Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

'ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ' από τόν ΣΑΛΒΙΝΙ στήν 'NUTELLA' διότι χρησιμοποιεί τ ο υ ρ κ ι κ ά φουντούκια!

Ε  Ρ  Ω  Τ  Η  Σ  Η !
ΕΔΩ, ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΗΧΗΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;;;

Σχετική εικόνα

Ο δυναμικός επικεφαλής του κόμματος της 'Λέγκας του Βορρά' καί πρώην αντιπρόεδρος της Ιταλικής κυβερνήσεως Ματτέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στην πόλη της Ραβέννας, στράφηκε εναντίον της ιταλικής 'Nutella', επειδή επιλέγει να χρησιμοποιεί στήν κρέμα σοκολάτας της ... τουρκικά φουντούκια!

Αποτέλεσμα εικόνας για matteo salvini nutella
Αποτέλεσμα εικόνας για matteo salvini nutella

Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με την φωτογραφία του να τρώει 'Nutella'.

«Nutella; 
Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; 
Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους Ιταλούς αγρότες», εξήγησε ο Σαλβίνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για φουντούκια

Λίγο νωρίτερα, η ίδια οπαδός τον είχε ερωτήσει εάν κρύωνε εκείνο το παγωμένο βράδυ της συγκέντρωσης. 

«Όχι κυρία μου, εγώ δεν κρυώνω…είμαι καλά. 
Έπειτα, εγώ τρώω ψωμί και σαλάμι και δύο σαρδέλες και είμαι ακόμη καλύτερα», αστειεύθηκε ο Σαλβίνι και μόλις η κυρία του υπενθύμισε πως στις αναρτήσεις του τρώει Nutella, ο ισχυρός Ιταλός ηγέτης βρήκε ευκαιρία και σχολίασε πολύ αρνητικώς τα τουρκικά φουντούκια αναφερόμενος στο συγκεκριμένο διατροφικό προϊόν.

&
&

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!