Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ὑποψήφιος εὐρωβουλευτὴς μὲ τὸ Ποτάμι ὑπὲρ τῆς κ τ η ν ο β α σ ί α ς, τῆς ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ (!!!) καὶ τῆς τεκνοθεσίας ἀπὸ ὁμόφυλα ζευγάρια! (SUPER!)



Ὁ ὑποψήφιος εὐρωβουλευτὴς τοῦ Ποταμιοῦ Ἀθανάσιος Ἀναγνωστόπουλος θέλει νὰ ἀποποινικοποιηθοῦν ἡ ...αἱμομιξία, ἡ κτηνοβασία καὶ ἡ ἐμπορία ὀργάνων! ! !
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΤΑΜΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ
ΤΟΝ (ΚΑΘΕ) ΣΤΑΥΡΑΚΑ
ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ
ΣΗΜΑ ΤΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!

Ἐπίσης, εἶναι, φυσικά, ὑπὲρ τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν καὶ εἶχε πάρει θέση, ὡς ἦταν ἀναμενόμενο, ὑπὲρ τοῦ Σχεδίου Ἀνᾶν. 

Δεῖτε παρακάτω ἀναλυτικὰ τὶς θέσεις τοῦ ὅπως ὁ ἴδιος τὶς διατυπώνει…

OYΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.






"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ
    10/04/2019

    Γράφει ο Αντίοχος

    Αν κάποιος παντελώς άσχετος με την σύγχρονη ελληνική πολιτική πραγματικότητα παρακολουθήσει την όλη μονομέτωπη ρητορική και δραστηριότητα του ΚΚΕ, εύκολα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας!

    Από τους λόγους του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, τα δημοσιεύματα των κομματικών οργάνων, έντυπων και ηλεκτρονικών, μέχρι τις συνεχείς «αντιφασιστικές» αντισυγκεντρώσεις, παρακρατικού τύπου, βεβαιώνουν πως ο μόνος λόγος ύπαρξης του ΚΚΕ, είναι πλέον ως αντίπαλον δέον της Χρυσής Αυγής.

    Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό το φαινομενικά παράδοξο, το οποίο θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην περαιτέρω συρρίκνωση των ποσοστών του ΚΚΕ – γιατί τα ωφελήματα από την κυβερνησιμότητα της «πρώτης φοράς αριστερά» (ρουσφέτια, κ.λπ.), αλλά και τα εμβληματικά πρόσωπα που χρησιμοποιούνται (γιός Πλουμπίδη, εγγονός Κόκκαλη και λοιποί), είναι σαφώς ελκυστικότερα για να προτιμήσει κάποιος αριστερός το «αντιφασιστικό» μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ από την κουκουέδικη μονοτονία;

    Διότι δεν αποφασίζει το ΚΚΕ για την πολιτική του, αλλά οι διεθνείς του αφέντες, οι οποίοι το κρατάνε γερά από τα οικονομικά του! Οι οποίοι διεθνείς του αφέντες, απαιτούν να υπάρχει πάντα κάποιος δυναμικός… «μπαμπούλας», με ομάδες κρούσης και μια σχετική ισχύ στο πεζοδρόμιο, για να παίζει το ρόλο της αντι-Χρυσής Αυγής!

    Μέχρι πρότινος, τον ρόλο αυτό τον έπαιζαν οι αριστεριστές, με επικεφαλής την διαβόητη ΑΝΤΑΡCIA και παρακλάδια τις συμμορίες των Εξαρχείων. Ωστόσο, η ταύτισή αυτών των συμμοριών με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους αφαίρεσε την όποια δυναμική είχαν, με αποτέλεσμα να αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, ως… μπαμπούλα.

    Έτσι, μοιραία ο ρόλος αυτός ανατέθηκε στο ΚΚΕ, κι όσο… αντέξει!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΔΕ ΒΓΑΝΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;
    10/04/2019

    Πισώπλατες μαχαιριές ήταν για την… τιμημένη εγκληματική συμμορία του Κουτσούμπα, που εμφανίζεται με τον μανδύα πολιτικού κόμματος, οι υποψηφιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ της κόρης του Λοΐζου (ασχέτως αν εκ των υστέρων αποδείχθηκε φιάσκο…), του γιού του Πλουμπίδη και του εγγονού του Κόκκαλη.

    Για τους δύο πρώτους υπήρξε μια πολύ χλιαρή αντίδραση, μ’ ένα δημοσίευμα υπό τον τίτλο «το μεγαλείο δεν κληρονομείται», αλλά για τον τρίτον, που ήταν και στέλεχός του και συμμετείχε μάλιστα στο τελευταίο Συνέδριό τους, οι κουκουέδες δεν έβγαλαν άχνα. Γιατί άραγε;

    Σύμφωνα με τις… «κακές γλώσσες», η στάση αυτή της συμμορίας Κουτσούμπα έχει να κάνει με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχουν δώσει κατά το παρελθόν στο θησαυροφυλάκιο της Περισσός Α.Ε. οι πατέρας και γιός Κόκκαλης, η δε… χρηματοδότηση συνεχίζεται και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας! Κι όπως λέει κι η παροιμία, «όταν τρώνε δε μιλάνε»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
    10/04/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/04/xounta2.jpg?w=620
    Έναν Έλληνα φορτηγατζή έχει βάλει τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο η κομμουνιστική… επαγρύπνηση του διαδικτύου, γιατί έχει διακοσμήσει το φορτηγό του με το σήμα της 21ης Απριλίου και μια εικόνα του αξέχαστου Αρχηγού της Επαναστάσεως, Γεωργίου Παπαδοπούλου.

    Όπως γράφουν τα σταλινοειδή, «δεν πιστεύουν σ’ αυτό που βλέπουν», τους προκαλεί «μόνο αποτροπιασμό και ντροπή», ενώ τον χαρακτηρίζουν «κολλημένο στο παρελθόν» και «νοσταλγό της πιο σκοτεινής περιόδου της χώρας».

    Είναι φανερό πως τους πονάει πολύ η εθνικιστική αφύπνιση του ελληνικού λαού. Καλό είναι ν’ αρχίσουν να την συνηθίζουν, καθώς θα την βλέπουν παντού!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ;
    10/04/2019

    Μία σειρά νέων υποψηφίων για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

    Αναμενόμενες βεβαίως οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν, των εξωμοτών Κουντουρά και Δανέλλη, του τρομολάγνου συντρόφου Λάμπρου και λοιπών…

    Ωστόσο, τα συριζόμουτρα φυλάνε την «έκπληξη» (που δε θα’ ναι και τόσο έκπληξη…), για το τέλος, καθώς εκκρεμούν ακόμη πέντε θέσεις για να ολοκληρωθεί ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

    Πρόκειται για την υποψηφιότητα του τσογλανοκομμουνιστή βορείων προαστίων Νίκου Ρωμανού, η οποία θα ανακοινωθεί μετά την αποφυλάκισή του.

    Ήδη, με απόφασή του τις προηγούμενες ημέρες, ο Άρειος Πάγος, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής στις φυλακές και της καλής συμπεριφοράς και η αποφυλάκισή του είναι πλέον θέμα χρόνου!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ
    09/04/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/04/sinodoi.jpg?w=620
    Θέλει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Συνάντηση με την Γιάννη Μπουτάρη είχε η εθνική μας μαγείρισσα Θεανώ Φωτίου για την δημιουργία πάρκου ΑΜΕΑ, είναι τόσο μεγάλη όμως η ευαισθησία της και ο σεβασμός της απέναντι στα ΑΜΕΑ, που τα αυτοκίνητα που την συνόδευαν στάθμευσαν στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών. Το πραγματικό πρόσωπο κάθε πολιτικού, δε φαίνεται βεβαίως από τα μεγάλα λόγια στα κανάλια και τα μεγαλόπνοα σχέδια για να καρπωθούν δημόσιο χρήμα οι ημέτεροι, αλλά από τις καθημερινές του πράξεις.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού τους βρισκουν κατι τετοιους ανωμαλους ?
    Αλλα εδω που τα λεμε... για τα 20.000 ευρω της ευρωβουλης και με πτωματα θα συνουσιαζοταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νά μπαίνῃς στό διαδίκτυο,νά διαβάζῃς τίς εἰδήσεις καί νά χτυπᾶ ἡ πίεσίς σου κόκκινο !

    Καί νά ἀναρωτιέσαι : Ῥέ γαμ% το,μόνον τόσοι λίγοι εἴμαστε πού ἀνησυχοῦμε γιά τό ποῦ πάῃ ἐτοῦτη ἡ κοινωνία;! Σέ παγκόσμιον ἐπίπεδο...

    Υ.Γ. Ἡ μόνη εὐχάριστος εἴδησις ἦταν τό ζευγάρι πού ἔκανε τά ἐξάδημα...Κάτι ἦταν κι᾿αὐτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!