Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Μέ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση η κυβέρνηση Μπάϊντεν, υ π ο χ ρ ε ο ύ τ α ι νά ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ όλα τά 'μέϊλς', μέ τά οποία α π ο δ ε ι κ ν ύ ε τ α ι, ότι ο διαβόητος δρ. Φάουτσι και η παρέα του, επέβαλαν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ καί π α ρ α π λ η ρ ο φ ό ρ η σ η στά μέσα κοινωνικής δικτυώσεως!!!!!

 


Με Δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση Μπάϊντεν υποχρεούται να παραδώσει όλα τα 'μέϊλς' με τα οποία αποδεικνύεται ότι ο Φάουτσι και η παρέα του επέβαλαν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ καί ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως...


Ομοσπονδιακός δικαστής στη Λουιζιάνα διέταξε τους αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν να παραδώσουν όλα τα σχετικά email που έστειλε είτε ο Δρ. Άντονι Φάουτσι είτε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ισχυρισμούς για επιβολή παραπληροφόρησης και λογοκρισία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δικαστής Terry A. Doughty του Περιφερειακού Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Δυτική Περιφέρεια της Λουιζιάνα έδωσε προθεσμία 21 ημερών για να παραδοθούν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανέφερε το Fox News .

Η απόφαση του Doughty έρχεται σε σχέση με μια αγωγή που κατατέθηκε τον Μάιο από τον Γενικό Εισαγγελέα του Μιζούρι Έρικ Σμιτ και τον Γενικό Εισαγγελέα της Λουιζιάνα Τζεφ Λάντρι. Αναφέροντας πολλές υπηρεσίες και αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ως κατηγορούμενους, η μήνυση κατηγορεί την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι καταπνίγει το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου στις εκλογές, τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου COVID, τα lockdown πανδημίας και άλλα.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι «απειλούν και κοροϊδεύουν τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για χρόνια για να λογοκρίνουν απόψεις και ομιλητές που δεν ευνοούνται από την Αριστερά».

Αυτό τελικά οδήγησε τα σημερινά ανώτερα στελέχη να περάσουν «σε μια φάση ανοιχτής συμπαιγνίας με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να καταστείλουν δυσμενείς ομιλητές, αντίθετες απόψεις και περιεχόμενο στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπό το οργουελικό πρόσχημα της παύσης της λεγόμενης «παραπληροφόρησης», όπως περιγράφεται στην αγωγή.

Τώρα, ο δικαστής Doughty απέρριψε τον ισχυρισμό της κυβέρνησης Μπάιντεν για εκτελεστικό προνόμιο προκειμένου να προστατεύσει τους αξιωματούχους από ερωτήσεις και αιτήματα καταγραφής σε σχέση με αυτήν την αγωγή, ανέφεραν οι Washington Times .

«Αυτό το δικαστήριο πιστεύει ότι οι ενάγοντες δικαιούνται εξωτερική επικοινωνία από την Jean-Pierre και τον Dr. Fauci υπό την ιδιότητά τους ως Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου και Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων», έγραψε ο δικαστής Doughty στην απόφασή του την Τρίτη. .

Σε απάντηση σε αυτήν την απόφαση, ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης είπε στο Fox News σε ένα email ότι «όπως έχουμε πει ξανά και ξανά από την αρχή της διοίκησης στη μάχη μας κατά του COVID-19, ήταν κρίσιμο για τον αμερικανικό λαό να έχει πρόσβαση σε πραγματικές, ακριβείς, επιστημονικές πληροφορίες».

Και έτσι με αυτά και με αυτά, ξεγυμνώνονται και νομικά πλέον ο Φάουτσι με την παρέα του και επίσημα πλέον Με δικαστική απόφαση, αποκαλύπτονται τόσο η απάτη όσο και το πως στήθηκε..

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Eric Schmitt, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ στο Μιζούρι

Διαβάστε επίσης – Ηνωμένο Βασίλειο: Νεαροί ενήλικες πεθαίνουν με αριθμούς ρεκόρ

Από westernjournal.com


4 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί πρέπει να πάνε στην ηλεκτρική καρέκλα για μαζικές δολοφονίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=DlwNtvBdnPw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!
      Ο Θεός είθε νά τίς βοηθήσει νά ξαναποκτήσουν τήν υγεία τους!

      Διαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=KUgsm0N-Yp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!