Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

OΡΙΣΤΕ; Τό Κρατικό Παν/μιο του Κολοράντο ΑΠΕΙΛΕΙ τους μη m-volιασμένους φοιτητές μέ ΣΥΛΛΗΨΗ (!!!), άν προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό m-volιασμού........

Campus fascism: 
Colorado State University threatens unvaccinated students with ARREST, if they are seen on school property!!!


Πανεπιστημιακός φασισμός: το Κρατικό Παν/μιο του Κολοράντο απειλεί τους μη m-volιασμένους φοιτητές με σύλληψη, αν προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό m-volιασμού.

Ο Μichael Katz, Διευθυντής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του πανεπιστημίου, συνέταξε επιστολή προς τους μη m-volιασμένους φοιτητές, με την οποία πολύ απλά τους απαγόρευε την πρόσβαση στο πανεπιστήμιο αν δεν m-volιασθούν!




“δεδομένου ότι η μη συμμόρφωσή σας με αυτήν την απαίτηση αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της πανεπιστημιακής κοινότητας, θα ισχύσει το ακόλουθο προσωρινό μέτρο για εσάς."

“με άμεση ισχύ, θεωρείστε παράνομοι σε όλους τους χώρους του πανεπιστημίου, μέχρι της 16 Μαΐου 2022. 

Αυτό σημαίνει ότι σας απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε χώρο ανήκει στο πανεπιστήμιο: αίθουσες διαμονής, πανεπιστημιακά διαμερίσματα, τραπεζαρίες, τη βιβλιοθήκη 'Morgan', το κέντρο αποκατάστασης και το φοιτητικό κέντρο 'Lory'."

Οι μη εμβολιασμένοι φοιτητές στο CSU που θα εντοπιστούν να βρίσκονται εσωτερικά, ή εξωτερικά των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων, θα αναφέρονται ή ακόμη και θα συλλαμβάνονται (!!!) για παραβίαση και θα αντιμετωπίζουν περαιτέρω πειθαρχικά μέτρα."

Να θυμάστε, όλοι οι εν λόγω αν-mvoίαστοι φοιτητές έχουν ήδη πληρώσει τα δίδακτρά τους, πράγμα που σημαίνει ότι το σχολείο πήρε τα χρήματά τους και τώρα τους απειλεί με δίωξη και φυλάκιση εάν επιχειρήσουν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένης της μετάβασης στην τάξη.

Στην ίδια επιστολή, ο Katz αναφέρει, ότι οι καθηγητές στο CSU "δεν υποχρεούνται να κάνουν εναλλακτικές ρυθμίσεις για τους φοιτητές ώστε να ολοκληρώσουν το έργο τους μακριά από την πανεπιστημιούπολη".

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον ερχόμενο Μάϊο, κάθε αν-m-volίαστος φοιτητής που έχει ήδη πληρώσει πλήρη δίδακτρα θα στερείται τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσε, επειδή αρνήθηκε να m-volασθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!