά....

      Διαγραφή
    3. Ακόλουθα το χρήμα!Το ψάρι από το κεφάλι βρομα!

      Διαγραφή
  3. Ίσως μοιάζει ένα αθώο επίρρημα !
    Ξ α φ ν ι κ ά !
    Κι όμως!
    Απέκτησε παγκοσμίως μάλιστα κολοσσιαίων διαστάσεων σημασία!
    Αρνητική, αρνητικότατη καί συνυφασμένη μέ τόν θ ά ν α τ ο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΘΩΟ ΕΠΙΡΡΗΜΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, Ή ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΘΩΟ......

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!