Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΤΙ ΕΙΠΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γιά τά προνόμια (...) των εμβολιασμένων..... ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )




Ο ιδιοκτήτης της 'ΒΙΑΝΕΞ', Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ανάρτηση του στο 'Instagram' έγραψε: 

«Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέμματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τήν χουντική συμπεριφορά, ούτε τά ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θά σάς χωράει...»

 


http://deltio11.blogspot.com/2021/10/blog-post_22.html

2 σχόλια:






  1. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΧΤΙΖΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer - ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/10/deite-sto-video-pos-o-mpourla-xtizei-krystalous-mes-to-iama.html?showComment=1634254996660#c6533603184074450913

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος

    (ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΛΕΛΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ)

    Πρόσκληση για συμμετοχή βιομηχανικών εταίρων στην ερευνητική κοινοπραξία της ΕΕ για το Γραφένιο.

    https://www.ekt.gr/el/news/20813

    Το Διεθνές Συνέδριο Graphene Week 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25-29 Σεπτεμβρίου 2017 (ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel). Η διοργάνωση του Συνεδρίου ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) από την εμβληματική ερευνητική πλατφόρμα Graphene Flagship. Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Κώστας Γαλιώτης του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ του ΙΕΧΜΗ και μέλος του Εxecutive Board της ευρωπαϊκής πλατφόρμας. To συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 600 συνέδρους και θα το προλογίσει ο κάτοχος Νόμπελ Φυσικής (2010) για την ανακάλυψη του γραφενίου, Kαθηγητής του Πανεπιστημίου Manchester, Konstantin Novoselov.

    Το Συνέδριο Graphene Week αποτελεί το επίσημο συνέδριο της ερευνητικής κοινοπραξίας Graphene Flagship και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008 σε διαφορετική πόλη.

    Η κοινοπραξία για το Γραφένιο αποτελεί την ερευνητική ναυαρχίδα της ΕΕ. Ως ένα από τα δύο ορόσημα για τις Μελλοντικές και Αναδυόμενες Τεχνολογίες (Future and Emerging Technologies, FET) μαζί με

    Το «Πρόγραμμα Ανθρώπινος Εγκέφαλος»,

    που κέρδισαν το μεγαλύτερο ερευνητικό βραβείο αριστείας στην ιστορία της ΕΕ, η κοινοπραξία έχει προγραμματιστεί να λάβει χρηματοδότηση

    Ενός δισεκατομμυρίου ευρώ επί 10 έτη,(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΛΕΜΕ)

    προκειμένου να διερευνήσει και να αξιοποιήσει εμπορικά τις μοναδικές ιδιότητες του επαναστατικού αυτού υλικού που βασίζεται στον άνθρακα. Η χρηματοδότηση προέρχεται κατά το ήμισυ από τα προγράμματα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία, με βασικότερο τον «Ορίζοντα 2020», ενώ το υπόλοιπο θα προέλθει μέσω συμπράξεων σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

    Ο βασικός στόχος της κοινοπραξίας για το Γραφένιο είναι να οδηγήσει τα πολυστρωματικά υλικά και άλλα υβριδικά συστήματα Γραφενίου σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να φέρουν επανάσταση σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς. Κάτι τέτοιο απαιτεί την εξέλιξη των στόχων της κοινοπραξίας για το Γραφένιο, με την πάροδο των ετών, τοποθετώντας περισσότερους πόρους στις περιοχές όπου μια τέτοια μετάβαση θα ήταν περισσότερο εφικτή.

    ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    The 2022 edition of Graphene Flagship’s Graphene Week will take place at the heart of European innovation – the world-famous BMW Welt in Munich, Germany. The multidisciplinary event will gather the latest research on graphene and related materials, as well as the newest graphene-enabled products. Don’t miss this unique chance to meet the best experts in the field, expand your network and learn about exciting innovations.

    Graphene Week 2022 will take place 5-9 September 2022

    https://www.youtube.com/watch?v=AW8azm_0LfA&t=40s

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!