Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

"Μετά τήν απομάκρυνσιν εκ του ΤΑΜΕΙΟΥ, ουδέν ΛΑΘΟΣ α ν α γ ν ω ρ ί ζ ε τ α ι ".......






Αριστερά: Benjamin Goodman / Δεξιά: Desirée Penrod / Εικόνα: VaccineImpact.com

23 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του HUMANS ARE FREE  εδώ: https://tinyl.io/3lwA [1]

Εμφανίζονται τώρα αναφορές ατόμων που πεθαίνουν μετά το πρσφάτως εγκεκριμένο πειραματικό εμβόλιο για τη COVID της Johnson και Johnson εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Το πειραματικό «εμβόλιο» COVID της Johnson και Johnson δεν είναι «εμβόλιο» mRNA , είναι ένα εμβόλιο «αδενοϊού», αλλά όπως τα εμβόλια mRNA , προς το παρόν δεν υπάρχουν εγκεκριμένα εμβόλια αδενοϊού στην αγορά, αν και ο στρατός έχει χρησιμοποιήσει πειραματικά εμβόλια αδενοϊού που δεν είχαν εγκριθεί από την FDA.

Έτσι, ζητώντας από το FDA να εκδώσει Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης EUA, το οποίο έκανε στις 27 Φεβρουαρίου, η Johnson και Johnson μπορεί τώρα να δοκιμάσει το πειραματικό της εμβόλιο στο κοινό ως μέρος των δοκιμών της Φάσης 3.

Το εμβόλιο παράγεται στο Βέλγιο, από την ίδια εταιρεία που παρήγαγε στο παρελθόν το εμβόλιο για τον άνθρακα που κατέστρεψε τη ζωή πολλών στρατιωτικών.

Το COVID Blog δημοσίευσε δύο ιστορίες σήμερα που είναι μεταξύ των πρώτων θανάτων μετά από τις πειραματικές ενέσεις COVID της Johnson και Johnson: του 32χρονου μηχανικού σκηνής Benjamin Goodman από τη Νέα Υόρκη και της 25χρονης εκπαιδευτικού Desirée Penrod από το Κονέκτικατ.

Μπέντζαμιν Γκούντμαν: Ο 32χρονος Στη Νέα Υόρκη Πέθανε 24 Ώρες Μετά Το Εμβόλιο Ιϊκού Φορέα Της Johnson & Johnson

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το εμβόλιο ιϊκού φορέα της Janssen Pharmaceuticals / Johnson & Johnson για επείγουσα χρήση στις 27 Φεβρουαρίου. Έχει πλέον διεκδικήσει τη ζωή ενός πολλά υποσχόμενου νεαρού επαγγελματία.

Ο κ. Benjamin Goodman πήγε σε μια δομή-κλινική «εμβολιασμών» COVID-19 της Walgreens στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης το Σάββατο 13 Μαρτίου. Έλαβε το πειραματικό εμβόλιο ην πειραματική ιϊκού φορέα της Johnson & Johnson, σύμφωνα με τη μητριά του Pamela Goodman.

Ο Benjamin έστειλε μήνυμα στον πατέρα του, Jeff Goodman, και του είπε ότι έλαβε το εμβόλιο. Η οικογένεια δεν ήταν χαρούμενη που άκουσε τα νέα. Λίγο αργότερα, ο Benjamin είχε σοβαρό πονοκέφαλο και άρχισε να αισθάνεται άρρωστος. Αποκοιμήθηκε, ελπίζοντας ότι τα συμπτώματα θα περάσουν μετά από ξεκούραση.

Ο κ. Goodman ξύπνησε στις 1 το πρωί με υψηλό πυρετό και ρίγη. Η αρραβωνιαστικιά του, Lindsay Janisse, ξύπνησε από τον κ. Goodman που είχε επιληπτικές κρίσεις στις 4 το πρωί. Η κα Janisse κάλεσε το 911 καθώς ο κ. Goodman υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν επιτόπου, ανεπιτυχώς, να τον επαναφέρουν. Ο κ. Goodman μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο το Mount Sinai. Αλλά ο θάνατος του δηλώθηκε στις 6:05 το πρωί της Κυριακής, 14 Μαρτίου.

Η μητέρα του δεν μάσησε τα λόγια της για το τι συνέβη στον γιο της.

Ο κ.Goodman ήταν μέλος της Τοπικής One International Συμμαχίας των Υπαλλήλων Θεατρικής Σκηνής. Δούλεψε πίσω από τα παρασκήνια σε πολλές εκπομπές του NBC και του CBS.

Ο κ. Goodman έγινε πρόσφατα δεκτός στο πρόγραμμα MBA State University του Μίσιγκαν και σχεδίαζε να εγγραφεί αυτό το φθινόπωρο. Αυτός και ο Lindsay σχεδίαζαν να παντρευτούν στις 25 Ιουνίου 2022. Μια ιστοσελίδα, η GoFundMe συλλέγει δωρεές για την κηδεία και τα άλλα έξοδα.

Ευφυείς Άνθρωποι Έναντι Ισχυρής Ψυχολογικής Χειραγώγησης

Ο κ. Goodman δεν ήταν χαζός. Ήταν ένας έξυπνος νεαρός με λαμπρό μέλλον.

Πολλοί Αμερικανοί και άλλοι σε όλο τον κόσμο είναι σαν τον κ. Goodman. Αλλά βομβαρδίζονται διαρκώς με συντονισμένα, καλά δομημένα μηνύματα από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (mainstream media) και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Ο κ. Goodman είχε ακόμη και μέλη της οικογένειάς του που τον προειδοποίησαν να μην λάβει αυτά τα πειραματικές εμβόλια. 

Είτε ακούνε είτε όχι, είναι δική σας ευθύνη να ενημερώσετε τουλάχιστον τους αγαπημένους σας για την πραγματική φύση αυτών των εμβολίων και την ατζέντα τους.

Desirée Penrod: Η 25χρονη Εκπαιδευτικός από το Connecticut, ΗΠΑ, Πέθανε Μία Εβδομάδα Μετά την Λήψη του Εμβολίου της Johnson & Johnson

Κα Desirée Penrod

DANIELSON, CONNECTICUT –Άλλο ένα νεαρό θύμα με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον πεθαίνει μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου Johnson & Johnson.

Η κα Desirée Penrod δήλωσε στο Facebook ότι έλαβε τη «δόση Janssen» στις 9 Μαρτίου ή γύρω στις 9 Μαρτίου. Η Janssen Pharmaceuticals είναι το τμήμα φαρμάκων της Johnson & Johnson και ανέπτυξε το ιογενές εμβόλιο JNJ-78436735. Διατίθεται στο εμπόριο ως εμβόλιο μίας δόσης. Η 25χρονη εκπαιδευτικός είπε ότι δεν αισθάνθηκε καμία αρνητική επίδραση την πρώτη ημέρα μετά τον εμβολιασμό. Αλλά αυτή έγραψε στις 10 Μαρτίου, στην ανάρτηση της ότι: «το εμβόλιο με σκοτώνει σήμερα».

Απάντησε σε πολλά άτομα που σχολίασαν την ανάρτησή της εκείνη την ημέρα. Η κα Penrod είπε ότι της προσφέρθηκε το εμβόλιο μέσω της Διεύθυνσης της Σχολικής Περιφέρειας του Killingly στο Danielson του Κοννέκτικατ. Εργάστηκε στο Killingly Memorial School, το οποίο εξυπηρετεί τις τάξεις του δημοτικού 2 έως 4. Η κα Penrod ευχαρίστησε αρκετά άτομα για το ενδιαφέρον τους και είπε σε άλλους που σκέφτονταν να εμβολιασθούν, «δεν χρειάζεται να είστε νευρικοί».

Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «[τα συμπτώματα] διήρκεσαν δύο μέρες για μένα, και μετά voila είχαν φύγει». Η κα Penrod απάντησε ότι είχε τα δάχτυλά της σταυρωμένα ότι η 10η Μαρτίου θα ήταν η τελευταία ημέρα των συμπτωμάτων της και μετά θα «εξαφανίζονταν».

Την επόμενη μέρα είπε ότι αισθανόταν καλύτερα «ως επί το πλείστον». Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο που έκανε στο Facebook. Η κυρία Penrod πέθανε την Τετάρτη 17 Μαρτίου και έγινε το νεότερο θύμα που έχει καλύψει αυτό το blog, μετά τους πειραματικούς εμβολιασμούς.

Η αγρυπνία στη μνήμη της θα λάβει χώρα αυτή την Τετάρτη, 24 Μαρτίου από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Gagnon και στο Costello Funeral Home στο Danielson.

Δικτυογραφία:

1.-- Young People Are Now Dying Following the Experimental Johnson and Johnson COVID Injections

https://humansarefree.com/2021/03/young-people-are-now-dying-following-the-experimental-johnson-and-johnson-covid-injections.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=qew625gvlsop2g279zwhjj

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/03/covid-johnson-johnson.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!