Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σάντα Κλάρα, η πιό ΑΥΣΤΗΡΗ κομητεία της Καλιφόρνιας, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ τίς εντολές εμβολιασμού, που έχει πάρει ως τώρα, μετά από Δικαστική εντολή!

 


Ευχάριστες εξελίξεις απο την Σάντα Κλάρα, την πιο αυστηρή πολιτεία της Καλιφόρνιας στα μέτρα της “πανδημίας” και στα υποχρεωτικά εμβόλια Covid19 στους υγειονομικούς. 


Μετά απο δικαστική απόφαση, ακυρώνονται όλες οι εντολές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ακόμα και σε αυτό της γρίπης.

Την ίδια στιγμή ο περιφερειακός δικαστής των Ηνωμένων Πολιτειών, Terry Doughty, διέταξε αξιωματούχους του καθεστώτος του Joe Biden να δημοσιοποιήσουν όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη συμπαιγνία της κυβέρνησης και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης όσον αφορά την λογοκρισία που τους επέβαλαν. 

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο Δρ. Άντονι Φάουτσι αλλα και η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ…

… σε νεότερα σχετικά με την υπόθεση, η κόρη του Φάουτσι είναι ανώτατο στέλεχος του 'Twitter', κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Απο Ρόμπερτ Μαλόουν

Η κομητεία Σάντα Κλάρα, μια από τις πιο αυστηρές κομητείες στην Καλιφόρνια, ακυρώνει όλες τις εντολές εμβολίου Covid που έχει πάρει ως σήμερα, απο την αρχή της πανδημίας, αφού έχασε τη δικαστική μάχη εναντίον του Calvary Chapel (ένωση ευαγγελιστών χριστιανών) και άλλων διαφαινόμενων αγωγών.

Ακύρωση Προηγούμενων Υγειονομικών Εντολών:

  1. Η εντολή Λειτουργών Υγείας της 7ης Μαρτίου 2022 που απαιτεί ενημερωμένο εμβολιασμό κατά του COVID-19 προσωπικού σε ρυθμίσεις υψηλού κινδύνου ακυρώνεται.
  2. Η εντολή Λειτουργών Υγείας της 31ης Ιανουαρίου 2022 που απαιτεί από ορισμένες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης εντός της κομητείας να παρέχουν διαγνωστικές εξετάσεις για τον COVID-19 ακυρώνεται.
  3. Το διάταγμα των υγειονομικών λειτουργών της 4ης Σεπτεμβρίου 2020 που επιβάλλει ότι όλες οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στην κομητεία Σάντα Κλάρα απαιτούν από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να λαμβάνουν ετήσιο εμβολιασμό κατά της γρίπης, ακυρώνεται.

Πηγή https://t.me/RWMaloneMD

https://anazitiseis.gr/i-santa-klara-i-pio-afstiri-komiteia-tis-kalifornias-akyronei-oles-tis-entoles-emvoliasmou-pou-echei-parei-os-tora-meta-apo-dikastiki-entoli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!