Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Α Ξ Ι Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ μέ παντελόνια! ΟΧΙ στίς ενέσεις!

Chicago Police Union Head Calls on Members to Defy  V a c c i n e  Mandate!


“Μην συμπληρώσετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται,” είπε ο John Catanzara, πρόεδρος της Αδελφικής Τάξεως του Σικάγου στους αστυνομικούς, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube. 

“Προσωπικά, έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου σχετικά με τα m-volια, όμως δεν πιστεύω ότι η πόλη έχει την εξουσία να τα επιβάλλει, πόσο μάλλον πληροφορίες για το ιατρικό σας ιστορικό."

Σύμφωνα με τον Catanzara, η ένωση αστυνομικών ετοιμάζει  μ ή ν υ σ η  εναντίον της πόλεως του Σικάγου, εάν η δήμαρχος Lori Lightfoot 


και η διοίκηση, προσπαθήσουν να επιβάλουν αυτήν την εντολή, που απαιτεί οι εργαζόμενοι να αναφέρουν την κατάσταση m-volιασμού τους μέχρι την Παρασκευή, ή θα μπουν σε αναστολή χωρίς αμοιβή.

“Με βεβαιότητα, μπορώ να πω ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ."

Οι 'Epoch Times' επικοινώνησαν με το γραφείο της δημάρχου Lightfoot για ένα σχόλιο.

“Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το καθεστώς μη αμοιβής δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 30 ημέρες,” είπε ο Catanzara την Τρίτη. 

“Με κανέναν τρόπο δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν την αστυνομία με 50% λιγότερο προσωπικό για πάνω από επτά ημέρες, χωρίς να κουνηθεί τίποτα!"

Και πρόσθεσε ότι "αυτό, σαφώς, δεν είναι κάλεσμα σε απεργία.”

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας, στο βίντεο που ανέβασε, δίνει οδηγίες στους αστυνομικούς πώς να υποβάλουν αίτηση για εξαίρεση από τον m-volιασμό, χωρίς να καταχωρήσουν αυτές τις πληροφορίες στην ηλεκτρονική πύλη για τους m-volιασμούς.

Απαντώντας στο βίντεο του Cantanzara, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Τετάρτη, η δήμαρχος Lightfoot τον κατηγόρησε για διασπορά ψευδών πληροφοριών (μα, τί άλλο θα μπορούσε να είναι...), απορρίπτοντας τις περισσότερες δηλώσεις του ως “αναληθείς και ψευδείς.”

“Εμείς εστιάζουμε στο να διασφαλίσουμε, ει δυνατόν στον μέγιστο βαθμό, έναν πολύ ασφαλή χώρο εργασίας,” δήλωσε η Lightfoot στους ρεπόρτερ. 

“Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. είναι ατυχές το γεγονός ότι η ηγεσία της αστυνομικής ομοσπονδίας επέλεξε να επικοινωνήσει ένα άλλο αφήγημα, παραμένει γεγονός, ότι αν δεν m-volιασθείς, παίζεις με την ζωή σου, την ζωή της οικογένειάς σου, την ζωή των συναδέλφων σου και τη δημόσια υγεία.”

Λίγο αργότερα από την ανακοίνωση των μέτρων από την Lightfoot τον Αύγουστο, ο Catanzara συνέκρινε τα μέτρα, με αυτά που έλεγαν οι Ναζί στα θύματά τους πριν τα στείλουν στους θαλάμους αερίων.

Προτού ανασκευάσει και απολογηθεί για την επιλογή των λέξεών του, λέγοντας ότι οι m-volιασμοί δεν συνδέονται με το "ολοκαύτωμα" ο Catanzara (πρόλαβε και) είπε στους 'Sun-Times' του Σικάγου, “δεν βρισκόμαστε στην ναζιστική Γερμανία … ‘μπες στα ντους, δεν θα σε βλάψουν τα χάπια, κλπ.’”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!