Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Τεράστια ΝΙΚΗ των απεργών στην Ιταλία! – Κάνει ΠΙΣΩ η κυβέρνηση (του Μάριο....) γιά τό πιστοποιητικό εμβολιασμού!


Οι Ιταλοί δείχνουν τον δρόμο!

Στην Ιταλία η κυβέρνηση Μ. Ντράγκι μετά την μαζική συμμετοχή στην απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα, κάνει ένα βήμα πίσω.


Το τσουνάμι του ενός εκατομμυρίου απεργών ταρακούνησε την κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι που τώρα προτείνει στους απεργούς αντί για την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, αρνητικό test Covid. 


Τα συνδικάτα (εκεί δηλαδή, δέν έχει "μιλημένους" κομματόπληκτους συνδικαλιστές;)  όμως με πρώτους τους λιμενεργάτες αρνούνται και αυτή την ρύθμιση και απαιτούν την ολοκληρωτική απόσυρση κάθε είδους υγειονομικού πάσου. Σε αντίθετη περίπτωση απειλούν πως θα κλείσουν τα λιμάνια.


Για την ώρα το μόνο που έχει καταφέρει η κυβέρνηση Μ. Ντράγκι με το διάταγμα περί Covid pass σε όλους τους χώρους εργασίας από 15 Οκτωβρίου, είναι να συσπειρώσει αριστερά και δεξιά εναντίον της.


pronews.gr

&

https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

1 σχόλιο:

  1. EAN HMOYN ITAΛΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ. ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ. ΝΑΖΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!