Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Κάτι θά ή ξ ε ρ α ν τά αλογάκια......


 

Τό είπαν ότι: "Aυτή η παρέλαση θα ήταν μοναδική και ξεχωριστή". 

Απλά το άλογο έκανε (ότι δεν έκανε ένας ολόκληρος λαός δηλ.) συμβολικά το ...καθήκον του.


Εντυπωσιακοί ήταν οι έφιπποι που έκαναν την εμφάνισή τους στην παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, αλλά όπως όλα τα ζώα έτσι και τα άλογα είναι απρόβλεπτα στις αντιδράσεις τους.


Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία κάποιο από τα άλογα έκανε την… ανάγκη του, με τους ανθρώπους της καθαριότητας να τρέχουν για να καθαρίσουν το τοπίο…6 σχόλια:

 1. Εφόσον οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ άνθρωποι σπανίζουν, την αλήθεια θα την μαθαίνουμε πολλές φορές από τα άλογα ζώα.
  Που έκαναν την ανάγκη τους τα άλογα; Μπροστά στους επίσημους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού δεν αφοδεύουμε εμείς στα μούτρα τους, το κάνουν τα τετράποδα...
  Ούτε αυτό δεν είμαστε άξιοι να κάνουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Eδώ, έλαβε χώρα ένα φυσικότατο φαινόμενο.

  Οι σκύλοι και τα άλογα έχουν και ένστικτο έντονο, και συναίσθηση καταστάσεων. Τα άλογα διαισθάνθηκαν το μιερό εδαφικό σημείο, το οποίο θεώρησαν ως το καταλληλότερο για να ξαλαφρώσουν 🙂
  Το σημείο αυτό, μεταξύ των δύο εξεδρών, δεν υπέστη απλώς μόλυνση με την παρουσία διαφόρων εγχώριων και αλλοδαπών ερπετών, αλλά τα άλογα -επιστημονικώς και εκκλησιαστικώς- είναι σε θέση να αντιληφθούν και το αόρατο σε εμάς νέφος δαιμονικών λεγεώνων που συνοδεύουν αυτά τα ειδεχθή άτομα. Χαρακτηριστικό επίσης ότι κάποιο από τα άλογα έκανε ένα βήμα πίσω σε κάποια στιγμή, μόλις πλησίασε στις εξέδρες, και δύο ακόμα άλογα έκαναν σπασμωδικές κινήσεις της κεφαλής τους.

  Όλα αυτά πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν, και δεν αρκούν μόνο οι αστεϊσμοί ότι τους "eχeσαν"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα αλογα εκδηλωσαν την ευγνωμοσυνη τουs σε ολουs αυτουs τουs φιλοζωουs....ηθελαν να τουs ευχαριστησουν με τον τροπο τουs...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!