Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Φ Ρ Ι Κ Η ! Ιατροί πρώην εργαζόμενοι σε κλινικές για διαφυλικά παιδιά, απαιτούν το τέλος του «πειραματισμού» σε αυτά...


father effect daughters divorce serve test case 01

Ιατροί πρώην εργαζόμενοι σε κλινικές για διαφυλικά παιδιά απαιτούν το τέλος του «πειραματισμού» σε αυτά


Dorothy Cummings McLean.

ΛΟΝΔΙΝΟ, Αγγλία (LifeSiteNews) - Οι πρώην υπάλληλοι μιας δημοσίως χρηματοδοτούμενης κλινικής για transgender παιδιά ζήτησαν να σταματήσουν οι πειραματικές διαδικασίες πάνω στα παιδιά.

Σε μια κορυφαία σημερινή ιστορία, οι 'The Times of London', πήραν συνέντευξη από πέντε εμπειρογνώμονες ιατρούς που παραιτήθηκαν από την κλινική Tavistock, το μοναδικό Εθνικό Κέντρο Υγείας  για τη θεραπεία παιδιών που πιστεύουν ότι είναι "transgender...." 


Οι πέντε κλινικοί ομόφωνα υποστηρίζουν ότι το Κέντρο Tavistock, το οποίο διοικείται από μιά Υπηρεσία για την Ανάπτυξη της Ταυτότητας του Φύλου (GIDS), εγκρίνει την «Ιατρική παρέμβαση που αλλάζει τη ζωή» για παιδιά και εφήβους «χωρίς όμως επαρκείς αποδείξεις για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της».

Σύμφωνα με τους Times, οι επαγγελματίες ιατροί εγκατέλειψαν το Κέντρο Tavistock εξ αιτίας του τρόπου αντιμετώπισης των παιδιών με Δυσφορία φύλου. 

Πιστεύουν ότι μερικά παιδιά έχουν διαγνωσθεί και αντιμετωπισθεί εσφαλμένα ως «τρανσέξουαλ», απλώς επειδή βίωσαν σεξουαλική έλξη για άτομο του ίδιου φύλου.

Όλοι αυτοί οι κλινικοί ιατροί ήταν υπεύθυνοι για τον καθορισμό των παιδιών που θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να λάβουν ορμονικούς αναστολείς της εφηβείας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά που λαμβάνουν αναστολείς της εφηβείας συνεχίζουν και λαμβάνουν και  «διασταυρούμενες ορμόνες φύλου δηλ.ορμόνες του άλλου φύλου», όταν είναι 16 ετών

Οι επιδράσεις αυτών των ορμονών είναι «μη αναστρέψιμες».

Οι Times, οι οποίοι δεν κατονόμασαν τους πρώην εργαζόμενους του Tavistock, δήλωσαν ότι σύμφωνα με τους ιατρούς, τα παιδιά  έπαιρναν έγκριση για τις θεραπείες αυτές που άλλαζαν τη ζωή τους, πριν καν η κλινική διαπιστώσει τα αίτια της "σύγχυσης φύλου", δηλαδή η απόφαση να ακολουθήσουν την αγωγή ήταν προειλημμένη. 

Η αξιόπιστη εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι η διοίκηση-GIDS κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής αξιολόγησης εξέφρασε και η ίδια τη λύπη της για το σύστημα παραπομπής των ασθενών και τον τρόπο με τον οποίο έλαβε και κατέγραψε τη συγκατάθεση των ανήλικων πελατών της.

Εν τω μεταξύ, οι πέντε κλινικοί είπαν επίσης ότι κατά τη γνώμη τους οι φιλανθρωπικές-ακτιβιστικές οργανώσεις, όπως οι Mermaids που διευθύνονται από τρανσέξουαλ ακτιβιστές όπως η Susie Green, προκαλούν ζημιά στα παιδιά με την "αποκλειστική προώθηση της μετάβασης στο άλλο φύλο ως μοναδικής θεραπευτικής λύσης για τους μπερδεμένους εφήβους".

Οι Times  έλαβαν επίσης συνέντευξη από τον Carl Heneghan του «Κέντρου άσκησης της  Ιατρικής με βάση αποκλειστικά τα αποδεδειγμένα  στοιχεία» από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. 

Και αυτός, επίσης, περιγράφει τις θεραπείες ως πειραματικές.

«Δεδομένης της ανεπάρκειας των επιστημονικών στοιχείων, η χρήση φαρμάκων (ορμονών και αποκλειστών τους) εκτός των εγκεκριμένων τους ενδείξεων (off-label use) όπως συμβαίνει για τη θεραπεία της Δυσφορίας φύλου, σημαίνει σε μεγάλο βαθμό ένα ανεξέλεγκτο εν ζωή πείραμα για τα πάσχοντα παιδιά», ανέφερε.

Η σημερινή έκδοση των Times, μιας παραδοσιακής Βρετανικής εφημερίδας, αφιέρωσε τέσσερα άρθρα σε αυτήν την αντιπαράθεση.

Το όνομα του καθηγητή Henegan εμφανίστηκε στις εσωτερικές σελίδες του εντύπου, αυτή τη φορά κάτω από το περίγραμμα μιας φιλοξενούμενης διατυπωμένης άποψης.

"Το χάος στο οποίο έχουμε εμπλακεί για την αντιμετώπιση της Δυσφορίας φύλου σε παιδιά και εφήβους μάς ταρακουνά για όλα τα ανησυχητικά που αφορούν  τη χρήση και  την πραγματική αξία των εξαιρετικά ισχυρών φαρμάκων  που χορηγούνται σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα", έγραψε.

Ο Heneghan έδωσε παραδείγματα ορμονών και φαρμάκων που χρησιμοποιούνται από τις αποκαλούμενες κλινικές αλλαγής φύλου και δήλωσε ότι "όλες οι κλινικές χρησιμοποιούν διαφορετικά φάρμακα και διαφορετικές δόσεις"."Αυτό και από μόνο του είναι ανησυχητικό" πρόσθεσε.

Ένα άλλο άρθρο επικεντρώνεται πάνω στην επίδραση που έχουν οι τρανσέξουαλ  ακτιβιστές πάνω στις οικογένειες και τους κλινικούς γιατρούς. 

Παρόλο που οι "Mermaids" και η "Gendered Intelligence" αρνούνται ότι είναι εκπρόσωποι κάποιων ομάδων συμφερόντων, οι πρώην υπάλληλοι της Tavistock τους κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύονται τις οικογένειες και εκφοβίζουν τους γιατρούς.

Οι Mermaids λένε πάντα ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου«Θα προτιμούσατε να έχετε ένα ζωντανό αγόρι ή ένα νεκρό κορίτσι;» 

Αυτή η άποψη των Mermaids είναι παντού, είπε ένας από τους πρώην γιατρούς  της κλινικής.

 Η Caroline Farrow, η Καθολική μητέρα που υπέφερε για μήνες από κακοποίηση μέσω διαδικτύου λόγω της κριτικής της για το transgender κίνημα, δήλωσε στην LifeSiteNews ότι είναι ευχαριστημένη από τις Times.

"Οι Times αποκάλυψαν αυτό που εδώ και καιρό λένε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες", είπε. "Τα παιδιά οδηγούνται με συνοπτικές διαδικασίες σε μια  ζωή με διαρκείς ιατρικές παρεμβάσεις."

Η Farrow πρόσθεσε ότι η ιστορία των Times "άνοιξε ένα παράθυρο" για να φανεί η ανάγκη προστασίας των  παιδιών που είναι ευάλωτα από  τους ενήλικες  που εύκολα δίνουν αναστολείς της εφηβείας και ορμόνες του αντίθετου φύλου.

"Τώρα πρέπει να διεξαχθεί μια δημόσια έρευνα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι ομάδες (ακτιβιστές των transgender) κατάφεραν να αποκτήσουν τόσο μεγάλη επιρροή", ανέφερε.

Ωστόσο, η Farrow δε βιάζεται να πανηγυρίσει. 

Είπε στο LSN ότι κάθε παιδί ή έφηβος που έχει υποβληθεί σε μια θεραπεία "μετάβασης στο αντίθετο φύλο" έχει "καταστεί στείρο" και του έχουν κατακλέψει την υγιή σεξουαλική ζωή που μπορούσε να είχε ως ενήλικας. 

Πραγματικά το κάθε παιδί που εξαρτάται πλέον από τις δια βίου ιατρικές παρεμβάσεις, ζει μια «ατομική τραγωδία».

"Νομίζω ότι θα υπάρξουν αγωγές σε 20 χρόνια", πρόσθεσε η Farrow.

Ο αριθμός των  παιδιών και των εφήβων στη Βρετανία που ζητούν βοήθεια για θέματα ταυτότητας φύλου από το GIDS έχει εκτοξευθεί σε λιγότερο από μια δεκαετία. 

Σύμφωνα με τους Times, το 2010 υπήρχαν 94 παραπομπές. 

Το NHS ανέφερε ότι το 2017/2018 υπήρχαν 2.519. Ο ΟργανισμόςΔημόσιας Υγείας αναφέρει επίσης ότι αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 25 τοις εκατό σε σχέση με το 2016/2017, όταν  οι παραπομπές ήταν 2.016. 

Οι έφηβες κοπέλλες είναι πιο επιρρεπείς και κινδυνεύουν περισσότερο να ζητήσουν βοήθεια από το GIDS. 

Το NHS ανέφερε ότι κατά το έτος 2017/2018, περισσότερες από τις μισές παραπομπές  (1.806) αφορούσαν βιολογικά θηλυκά (ή όπως λένε  στο NHS,  "νέους με θηλυκά γεννητικά όργανα κατά τη γέννησή τους (AFAB)"). Οι βιολογικοί άνδρες αριθμούσαν τους 713.

"Αυτό συνεχίζει την τάση αύξησης της παραπομπής AFAB ατόμων (sic) αναλογικά," παρατήρησε το NHS.

Πηγή: lifesitenews.com

mumdadandkids.gr


http://aktines.blogspot.com/2021/03/blog-post_327.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!