Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

'Σ Ο Κ' καί θ λ ί ψ η προκάλεσε στήν κοινωνία της Καλαμάτας ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ θ ά ν α τ ο ς του ( εμβολιασμένου... ) διευθυντού της κλινικής ΚΟΒΙΝΤ του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ τό πρωΐ της Τετάρτης, στην περιοχή της Καζάρμας, όπου βρισκόταν για κυνήγι.....


 

Η οικογένειά του, δήλωσε την εξαφάνιση του 54χρονου γιατρού το απόγευμα της Τρίτης, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο...


Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του και τελικά η σορός εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες. 

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που δεν αναμένεται να αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια του ξανικού θανάτου του πνευμονολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!