Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Α Η Δ Ι Α Σ Α Μ Ε ! Λίγη ΝΤΡΟΠΗ κ.Παναγιωτόπουλε; Μέ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ τάχα κάνουμε 'μπίζνες' μέ τούς Τουρκαλάδες;

 

Τουρκικές εταιρείες μπορούν να ...προμηθεύουν υλικά τις ελληνικές ΄Ενοπλες Δυνάμεις! Παραδοχή στη Βουλή!



152e444f83045267959a75a32ad4f306

Ειλικρινής ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, παραδέχτηκε στήν Βουλή, ότι με βάση τήν νομοθεσία που υπάρχει, δεν μπορούν να αποκλεισθούν εταιρείες από την Τουρκία στις προμήθειες υλικών για τις Ένοπλες Δυνάμεις!


[ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ & ΟΡΘΙΟΙ ΥΠΝΟΙ!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, "ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ...ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;
ΡΕ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ;
ΡΕ, ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟ (ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ) 'ΠΟΠΟΛΟ';;;;;]

Τι απάντησε σε ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν προκύπτει δυνατότητα άμεσου αποκλεισμού ή έμμεσου περιορισμού συμμετοχής σε ανοικτό διαγωνισμό ελληνικών ή ευρωπαϊκών εταιρειών, που προσφέρουν υλικά αλλοδαπής προέλευσης, περιλαμβανομένων και των υλικών που προέρχονται από τουρκικές εταιρείες ή και υλικών που παράγονται από ευρωπαϊκές εταιρείες σε εργοστάσιά τους, που είναι εγκατεστημένα στην εν λόγω χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών τουρκικής προέλευσης για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με θέμα «Προμήθειες στρατιωτικού υλικού από την Τουρκία».

Η απάντηση του ΥΕΘΑ επιβεβαιώνει όσα μόλις προχθές αποκάλυψε στήν συνέντευξη του στο Militaire.gr , ο κ.Νότης Μαριάς, καθηγητής  Θεσμών της Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα.

-Ο Άλλος Δρόμος και πρώην ευρωβουλευτής.

Δείτε τι είπε για τη συμμετοχή τουρκικών εταιρειών σε ελληνικούς διαγωνισμούς μέσω …Ευρώπης. 

πηγη

https://national-pride.org/2021/03/29/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7/

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ GREXIT.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΓΚΛΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΣΝΕΡ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΧΘΟΥΜΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 20/4/1954 ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 17/7/1954 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΝΑΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ..ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΥΛΑΒΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!