Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ( β ί ν τ ε ο )

 


 

https://www.youtube.com/watch?v=GmFQReR9EwI&t=188s 

 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/03/blog-post_24.html

Δ Ε Ι Τ Ε  καί  Ε Δ Ω !

Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 'ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ': ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ!


2 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΥΓΕ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τη ταινία "Ημέρα ανεξαρτησίας" με τον Μπράν Πίτ, όπου γίνεται εισβολή εξωγήινων και τα εξωγήινα διαστημόπλοια που ήταν καμία 50άρα πάνε πάνω από τις μεγάλες μεγαλουπόλεις του πλανήτη. Στην ταινία η απειλή ήταν πραγματική γιατί τα διαστημόπλοια άρχισαν να καταστρέφουν ολόκληρες πόλεις. Στο project Blue Beam που αποκάλυψε πρώτος ο Serge Monast, ο εχθρός θα είναι εικονικός και το όλο εγχείρημα θα βασίζεται στην πρόκληση πανικού στον γενικό πληθυσμό και σύγχυσης στις ηγεσίες και τους στρατούς τον χωρών. Έκτος πια αν όλα είναι απονενοημένα(το ποιο πιθανό), με τη σύγχυση να αφορά μόνο τους απλούς πολίτες που δεν θα ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Αν έχουν χαρακτεί-τσιπαριστεί, λαμβάνουν συχνότητες 5G και χρησιμοποιούν αποκωδικοποιητή εικόνας στην τηλεόραση και wifi στις ηλεκτρικές συσκευές παντού μέσα στο σπίτι, όλα μπορούν να χορεύουν σαν παλαβά και να βγάζουν αλλόκοτους θορύβους οδηγώντας πολλούς ανθρώπους στην παράνοια. Δεν συζητώ αν γίνουν μερικοί σεισμός και ξεθαφτούν δήθεν αρχαία μνημεία που τα έχουν βάλει επίτηδες εκεί που ανατρέπουν την συμβατική ιστορία. Επίσης σύμφωνα με την τελική μορφή του σχεδίου θα εμφανιστούν ολογράμματα θεών που θα αναφέρονται στους πιστούς και θα ζητούν ιερό πόλεμο(Τζιχαντ-πχ βλέπε μουσουλμάνους) κατά απίστων, εκεί να δείτε τι χαμός θα γίνει. Σύμφωνα με το σχέδιο που αποκάλυψε πρώτος ο Serge Monast τα ολογράμματα θα φαίνεται σαν να μιλάνε κατευθείαν μέσα στο μυαλό των θεατών(Μα πώς; Μα με το τσιπάρισμα που θα σου έχουν κάνει πριν-δεν μιλάνε άλλωστε τα ολογράμματα-το τσιπάκι σου θα σου στέλνει μηνύματα στο εγκέφαλό σου). Κανονίστε την πορεία σας ο καθένας ξεχωριστά, αυτά είναι σενάρια που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες δεν είναι χθεσινά. Σκοπός να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε γενοκτονία μέσα σε καταστάσεις παράνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!